Şimdi Ara

Oyun Serisi - Dying Light: Bölüm 1: 'İşi Hallet' Dediler, Geldik (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
880
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Oyun oynarken , " nopırıblım , neeebeee " tarzı itici kelimelerden uzak dursa İzlenecek bir seri ancak, izlerken duyduğumda kafa atasım geliyor kendisine.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: berylvenus

    <blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: redoracle<br> <br> 31 Diyip durmayın yaaaa <img src="https://forum.donanimhaber.com/images/image/s3.gif" alt="" align="middle" border="0"><br> Eğlenceli bi video olmuş ama ben esas outlast veya resident evil remastered oynasaydı nasıl olurdu onu merak ettimi bide grim fandalgoyu oynamışş acaba çapkın larry amcayıda oynamışmıdır oda efsane adventure oyunlardan.<br> He bide rahimden boss zombiden dost olmaz.<br> </blockquote><br> Teşekkürler n.n!<br> <br> Outlast kendi youtube kanalımda var ve Resident Evil Remastered da yarın öbür gün gelecek serilerden :3 Grim Fandango'nun TR yaması yeni versiyonuna uymadığı için şimdilik güncelleme beklemek zorunda kaldım çünkü hem oynayıp hem çevirmek zor oluyor. Leisure Suit Larry komik belki ama ilk oynadığım adventure oyunlarındandı <img src="https://forum.donanimhaber.com/images/image/s3.gif" alt="" align="middle" border="0"> Rahim şaşırtmazsa bizi göreceğiz hep beraber ne işlere girecek :P


    Grim Fandango'nun Türkçe yaması yeni versiyon için de uygunmuş. Bir deneyin isterseniz.
    http://forum.donanimhaber.com/m_20029075/tm.htm

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >




  • Verdiği tepkiler bana çok sempatik geldi. Muhtemelen bende aynı şekilde tepki verdiğim için olabilir :D

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • vaayyyy Beril Sergün alırım bi dal
  • 10 dk kadar dayanabildim. :(
  • yaa ben bazı arkadaşlara anlam veremedim gerçekten de işte bazıları demiş arkadaş yavaş ve acemi yok bazen arada ing kelime kullanıyor itici oluyor diye arkadaşlar tanımadığınız takip etmediğiniz insanlarla ilgili ne kadar rahat yorum yapıyorsunuz beril ablanın youtube da 100 binden fazla abonesi var yıllardır oyun serileri çeken birine tanımadan acemi ve yavaş demeye utanmıyormusunuz ayrıca ing'ye gelirsek de zaten yakından takip etseniz size öyle itici geliceğini sanmıyorum öyle bir tane iki tane videosunu izleyip te saçma saçma yorumlar yapmayın....
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

    yaa ben bazı arkadaşlara anlam veremedim gerçekten de işte bazıları demiş arkadaş yavaş ve acemi yok bazen arada ing kelime kullanıyor itici oluyor diye arkadaşlar tanımadığınız takip etmediğiniz insanlarla ilgili ne kadar rahat yorum yapıyorsunuz beril ablanın youtube da 100 binden fazla abonesi var yıllardır oyun serileri çeken birine tanımadan acemi ve yavaş demeye utanmıyormusunuz ayrıca ing'ye gelirsek de zaten yakından takip etseniz size öyle itici geliceğini sanmıyorum öyle bir tane iki tane videosunu izleyip te saçma saçma yorumlar yapmayın....


    Ben bunun neresine gülsem bilemedim. Banane kardeşim buranın dışında yayınları olup olmadığı beni ilgilendirmez. İngilizce bana itici geldi var mı ötesi bana geldi hadi buyur ne olacak şimdi. Neyse sen iyice saçmalamadan bu konu burada kapansın bari.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >




  • Ana karakteri seslendiren adam aynı zamanda Assassin's Creed serisinde Ezio'yu seslendiriyordu ;)

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Beril'in ing konuşmasıda seni ilgilendirmez,izleme o zaman.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: emrebdt

    Beril'in ing konuşmasıda seni ilgilendirmez,izleme o zaman.


    Yahu kafanız mı iyi yoksa zeka konusunda problem mi yaşıyorsunuz anlamadım gitti. Eleştirimi yaptım katılanlar oldu bence susup kenara çekilseniz yeter fanlık yapmanın alemi yok sonuçta daha iyi olması için kendi fikrimce öneride bulunuyorum.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Dying Lighta Güncelleme geldi bendeki kasmalar kalktı tamamiyle.
    Gpu Kullanımı %98 de Fps 80 in altına düşmüyor.
    View Distance vs. hepsi maximumda.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mr.Glasses

