Şimdi Ara

Oyun Odası: Türk Bilimkurgu/Korku Oyunu Solarix Yapımcılarıyla Söyleşi (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
1.557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Bi Mount And Blade değil .s.s.s

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • oynayışa baktım iyi grafiğe bu oynanış vuruş hissiyatı hiç yakışmamış umarım düzeltirler


    oyunda cidden vuruş hissiyatı veya adamı vurduğunuzu hissettiğiniz şeyler yok onu geçtim system shock 2 le o kadar benzerki biri elimize ingiliz anahtarı verse bu system shock 3 dese inanırım bun oyun bitmemiş



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The SATANİST -- 30 Temmuz 2015; 23:33:08 >
  • Memlekette ne çok gerizekalı varmış, hepside bu foruma dolmuş arkadaş. Aranızda normal olanlarda var, onlar alınmasın. Bi kere "gavur" müslüman olmayan demektir. Gavura da gavur demeyeceksek vay halimize. Ve adam gayet açık konuşmuş. Aral game çakal olduğu için ona çakal demesi gayet normal. Çakalın kibarcası var mı? Varsa bile kullanmanın mantığı nedir? Yok öyle bi mantık.

    Dolayısıyla, adamın konuşması sizi germesin. Zira bu kadar doğruları söyleyen kaç tane adam gibi adam var piyasada? Gayet adamın önünü kesip emeğini elinden almışlar. Siz hiç yaşamamışsınız böyle bir şeyi belli. Yahu photoshopla resim düzenlerken kaydedemeden elektrikler gidince ben nasıl deli oluyorum, bu adammı olmasın? Hliyle sinirli adam, böyle konuşması çok doğal, kaçınız sinirliyken dilinize hakim olabiliyor sunuz?

    Ayrıca oyunlar şu anda ikiye ayrılıyor, yeni çıkan bütün oyunlarda bu böyle. Grafik ve sesler + Senaryo ağırlıklı oyunlar ile online ve ya senaryo + iyi oynayışa sahip olanlar. Bu abimiz grafik tarafını seçmişki doğrudur, çizebiliyorsan çizeceksin kardeşim. Diğer yandan, bunların hepsini bir arada yapabilen oyunlar zaten milyonlarca dolar bütceli, yüzlerce kişiyi çalıştıran firmaların oyunları. Böyle birşey bekliyorsanız zaten zihinsel sorunlarınız var demektir.

    Ayrıca bu adamın efsane saydığı, hayatında en çok yer edinen oyunlar belli, unreal tournament, quake, doom vs... Kalkıpta, sırf para kazanma değilde, çocukluk hayali olan, sevdiği oyunlardan bir tane yapması çok ama çok normal. Ben çocukken derdim bir tane cs de ben yapacağım bir age of empires ta ben yapacağım diye. Siz hiç demediniz mi? Adam zaten satamayacağını bilerek çıkmış bu yola. dert satmak değil, dert köstek olanlar.

    Herkesin bir üslubu vardır. Gerçek hayatta asabi biriyseniz kılave başına geçince cıvımanın bir anlamı yok. Gerçekte naber la diyorsan klavyede nasılsın demeyeceksin. Neysen o olacaksın. Konuşma dili yazi dili fln ayırmayacaksın. Mektup mu yazıyon hayırdır? Sms atarken nbr diyenler gelipte bunu savunacaklar, ondan uyardım. Ve burdaki aibmizin tek eksiği küfür edememesi olmuş.

    Biraz empati kurun yani. Yıllarca emek verdiğin şeye başkaları başarılı olama diye çomak sokuyor. Gelinde sinirlenmeyin. Ve düşünce özürlüsü insanların eksi oylarınıda bekliyorum. Bunlar beni daha çok sevindirir. Haydi selametle.
    Yazım yanlışım olabilir, klavyenin harfleri bazen basmıyor.




  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.