Şimdi Ara

Oyundayız: The War Z Bölüm 6 - Son Çarpışma (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
4
Favori
2.318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • böyle bir mantık hatası olmaz oyunda silahı yakınlaştırınca namlu sağa sola oynuyor delikte kımıldama yok. :D
  • Bir daha oynamayacaksanız eğer hesapları çekiliş ile dağıtın :D
    Sevap Point +1
  • Okuduğunu anlayamadığını şu yaptığın yorumlarla anladık.Ne yazık ki izlediğin şeyi de anlayamıyor veya yorumlayamıyorsun..Adam iki kişiyi yere seriyor bak bakalım nasıl yapıyor.Süpriz olayını oyunun son videosu olması dolayısıyla yazdım.Son veya değil her neyse işte.Ayrıca ben neredeyse 10 yıldır oyun oynayan ve bu konu da içerik hazırlayan sitelere ilgi gösteren ve takip eden birisiyim.Kimin ne yaptığını da iyi bilirim elbet.Editörler diye her oyunun profesyonel oynuyorlar anlamı da gelmez.Bura da yorum yazan diğer arkadaşlar editör değil, o halde daha iyi oynayamazlar demek oluyor.(Sen aksini söylüyorsun çünkü). Hala arasıra da olsa WarZ ve DayZ de oynamaktayım.Bir çok kere benim de böyle ikili gezen gurupları öldürdüğüm oldu.Bu tür oyunlar da adamın acemisiyle ustası arasındaki fark konuşur bunu da bil.Her halde önceki videoları hiç izlememişsin talha ve gökhan hep aynı hatarı yapıyorlar.Yok şunu bunu yapmak zor diye başkalarının avukatlığını da yapma.Sen ne biliyorsan ve ne düşünüyorsan onu yaz.Olumsuz olsun "adam gibi" olsun.Kimin ne tecrübe ettiğini sen nereden bileceksin ki onun hakkında ileri geri yazacaksın.Ben de sana sen ne biliyorsun ki ne anlatıyorsun diyorum.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >




  • Umarım devamı gelir. Biz hala oyuna devam ediyoruz PVP lerede gidiyoruz her ne kadar hacker'lar olsada. Hileci olmayanlarlada çatışıyoruz bazen hilecilerdende hemen kaçıyoruz sayımızdan ötürü fazla kayıp vermeden.
    Vidyo gerçekten güzel olmuş klan arayan yada server arayan arkadaşlar için söylüyorum kendi serverımız var şuan 45 gün gibi geniş bir süresi var bitmesine. Kendi TS3 adresimizde mevcut ayrıca klan olarak web adresimizde var(çok aktif olmasada)

    Oyunu oynamak isteyen bilgi almak isteyen arkadaşlar TS3:176.53.19.82 adresimizi ziyaret edebilirsiniz yardımcı olmaya çalışırız...(isteyen arkadaşlar PM'de atabilirler)
    Oyun gerçekten güzel hile olmasa muhteşem bir potansiyeli var bu haliyle bile gerçekten iyi bir oyuncu kitlesine sahip.

    Bilmiyorum sizin için nasıl olur fakat bir ara sizlerle birlikte oynamayıda çok isteriz belki Bölüm 7 Diriliş'e katkımız olur :P :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Callofkinq -- 9 Nisan 2013; 20:33:10 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Serinyer

    Okuduğunu anlayamadığını şu yaptığın yorumlarla anladık.Ne yazık ki izlediğin şeyi de anlayamıyor veya yorumlayamıyorsun..Adam iki kişiyi yere seriyor bak bakalım nasıl yapıyor.Süpriz olayını oyunun son videosu olması dolayısıyla yazdım.Son veya değil her neyse işte.Ayrıca ben neredeyse 10 yıldır oyun oynayan ve bu konu da içerik hazırlayan sitelere ilgi gösteren ve takip eden birisiyim.Kimin ne yaptığını da iyi bilirim elbet.Editörler diye her oyunun profesyonel oynuyorlar anlamı da gelmez.Bura da yorum yazan diğer arkadaşlar editör değil, o halde daha iyi oynayamazlar demek oluyor.(Sen aksini söylüyorsun çünkü). Hala arasıra da olsa WarZ ve DayZ de oynamaktayım.Bir çok kere benim de böyle ikili gezen gurupları öldürdüğüm oldu.Bu tür oyunlar da adamın acemisiyle ustası arasındaki fark konuşur bunu da bil.Her halde önceki videoları hiç izlememişsin talha ve gökhan hep aynı hatarı yapıyorlar.Yok şunu bunu yapmak zor diye başkalarının avukatlığını da yapma.Sen ne biliyorsan ve ne düşünüyorsan onu yaz.Olumsuz olsun "adam gibi" olsun.Kimin ne tecrübe ettiğini sen nereden bileceksin ki onun hakkında ileri geri yazacaksın.Ben de sana sen ne biliyorsun ki ne anlatıyorsun diyorum.


