Şimdi Ara

PACKARD BELL 17,3' LM98-JO-100TK iNCELEME (3-4MB FOTO.VARDIR) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
811
Cevap
3
Favori
64.327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Cevaplarınız için tesekkur ederim yarın gidip vatanda incelicem buyuk ihtimallede alıcam f/p olarak gerçekten 1 numara bi urun ins bir problemde cıkarmaz gersi şansa kaldı
  • bende ultimate daha cabuk açılır umuduyla kurmayı düşünüyordum
  • Arladaşlar,
    bluetooth u nasıl nerden çalıştırıyoruz :-( ?
  • fn+f2
  • Arkadaşlar Bir Sorum olcaktı müzik + internet kullanmda pil ömrü kaç saat ?
  • 2saat 20dak. bende aynısını merak ettim sonra kritik seviye ayarlamıstım %8de kendini beklemeye aldı.
  • 6gb+480m modelini aldım. klavyenin sol üst kısmında yani fanın hizasına gelen kısımda bombelik var. ramler 4+2 şeklinde samsung. bütün driverları güncel bir şekilde geldi. cod mw 2 full grafik denedim, kastı :) ürünle birlikte gelen nortonu silmenizde fayda var. sistem kurulduktan sonra en fazla 2 saat dayanabildim. sildikten sonra sistemin gerçek gücünü göreceksiniz. bir de güncelleştirmeleri yapmayı unutmayın.
  • bombelik var derken diger taraftada var aynısı yapısı öyle bence güzel bi hava katıyor. mw2 denemedimde black ops yuklu 1600x900 aa x2 de cok akıcı oynuyorum aa yı daha fazla arttırmadım gerek yok sonucta laptop daha fazlasını kaldırır mı bilmiyorum. zaten arkadaslarda yazmıs hemen hemen bütün oyunları high lvlde oynatıyor aa yı x8 yaparsanız falan yani ultra calısacagını zannetmiyorum ki gereksiz.

    norton kasıyor mu bilmem ama ben cok begendim nortonu ki hemen hemen herkez begeniyor.
  • arkadaşlar ekran kartını atinin sitesinden güncelleyin. catalyst in 10.12 sürümünü kurun. kasma masma kalmıyor. ben mw2 ve black opsu en son çözünürlük en son detayta hiç kasmadan oynuyorum. hemde benimki 4 gb modeli
  • Ekrani hd led lcd yazıyor ?_ hangisi lcd mi yoksa led mi ikis arasında cok fark var... Ekran led ise simdi sipris vericem...
  • 2 sorum olacak

    1.esata varmı
    2.ramler 1066 mhz mi yoksa 1333 mhz demi çalşıyor.. bende son çıkan 6 gb modelini almayı düşünüyorum.teşekkürler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FreeRun -- 29 Ocak 2011; 15:02:42 >
  • @kronik
    klavyelerde bombelik normal bir durum değildir. olmaması gerekir. mw2 yi test amaçlı kurdum, ilk çıktığı zaman bitirmiştim ;) norton güzel fakat sistemdeki her şeyi kontrol etme çabası işlem sürelerini ve hızını olumsuz etkiliyor. sistem kaynaklarını daha az kullanan eset i kurdum. şu an çok memnunum.

    @ahmetdemirci
    catalystin 11.1 sürümü yayınlanmış sitede. zaten bilgisayarı açtığımda otomatik olarak bu sürüm yüklendi. mw2 ve black ops taki grafik ayarlarını detaylı bir şekilde yazar mısın, bir de senin ayarlarınla deneyeyim. sonucu yazarım.

    @marksman19
    ekran HD+ çözünürlükte. yani full HD 1080p iken HD+ 900p çözünürlükte. ekran tabi ki led değil :) led aydınlatmalı lcd, yani daha parlak daha canlı renkler.

    @sezgin91
    esata girişi yok. 6gb modelindeki samsung ramler 1066 mhz de çalışıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thefunk -- 31 Ocak 2011; 2:00:22 >
  • oyun performansı nasıl bu laptopun DİRT2 ,GRİD, Mirrors Age , GTAIV ,Hot Pusuit,Mafia2 bu oyunlarda kasma varmı..birde şuna dikkat etmek lazım..dirextx , win7, ekran kartı ve net framework4 bu güncellemelerin yapılmış olması lazam oyun incelemeyi yapacaklar için.bekliyoruz kararsızım yoksa alıcam.teşekkürler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FreeRun -- 29 Ocak 2011; 16:49:04 >
  • 4gb da 1333mhz calısıyor, konunun tamamını okursanız ben belirttim dv7 den üstün yönleri kısmında.

    sezgin91 bu konuyu defalarca yazdık piyasadaki bütün oyunları high çözünürlükte (1600x900 aa x2 belki daha fazla) oynatıyor kasma yok, internet + müzikte fan sesi yok, oyunlarda sol alt kısım fanın üflemesi sonucu biraz ısınıyor.

    ekran led lcd yazıyor üzerinde, bencede led aydınlatmalı lcd fakat normal lcd den inanılmaz kalite farkı var ekranın memnut etmeyecegi kimse yoktur bence
  • birde bi sorum var bu laptopların işlemcisi değiştirilebiliniyormu yani mesala bunda i5 işlemci var ilerde i7 işlemci taktırabilirmiyim.
  • thefunk mw2 '^de 1600*900 çözünürlükte herşey en son ayarda hiç takılmadan oynayabiliyorum.
    sezgin91 hddsini değiştirmiş birisi olarak işlemciyi değiştirmek için sanırım alt kasa tüm çıkması lazım. i5 serisi ile değiştirebilirsin işlemciyi fakat i7 serisini bilmiyorum. soketler uyuyorsa olabilir herhalde ama gördüğüm kadarıyla i7 de takılabilir. bu arada Blackopsu da full çözünürlük ve ayarda oynayabilirken DIRT ı full çözünürlükte normal ayarlarında akıcı oynayabiliyorsun. en fulüne ayarladığında takılmalar oluyor.
  • ahmet hocam hdd yi deistirdigini biliyorumda garanti dısı kalmıyoır mu laptop, masa üstü bilgisayarları için garanti önemli deil bence hepsini yurtdışından kendim getirttimde laptop sopnucta hassas alet


    birde bu ssd denen olay nedir bu konuda biraz cahil kaldım, yeni birsey sanırım.
  • bu arada arkadaşlar süper pi testi yapan oldumu hiç laptopta. özellikle yeni modellerin super pi sonucunu merak ediyorum. bizim 4 gb modelinde 15.85i gördüm ben 1 gb testinde. bu arada 6 gb alan arkadaşlardan birinden win 7 puanlarını yazmasını rica ediyorum. 4gb modellerinki 6.8 - 5.9 - 6.7 - 6.7- 5.9
  • sd kart okumuyor mu yaw simdi taktım görmüyor ayar mı yapmak lazım

    edit: tam bastırmak lazım mı makinaya kıyamadıgımdan deilde zorlamadım neyse



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kronik -- 29 Ocak 2011; 17:56:53 >
  • 6 gb modellerin win 7 puanlaması

    6.8 - 6.8 - 6.7 - 5.9
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.