Şimdi Ara

p2p programlarının ve flashgetin bağlantı koparması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
757
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar hepinize;

    sizlerden yardım rica ediyorum.Limewire, bearshare gibi programları veya flashgeti açınca kablosuz bağlantım sıklıkla kopuyor nedenini bilmiyorum çözümünü de.İnternette aradım ama benzer bir problem göremedim bu eski bilgisayarımda da oluyordu modem yüzünden mi oluyor bu acaba?

    Fikirleriniz ve yardımlarınız için teşekkürler şimdiden...



  • Sözkonusu sorunla ben de sıklıkla karşılaşıyorum, ttnet te böyle bir sorun karşılaşmaz iken, smile adsl e geçtikten sonra baş göstermeye başladı, download ı etkilemese de olmaması gereken bir durum, sebebini çok merak ediyorum ben de.

    Smile Adsl ilk bağlantımın yapıldığı zaman bir sorun var mı, memnun musunuz demek için aradığında bu sorunu dile getirmiştim, ısrarla ttnette iken böyle bir sorunumun olmadığını smile adsle geçtikten hemen sonra başladığını anlattım, bir açıklama getiremediler ve standart arıza prosedürünü uyguladılar, yani işte modemde voltaj bozukluğu vs vs.. oysaki eminim bir gün sonra bu sonra başladı bu sorunlar,, bağlantı kalitemi etkilemediği içinde üzerine fazla gitmedim.

    Bana sanki bir bağlantı koruması nedeniyle oluyor gibi geldi çünkü, normal bir işlem sırasında (surf veya online oyun vs. vs..) hiç bir sorun yok ama P2P de onlarca ip adresine bağlandığı için oluyor olabilir.

    Soruna teknik bi açıklama getirebileceğini umuyorum..




  • Bende smile adsl kullaniyorum, philips marka modemim var sizin modeminiz nedir?
  • Datron marka modem kullanıyorum, modemden kaynaklandığını düşünmüyorum çünkü sürekli bu modemi kullanıyordum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.