Şimdi Ara

Panasonic P50stw60 vs LG 50ph670s

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bu aralar TV arayışı içerisindeyim. TV genelde akşamları, ağırlıklı film/dizi izlenecek. LED şu an için düşünmüyorum, plazma daha cazip geliyor.
    Yaptığım araştırmalara göre herkes böyle bir seçimde panasonic diyor biliyorum (benim de gönlüm panasonic al diyor aslında) fakat aradaki fark da 1300TL civarlarında, az bir miktar değil.
    LG, 1700-1800liralara bulunabilirken panasonic 3.000liradan aşağıya yok. Her iki televizyonu birden inceleyen var mı? gerçekten aradaki görüntü farkı neredeyse iki katı para vermeye değer mi?
    Panasonic plazma pazarından çekildiği için 50stw60'ın 2.500liralara düşmesini beklemek gerekir mi yoksa fiyatı biraz düşünce kapışılır mı?
    Görüşleriniz önemli.
    Teşekkürler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ceyrek -- 14 Mart 2014; 10:07:17 >



  • neoplazma çok farklı bir kulvar, o yüzden lg plazmayla karşılaştırman doğru olmaz..Aradaki yarı yarıya fiyat farkı da bu doğrultuda zatan... Şöyle izah edeyim..

    mağazada bakarsan lg plazmanın ekranı soluk durur biraz...panasonicin neoplazmalarını ise parlaklık ve canlılık olarak led tvden ayıramazsın....

    siyahlarına bakarakta ledlerden farkını anlarsın...Normalde filmler soluk ve parlaklığı kısık ve hafif sarımtırak izlenmelidir sinematik olsun diye...Ama biz Türkler bu tanıma uy(a)mayan bir milletiz....

    Bende Panasonic G20 var..Daha sinema ve THX modlarında film izlemedim....Dinamik abartı canlı, normal mod ise en ideal olanı...Bunu da gözönüne alırsan panasonicten şaşma derim...

    Sonuçta aldığın tv seni minimum 5 yıl götürecek...O yüzden ucuza kaçmamak lazım....
  • Dostum ben her iki televizyonu normal yayın ve hd yayınlar la izledim 1300 TL farkı verebilirim dersen git panasonic al derim ben 42stw60 aldım odam büyük olsaydı 50 alırdım imkanın varsa kaçırma hepsiburada.com da indirim vardı...
  • ben panasonici görmedim, lg plazmayı aldım..
    o mağazadaki soluk tv eve gelince şahlanıyor bence :)

    öte yandan, bu sorunun cevabı hem bütçenle hem de evvelden kullandığın tv ile alakalı bence;
    çok yüksek kaliteye alışmadıysan bence lg yeterli gelecektir.

    smartta da oldukçta başarılı...
  • Yorumlarınız için teşekkürler. Her ikisinin aynı mağazada olduğu bir yer bulamadım ama ayrı ayrı yerlerde gözlemleyeceğim. Hatta yanımda USB bellekle bir test videosu götüreceğim. İzin verirlerse her iki TV'de de deneyeceğim.
    İşin aslı şu an LCD kullandığım için plazmanın görüntüsü her halükarda bana iyi gelecektir. Eğer LG ile pana arasında çok büyük fark göremezsem tercihim LG olacak sanırım. 3.000liranın bütçemi zorlaması da bunda büyük bir etken.
    Test için nasıl bir video önerirsiniz? siyahları, hareketli görüntüleri falan test edebileyim. Yüzüklerin efendisinin bazı sahneleri uygun olabilir gibi.
  • Test için batman The Dark Knight tavsiye ederim..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba bende panasonic düşünüyorum plazma .vatanda indirim var ne dersiniz bu fiyatı eder mi sizce bu tv* birde bu tvlerin ömrü ne kadar ?

    http://www.vatanbilgisayar.com/tx-p55stw60-55-140-cm-2500-hz-ffd-3d-smart-neoplazma-tv.html
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.