Şimdi Ara

Oyunların ara videoları donuyor,neden?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Batman Arkham Origins ultra ve Battlefield 4 high ayarlarda kasmadan oynadım.Ara videolarda görüntü donuyor.Fps 1e 0a düşüyor.Ses geliyor.Görüntü donsa da sesin bittği yerde ara sahneler de bitiyor.Amd a10 4600m işlemci,8 gb ram,hd7670m 2 gb 128 ekran kartı var.



  • oyun videolarında daha fazla sistem gerekiyor bazen. bence normal, detayları düşür bak videolarda donma devam ediyormu, bence etmez. 7670 ekran kartını bu oyunlar bayağı zorlar

    oyunlarda nasıl performans gösterdiğini kaç fps aldığına şurdan bakabilirsin

    http://www.notebookcheck-tr.com/AMD-Radeon-HD-7670M.74754.0.html
  • evet en düşük ayarlarda bile denedim.sonuç aynı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hakanozzdemir

    Batman Arkham Origins ultra ve Battlefield 4 high ayarlarda kasmadan oynadım.Ara videolarda görüntü donuyor.Fps 1e 0a düşüyor.Ses geliyor.Görüntü donsa da sesin bittği yerde ara sahneler de bitiyor.Amd a10 4600m işlemci,8 gb ram,hd7670m 2 gb 128 ekran kartı var.

    sendeki sistemin aynısından var bendede samsung laptoptu ama modelini hatırlamıyorum battlefield 4 open betada medium zorlamıştı soğutu ile birlikte bunun yanında loading screenlerde hdd kullanıldığı için arkada virüs tarama gibi şeyler varsa kapatıp öyle girmeyi deneyin
  • arka planda açık bir uygulama yok.windows 8.1 yükledikten sonra bunlar olmaya başladı.ekran kartı vs hepsi guncel.bilgisayar 11 kez bip sesi çıkarıyor ,bazen saçma sapan uygulamalar çalışmayı durdurdu diyor.mesela asdfghjkll.exe çalışmayı durdurdu gibi.kaspersky virüs removal toolsla bi tarama yaptım virüsleri sildim.hala aynı sorun nedir garantisi var serviste değişim olurmu çünkü 3 defa daha göndermiştim önceden.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.