Şimdi Ara

Pack açımında abukluklar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar,

    Ben pack açımında yaşadığım bariz abuklukları yazmak istedim ki çoğumuzun başına da geliyordur diye umuyorum. gerek günlük dailylerden gerekse rankta oynadığım maçlardan gold kazanıyorum. bu goldlarla da eskiden sürekli arenaya girerdim ancak bu aralar sadece pack alıyorum. Garibime giden kısım ise alt tarafta bilgi satırında arkadaşlarımın sürekli leg./epic golden epic hatta golden leg. açmasına rağmen 1 haftadan fazla sürede açmış olduğum yaklaşık 30-40 adet packten sürekli olarak 4 common 1 rare şeklinde gelmekte. zırladığım kısım buydu :) gelelim garibime gelene, bu kartların %80i aynı. şöyle ki atıyorum 5 pack açtıktan sonra yukarıda olan olaylarda haliyle yaşandıktan sonra crafta girdiğimde aynı kartlardan yaklaşık 15-16 adet olmakta.çok karta sahip biri değilim ama çok karta sahip olamamamın sebeplerinden birinin de bu olduğunu düşünüyorum :)

    sizlerde de böyle abukluklar var mıdır acaba ?







  • Pity timer diye bir şey var söylenene göre kırk pack te kesinlikle bir tane leg açmak gerekiyor. Ama epic golden kısmına dair net bir bilgim yok malesef.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10 packten 2 legendary cıktı 2 side metada olanlar
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Marik Ishtar

    10 packten 2 legendary cıktı 2 side metada olanlar

    hocam sizinki zaten doğru olan, diyorum ya bi cenabetlik var :)
  • Dewil_may_cry D kullanıcısına yanıt
    Kripp ungoro çıktığı gün açtığı 50 packten sadece 1 legendary elde etmişti. O da sizin gibi hep aynı kartların geldiğinden ve epic-legendary oranlarının ne ladar düşük olduğundan şikayetçiydi. Bana sorarsanız blizzard son zamanlarda legendary çıkartma ihtimalini düşürdü. Wotog'da açtığım 60 paketten 3 legendary çıkardım ve üçü de AYNI legendary idi. Ungoro'da ise 60 küsür packten 2 legendary çıkardım. Bana sorarsanız 60 packte 2 legendary güzel fakat common ve rare kartların yarıdan çoğu dururken elde ettiklerimden en az 4-5 kopya vardı.



    Zaten kısa süre önce açıkladıkları yalan istatistiklerin de sebebi insanların bir şeylerin farkına varmış olması. Ortalama 20 packte 1 legendary, 5 packte 1 epic çıkıyormuş. Kekimi ye beni yeme

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Son açtığım 70 pack'te sadece biri golden 5 epic çıktı.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dewil_may_cry D kullanıcısına yanıt
    10 packte 2 leg aşırı şanslı normal rutin böyle olmuyor genelde.
  • Blizz zaten msog öncesi 40 gold questlerin oranını arttıracaklardı onu da yanlışlıkla %100 yapıp eline yüzüne bulaştırdılar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi glumblapinta -- 7 Mayıs 2017; 21:43:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benimde 2 tane hesabımvar. smurf hesabımda meta kartları ve leg çıkıyor. ana hesabımda çöp geliyor. şimlik ana hesapta rank kasmayı bıraktım. smurfta oynayama başladım :D
  • glumblapinta kullanıcısına yanıt
    Böyle bir şey olduğunu bilmiyordum. Dediğiniz gibi olsa da ben yanlışlıkla yaptıklarına inanmıyorum. Muhtemelen daha az kazanalım işi nakite dökelim diye yaptılar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yanlışlık değilde benim aklıma yıllar önce panini'nin yaptığı şark kurnazlığını getiriyor. paniniyi bilirsiniz yıllardır dünya ve avrupa kupaları, şampiyonlar ligi vs gibi organizasyonların albümlerini ile futbolcu kartlarını üretir. panini dağıtımda şöyle bir method uygular. göreceli olarak fakir semtlere zor çıkan kartları gönderir, bu sayede paket alan cocuklar bunun devamının geldiğini görünce daha çok alırlar, zengin semtlere ise tam tersini göndererek sürekli alımla zor kartı arayan zengin cocukları hedef alır. blizzard'da bence böyle bi taktik izliyor. çevremde 3-4 günde bir giren, arada rank atan adamlara 4-5 pakette bir legend düşerken düzenli oynayan iş arkadaşlarıma ve bana yukarıdaki senaryo geçerli gibi geliyor bana veya benim kuruntum da olabilir tabii :) neyse en azından 30-40 pack açıp da benim gibi şansız olan arkadaşları görmek güzel geldi :)
  • Eveet 70. Pack oldu hala 1 legendary.Oyun daha ne kadar saçmalayacak merakla bekliyoruz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sizde şans yok dün king mosh ve epic ooze aynı packten açtım bugün de bu. çöp de olsa dust yine de

    Pack açımında abukluklar
  • legendary epic çıkma oranını düşürdüler. önceden ortalama 25 packte bir leg çıkardı şimdi 35

    standart metayı yakalamak için pack satın almak gerekiyor her expensionda.

    oyun standarta geçtiğinde birikmiş 7-8k dust, 3k gold vardı. şimdi hepsi sıfırlandı yine de meta desteleri yok.

    wild'a geçmeyi düşünüyorum ben de.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vamos Bien -- 4 Haziran 2017; 13:21:30 >
  • Vamos Bien V kullanıcısına yanıt
    Eğer zamanında wilde giden kartları kırmadıysanız wilde bir şans verin derim. Daha fazla oynanabilir deste var, naxx'tan kalan op tauntlar sayesinde aggro çok kanser değil, rank kasması çok daha kolay ve en güzeli koleksiyonunuz zamanla çürümüyor. Yeni exp geldiğinde sadece gerekli olan 3-5 kartı yaparak oyuna devam edebiliyorsunuz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 paketten 1 golden leg 1 epic 2 rare
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.