Şimdi Ara

palm treo 650 yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • mrb arkadaşlar. ben bugün bi palm treo 650 aldım ama alet beni çıldırtacak nerdeyse. hotsync aracılığıyla(palm desktopu kullanarak) jpg formatlı resimler ve avi formatlı bi video attım ama aletin için de bir türlü bulamadım bunları. sadece attığım mp3 leri görebildim(onlar da direk real player a gitti).
    --ben bu alete ne tür dosyaları yükleyebilirim ve bunları nerden açabilirim(prc ve mp3 ler hariç)
    --zip dosyalarını nasıl yükleyebilirim?
    --yüklediğim videoları nerden bulabilirim?
    --ne tür formatları çalıştırabilirim?(video, müzik, resim) -gerekiyorsa program linki verebilir misiniz?
    --ve ben de telsim kontorlü hat var?nasıl gprs ten yararlanabilirim? ayrı bi program gerekir mi? hattımı mı değiştireyim? lütfen yardım.teşekkürler..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dimitris -- 16 Mart 2007; 22:44:01 >



  • tmcp programını kullan ücretsiz bir program ptunes gibi hafızadaki videoları gösterir. veya bitane resim gösteren program kurcaksın o tarayıp gösterir hafızaki medya dosyalarını
  • TCPMP kolay yukleme programını aşağıdaki linkten indirebilirsin.

    http://www.4shared.com/file/12383043/53fb91fd/TCPMP_Yukle.html

    Telsim Kontörlü hat için, hattınızda en az 750 kontör olması gerekir. Ardından Telsim'i arayıp hattınızın internet'e açılmasını talep etmeniz gerekir. 750 kontörü hemen düşecekler ve GPRS i kullanmaya başlayacaksınız.

    Treo 650'de herhangi bir ayar yapmanıza gerek yoktur. Bu akıllı cihaz, hangi kartı takarsanız o hat ile ilgili tüm ayarları otomatik yapar. SMS vs gönderip ayar almanıza gerek kalmaz.
  • saolun arkadaşlar.o zaman ben en iyisi turkcll hat alyım. sanırım turkcellde gprs kullanmak daha kolaydı. ya bi de bu alete yüklediğim bütün oyunlar programlar falan birbirine girdi. ben bunları ayrı klasörlerde toplayamam mı acaba. ona da mı program lazım??(sd kartta)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dimitris -- 17 Mart 2007; 2:19:14 >
  • arkadaşlar acaba palm treo 650 de java programları çalıştırmak için bildiğiniz bi java programı linki var mı?verirseniz çok sevinirim..
  • internet te var ama flashplayer 5 var kendi sitesinde olması lazım.
  • palm treo 650 nin geri dönüşüm kutusu var mı? sildiğim şeyleri geri alma şasnsım var mı? bi de dataviz documents to go ile powerpoint dosyalarını görüyorum ama açamıyorum.missing application deyip duruyor. ne yapabilirim. şu aleti bi çözsem tamam olcak. yardımlar için teşekkür ederim arkadaşlar:)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.