Şimdi Ara

Oyuncular Bulut Teknolojisinden Bihaber (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
3.318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Hiç kimsenin bulut denilen gereksiz teknolojiye ihtiyacı yok hacı hocalar.
    Şimdi Allah aşkına disk oyun varken bunun mantığı nedir? Dijital bile değil, indiremiyorsun bile.
    Adeta HD gameplay videoları izliyorsunuz ha.
    Yani sonuçta internet bu, ne kadar güven olabilir? Sanki hardcore oyun değilde browser tabanlı oyun. Teknoloji ilerledikçe kalite artacağına azalıyor.
    Sırf teknoloji adı altında, "teknoloji ilerliyor" demek için böyle gereksiz, oyunculara katkısı olmayan gösteriş sevdalısı bir sistemi şişiroyarlar ya, diyecek laf yok vallahi.
    Ne
    Bulut ne F2P İkiside birbirinden gereksiz. Ağalar tercihim her zaman disk oyun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi I-C-O -- 8 Temmuz 2012; 23:00:45 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: isyankar_emre

    Ben bulut teknolojisine çok yararlı bakıyorum ve destekde veriyorum, açıkcası bazı oyuncular veya kullanıcılar istemeye bilir ama biraz daha günümüz teknolojileri çerçevesi içinde bakıldığında mantıklı geliyor..


    Hangi günmüz teknolojisinden söz ediyorsun sen??? GTX 690 lar SSD ler Yeni nesil konsollar çıkarken böyle saçma birşeyi teknoloji adı altında kullanmakta nasıl bir saçmalıktır??? Eğer hepimiz 1985 de olsaydık ve oyunları Süper PC ler üzerinden oynamak zorunda olsaydık evet belki yararlı olabilirdi en azından "BELKİ" bir teknoloji olabilirdi... Bugün 280 liralık HD 6850 ile çoğu oyunu DX 9 ve DX 10 da çatır çatır full+full oynaya bilirken böyle saçma ve sonu belirsiz bir sisteme para yatırmak hele sanki buna mecburmuşuz ve bize bahşedilmiş gibi övmekte neyin nesi? Serialını dahi vermiyorlar neresinde bunun İYİLİK??? Enayilikten başka birşey değil kardeşim aç youtube u HD gameplay yaz fullscreen izlerken tuşlara bas al sana bulut... Hemide ücretsiz...

    Bulutu sindiren benim dediğimide sindirir...

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >




  • O bulut teknolojisi geleceğin teknolojisidir.Eğer bundan yararlanmassak işimiz kötü.Cd devri bitti...Zaten Cdlerin bize zararı var faydası yok.Kutular plastik?Öyle değil mi?Plastik neden üretiliyor?Benzinden ?Şimdi benzin pahalı diyorsunuz ya!İşte ilerde daha da pahalı olursa nedeni bu olucak!!2100'de cd kullanıcak haliniz yok ya?

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Tam 21 yıldır hardcore gamer(hem pc hem konsol) olarak ben bile donanımlarla bu kadar yoğun duygusal bağ kurmuşken cloud sistemllerinin ne kadar faydalı olabileceğini net görebiliyorum, beyler oyunculuğun geleceği cloud. Latency problemleri çözülüp oyunlar daha çabuk tepki verir hale gelince süper olur. Hatta çözünürlüğü 1080p'ye çekip ayarları ultra seviyesine çektiklerinde mükemmel olur. Tabi adamın ne kadar hızlı veri aktaran bir serveri olduğu farketmez senin internet sağlayıcın ttnet olunca..hatta ttnet'in o bant aralığında şimdiki onlive bile umduğumdan çok iyi çalışıyor, adamlar artık o görüntüyü nasıl sıkıştırıp yolluyorsa. Çok yüksek potansiyeli olan bir teknoloji, tek engeli var henüz gereken ölçüde yatırım yapılmıyor olması, ama Sony-MS yakın zamanda bu konuya el attı zaten, artık önü açıldı..
  • bulutmuş..
    arkadaş senin amacın para kazanmak değil mi? mantığın da "nasıl daha çok kazanırım" şeklinde çalışmıyor mu?
    ee böyle birşeyin oyunculara ne gibi bir yararı olabilir ki. donanım teknolojisi almış yürümüş sen kalkıp diyorsun bizim servera bağlanın oyunu ordan oynayın oraya kaydedin. (bıyık altından ; bize de aylık ücret ödeyin)
    sebep?
    benim core2quad işlemcim gtx 460 ekran kartım şuan piyasadaki çoğu oyunu full ayarlarda oynamaya yetiyor(hepsi değil)

    eğer o latency sorununun önüne geçebilirseniz bunu daha yararlı birşey için kullanın

    not: bulut teknolojisiyle(sözde) dijital oyun satışlarını birbirine karıştırmayın ikisi farklı şeyler.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.