    oyunları bildiğini sanıp ahkam kesiyorsun, bunu da bilhassa BSC editörlerinin adını kullanarak yapıyorsun. Biz oyundayız videolarında profesyonel askeri harekat beklemiyoruz zaten. Ha sen 40 yıllık oyuncusun herkesden iyi biliyorsun yani. Ben bu adamlar süper oynuyorlar demedim, kendilerinin de böyle bir iddiası olduğunu sanmıyorum ki: her öldüklerinde veya acemice bişey yaptıklarında bunu burada binlerce takipçisiyle paylaşmalarındaki samimiyet yetiyor... ama senin gibi ukalalık edip de babasının oğluna öğüt verdiği gibi konuşmuyorum. Seviye meselesi herhalde. Neyse! Gerçekten warz oynuyorsan fps moduna geçtiğinde oyunun bir fps oyunu kadar verimli nişancılık etkisi vermediğinide biliyorsundur. Eee sorun nedir ozaman? kimsenin savunuculuğunu yapmıyorum ama burda bize samimi bir video sunan insanlara tutupta "hşşş kulağınızı çekerim haa, nası oyuncusunuz siz." diye ahkam kesersen tabii bende görüşümü bildiririm. Hala sürpriz muhabbetini anlamamışsın. neyse hadi size iyi günler...




  • Talha Justin hayranı çıktı. :D

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • arkadaşım ben ikinizin de yorumlarını okuyorum adam ne zaman kulağınızı çekerim tarzında bir nasihatta bulunmuş :D kendin yazıyorsun kendin inanıyorsun sadece hatalarını söylemiş ki sonuna kadar haklı. ayrıca sen oyunu çok mu biliyorsun? ben ocaktan beri oynarım oyunun fps modunda hata falan yok. çatır çatır adamları indiriyorum fps modu için söyleyeyim hiç de bir hatasına şahit olmadım hatta fazla gerçekçi elinin titrediğini falan görüyorsun aynı şekilde sniper modunda nefesini tutman lazım vs. biliyormuş gibi konuşma oyunu bir kere bile oynamamışsındır ilgi çekeceğim yaramışlık yapacağım diye kendinden kaç yaş büyük insanlara söylemedikleri şeyleri yazarak üstünlük kurmaya çalışıyorsun :D
  • .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cr4sh67 -- 16 Eylül 2018; 19:8:21 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • gerçekten güzel bir seriydi devamını bekliyoruz bakalım sıradaki hangi oyun olacak ?

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Güzel Bir Sezondu Başka Bir Oyununda Aynı şekilde bölüm Bölüm bekliyorum abi

    Allah kolaylık versin iyi işler çıkarıyorsunuz ne derlerse desinler 1 numarasınız
  • Yahu şakamısınız anlamadımki serinin bittiği filan yok süpriz ise sondaki çıkan link bakın anlarsınız.

    http://www.bolumsonucanavari.com/thewarz

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • www.warzdestek.com sitemiz açılmıştır davetlisiniz :))

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Tüm bölümleri zevk ve şevk ile izledim, birbirinden zevkliydiler . Ellerinize sağlık.


    Bu arada hacı Talha'nın Polat Alemdar olup herkesi deşip havalara girmesi bir numaraydı.

    Oyundayız bitmemeli, her uygun oyuna Oyundayız çekilmeli.




    Bu arada sonda çalan müziğin ismi?




  • Son bölüm güzeldi bencede.

    Bu arada sürekli sprint atıp zombi toplayıp pvp yapmak tam bir imkansızlık peşinde zombi olan adam pvpde her türlü ölür. Oyun hacksiz olsa her türlü diğer oyunlara bin basar, bende oyunun çok eskisi sayılmam fakat bir adım atarken bile yüz kez düşünüyoruz. Siz çok sprint atıp kendinizi meydana atıyorsunuz. Bu oyun pusu oyunu, dikkat oyunu malesef. Tam anlamı ile oyunu hak ettiği gibi oynamadığınızı düşünüyorum. Fakat seri güzeldi sonuda güzeldi, en sonunda iyi dramatize etmişsiniz müzik felan on numara Seriler için teşekkürler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Serinyer

    Bu bölümde süpriz var demiştiniz.Bu muydu yani.Survarium'u bekleyin, bunların hepsi hikaye olur o zaman.Bir de talha, gökhan ikilisine lafım; arkadaş hiç mi FPS oynamadınız yahu, o kadar acemice hatalar yapıyorsunuz ki şaştım kaldım.Bir de yok son değil şurada şu var burada bu var diyenlere;arkadaş bitmişse bitmiştir, kafanızı bu tür boş şeylere yormayın.


    çakal serinyer bsc misafiri olan benim sen ne diye bir de bsc misafiri olarak girip kendini savunmaya çalışıyorsun :) anlaşılmıyor mu yani? O kadar mı enayiyiz biz? Çapsız...
  • Enayisin demek ki.O kadar merak ediyorsan sana buradan çapını söylerdim ama..Neyse...Ayrıca neden senin üye değilde misafir olarak yorum yazdığını da gayet iyi biliyorum.Her yoldan geçenle muhatap olsam buradan Bağdat'a yol olur.Her aile istediği gibi bir evlada sahip olamıyorlar ne yazık ki...Söylediklerini de nereye iade ettiğimi biraz hayal gücünle anlarsın artık...

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • yeni seri minecraft ya da dayz orijins olsun

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Server Adresi Verin de Kanınız Yer de Kalmasın abi :D

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Abi dayz standalone çıkış tarihi haziranmi yoksa daha varmı çıkmasına ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

    Abi dayz standalone çıkış tarihi haziranmi yoksa daha varmı çıkmasına ?

    Hayır değil, Temmuz'da Alpha sürüm çıkacak, tam sürümün çıkış tarihi belli değil.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.