    Beril Hanım ne yapsın ? Hiç olmadığı biriymiş gibi mi davransın ? Öyle yapsaydı, dudak büküp "aaa ne kadar da yapmacık...bunu nasıl işe aldınız ?" demeyecek miydiniz ? <br><br>Sahte tepkiler, yapmacık reaksiyonlar, kendini başkalarına beğendirmek için "miş gibi" yapan karaktersiz insanlar istiyorsanız tv izleyin. Sizin ilacınız orada. O insanlardan -sürüsüne bereket- var.<br><br>"Çok amatör, noob" diyenleri de anlamıyorum. Beril Hanım bu işi gerek İngilizce, gerek Türkçe olarak yaklaşık 7 yıldır yapıyor. Bırakın da kızcağız ne yaptığını bilsin.<br><br>Beril Hanım bu yorumu okuyorsanız, bilin ki ; biz sizi, siz olduğunuz seviyoruz. Lütfen içinizden geldiği gibi, doğal halinizle devam edin. :)


    hee evet tabi ben de zaten 'yapmacık davran beril hanım lütfen yapmacık davran' diyorum ya . Ya kardeşim şu yazıları lütfen gözlerinizle okuyun, ne alakası var ağız burun bükmeyle harbi ne içiyorsanız bana da verin. Beril hanımın oyun incelemesi çok güzel ben beğeniyorum (zaten kendisi zombie türüne hayran ki bu oyunu anca beril hanım yapardı yerinde bir seçim olmuş) ama ve lakin vurgulamak istediğim nokta bu tepkilerin sıcak gelmeyişi ha yaparsa ben yine izlerim problem değil ama uyuz da olurum. Sadece eleştirisel bir yorumumdu katılır katılmaz orası beni ilgilendirmez. Biz sanki beril hanımı sevmiyoruz . haha ben hayatımda bu kadar fitne fesat bir yorum görmedim.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >




  • İyi oyun,çok kötü bir sunum.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Normalde yorum pek yazmam ancak bu sefer, o kadar Beril'in hakkında saçma sapan yorum yapan var ki; rahatsızlığımı dile getirmek istedim. Söylenenler, böyle güzel hazırlanmış videolar için haksızlıktan başka bir şey değil. Bu kadar zahmete ve özene karşılık eğer bunları yazmasaydım kendimi kötü hissedecektim. Çizgini hiç bir zaman bozmaman dileğiyle Beril.
  • İngilizce küfür etmekten vazgeç. Ayrıca görüntün donuyor ve akıcı değil.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • La bu Beril size ne etti?! (Sırrı Süreyya Önder tonlamasında)
    Kesin sesinizi ve izleyin ekşi sözlük yazarı gibi her b.ku eleştirmeyin.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • birdahaki bölüm cabuk gelir umarim :)

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • 2015 yılının en iyi oyunları arasına girebilir.
    Sürekli bir olay , yaşayan çevre ( aslında yaşamıyorlar ) , daha önce hiç görmediğim grafikler , oynanış , crafting öğeleri ile dolu dolu bir oyun.Tek oturuşta bitirilecek oyun değil ara ara oynayın.
  • Bu seri Talha ya çok iyi gidermiş ama Beril de iyi

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: volkancode


    Hoşgeldin..
    Eğer böyle bir inceleme videosunun içeriğine katkıda bulunacaksan.
    öncelikle bir kaç uyarı yapmak isterim...
    İnceleme yapan editörü eleştiremezsin! (sıradan bir editörü eleştirmiyorsun çünkü) eğer eleştiriyorsan, misafir hesaplardan sürekli hakarete kadar giden cevaplara maruz kalırsın.(genelde çocukça kısa yazılar olur, uzun olsa bile hep aynı cümleler vs) Belki senin yorumların beğenilecek ama genelde yalnız kalacaksın. Senin gibi düşünen herkes, bu şekilde topa tutulur. 'Youtube diyecekler, doğallıktan bahsedecekler, televizyon izle bile diyenler çıktı... aslında tek dertleri savunmak, bu ve benzeri konuların koruyucu askerleri olarak, tek bir kötü eleştiriyi bile sonuna kadar savunacaklar(savunurlar). Annesini babasını bu kadar savunmaz ama burada, sana bana gelip demediklerini bırakmayacaklar. Misafirlerin bazı hakarete varan yazılarını nasıl izin verildiğini anlamak isteyeceksin. Ama sürekli msjlarına verilen cevaplar,hep aynı düzeysiz msjlar olacak... Eğer bu yazıları biri okuyup onaylıyorsa, yazıyı yazandan çok izin vereni şikayet etmek isterim ama kime nereye ...

    Seninde, bu konuda sana verilen çocuksu cevaplara, Bazen! aynı derecede cevap vermeni de yakıştıramadım.

    Not: Konuya gelen ilk misafir msjlarıyla, alıntı yapıp savunan kişilerde,genellikle aynı kişilerdir. (çoçuk!)
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.