Şimdi Ara

Oyunun son durumu nasıl ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.088
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba dostlar. Yeni başlayacağım. Oyunun durumu nasıl ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Yeni oyuncu için yıllarca sürecek bir içeriğe sahip.

    Bu oyunu diğer mmolardan ayıran en büyük farkı, stat bazlı eşya kasma gibi bir içerik yok. Çeşitlilik ve achievement bazlı bir içeriği var. Sonradan eklenen içerik, eski içeriği diğer oyunlar gibi yalan etmiyor. Yani ilerlemek istediğin yola göre hemen hemen her içeriği oynaman gerekiyor. Uzun vadeli bir oyundur. İçerik yeni oyuncuyu korkutabilir seviyelerdedir. Fakat hedefe yönelik ilerlersen ve biraz araştırırsan bir sorunla karşılaşmazsın.

    Diğer oyunlara göre oyunun en güzel özelliği oynanışıdır. Oyunun core oynanışı o kadar iyiki çözdüğünde başka mmo dan zevk alamazsın. Yetenek bazlı pek mmo olmaz ama bunlar başarmış. Oyun neredeyse arpg seviyesinde.

    Oyunda çok fazla yapacak şey olduğundan sürekli bir yarışdaymışsın gibi hissedebilirsin. Her şeyi en efektif şekilde yapmaya çalışır oyuncular. Raid gibi contentlerde bu biraz kötü olabilir. Çünkü herkes bilen ve iyi oynayabilen birisini grubunda ister. Fakat raid hariç tüm içerikte bu hız işi eğlencelidir.

    Pvp si çok iyidir. Conquest temalı olduğundan oynanış olarak çeşitlilik oluşturuyor. Çünkü Tank rolünü pvp de oynayabiliyorsun, roamer oynayabiliyorsun, duelist/dps oynayabiliyorsun, hybrid oynayabiliyorsun, yarı support oynayabiliyorsun..

    Oyunda 9 tane sınıf var ve her sınıfın en az 4 farklı şekilde oynayabileceği efektif buildi var. Bu en az 36 farklı oynanış demek.

    Oyunda bir sınıfın en az, 17 yeteneği vardır fakat diğer mmo lardaki gibi yeteneklerin zayıf değildir. Moba oyunlarda olduğu gibi tüm yeteneklerin yerine göre güçlü ve önemlidir. Ayrıca dodge yeteneğin var, silah değişiminde etkili olacak başka bir yeteneğin. Bazı sınıflarda 30-35 yetenek var. Bazı yeteneklerin çift kullanımı vardır.

    Oyunun en kötü özelliği oyuncuyu yönlendirmemesi. Bu nedenle yeni başlayan birisi araştırmayı sevmiyorsa sıkılabilir. Son seviyeye geldiğinde yapacağı şeyleri anlamayıp bırakabiliyor. Diğer oyunlardan alışmışlar "son seviyeye gel, şuraya git, sonra dungeona git, sonra heroic dungeon, sonra şunu" yap gibi yönlendirmelere alıştığından bu oyun biraz garip gelebiliyor. Sevmeyen kesimin bir bahanesi de "daha iyi statlı eşya kasma yok". Adam yeni son seviyeye gelmiş, daha yüksek statlı eşya kasma yok diye moralini bozuyor. Sanki varolan içeriği bitirmişte, daha iyi stat arıyor.

    herneyse, işte sana bir video. genel olarak oyundaki olayları görebilirsin. Hitap ediyorsa kesinlikle tavsiye ederim. Oyunu anlayabilirsen, bir daha başka bir mmo dan zevk alamayacağını söyleyebilirim. Açıkcası parası hiç önemli değil, şu gün yetenek bazlı, gw2 den üstün bir oyun görsem bugün başlarım. gw2 oynamama rağmen, diğer mmo ları ikinci ekranımdan açar, oynarken onları izlerim veya dinlerim (pvp yapmıyorsam). Fakat malesef daha iyi bir şey yok.

    Bu arada oyunun 1-80 arasını tutorial gibi düşün. Oyun 80 de başlıyor. Düşük yerlere bile geri dönmen gerekecek 80 den sonra. Ayrıca hikaye 80 den sonra daha da güzelleşiyor. Karakterini düzgün seçip, tek karakter ile takılabilirsen hayatın daha kolaylaşabilir. Fazla karakter iyi ama oyunda iyi goldu olan oyuncular için. Ben köşeyi dönene kadar tek karakter takıldım, o nedenle fakirliğim fazla uzun sürmedi.


    bak şu altdaki videoyu izle, mekanikleri gör. Beğenirsen ve başlamak istersen ikinci bağlantıdaki oyuna girişi izlersin.


    ilk bunu izle (video da 2inci diyor ama.. sen kararsız olduğun için buna göz atman daha iyi olabilir)







    eğer oyuna başlarsan bunu izlersin:








  • Durruk D kullanıcısına yanıt
    Hocam çok teşekkür ederim. Üşenmeyip mükemmel bir cevap vermişsiniz. WoW'a başlamayı düşünüyordum ama vazgeçtim. Guild Wars hakkında araştırma yaptım. 3. Oyunun çıkacak diyenler falan var. O yüzden bilemedim. Ya overwatch yada bu oyun arasında kaldım
  • 3 üncü oyun değil, expansion çıkacak. Yani bu oyuna eklenecek olan bir genişleme paketi olacak.

    ve rica ederim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Durruk -- 13 Eylül 2020; 18:50:48 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.