Şimdi Ara

Oyun Muhabbeti - E3 2015'ten Beklentilerimiz (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
1.064
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Mafia 3 duyurusu gayet güzel olabilirdi. 1 ve 2 gayet güzeldi ne kadar 2. oyun senaryosu olarak 1.oyunun gölgesinde kaybolsa da gayet zevk aldığım bir oyun her yıl başı bitirme gibi saçma bir fantezim var. CD Projekt fuar da olacak mı bilmiyorum ama Cyberpunk 2077 hakkında yeni bilgiler gelse çok sevinirdim pek ilgilendiğim bir atmosferi yok ama bu adamlar benim gibi canavarlı yaratıklı şeyleri sevmeyen birini The witcher serisi ile kendilerine fena bir şekilde bağladılar ise Cyberpunk ile de güzel bir serüven yaşatacaklarına şüphem yok. Bir de E3 ile alakalı değil ama şu Mount & Blade II: Bannerlord artık bir çıkış tarihi ve oyunun içeriğini anlatan güzel bir video yayınlasalar çok fazla mutlu olacağım.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • capoeira_GS Doom kesinleşti zaten hatta teaser trailer var :) e3 te gösterilecek :)
  • god of wa 4
  • Prince Of Persia Mafia 3 Mass Effect 4

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • God Of War 4, Red Dead Redemption 2, Mafia 3

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Dark Souls 3 ü merakla bekliyorum. Oyunun mekanikleri zaten mükemmel(o kadar ki geri kalan bütün oyunlarda eksikleri görmeye başlıyosun :D) Onun dışında güzel boss ve mekan bölüm tasarımları olduğu sürece her türlü oynayacak kitle olur. Ama tabii firma batmamak için yenilik getirmek zorunda.. Ben şahsen ds1'e veya 2'ye farketmez, senede 3 dlc çıksın 10 sene oynarım..

    Oyuna emek verildiği belli olması lazım yani, ds 1 ve 2 de toplam 80 tane boss var, uğraşılmayan boss sayısı bir elin parmakları kadar anca.. Onun dışında mekan tasarımları falan dlc ler dahil mükemmel. Ki NPC leri ve crepleri saymıyorum bile..

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • güzel olmuş..
    ds 3'e sevindim baya..
    mafia 3 ü ısırtırım.. yalarım bide..
    dishonored 2 gelirse çok guzel olur.. istediğin gibi oynayabıldıgın çok özgür bir oyun..
    gow 4 beklıyorum .. gow ascension remastered gelsede güzel olur mp için..

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • mgs 5 uncharted 4

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Uncharted 4, Need for Speed, God of War 4, Metal Gear Solid 5, Mafia 3 ve Red Dead'ın yeni oyunu (Rockstar, E3'ü sevmiyor ama hayırlısı bakalım.)

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Bu e3'ten aşırı beklentim var, son 2 sene geçen o boş e3'lerden sonra sonunda bizi dolu dolu bir e3 bekliyor gibi.En çok beklediklerim, genişçe bir Fallout 4 ve Legend of Zelda gameplayi şu an için.Yine olmıyacakmış gibi gelse de The Last Guardian'ı çok istiyorum ben.Nintendo cephesinde de artık yeni bombalar da bekliyorum, Star Fox trailerı zaten kesin gelmeli, onun dışında yeni bir Mother, Advance Wars falan duyursalar araya bir iki yeni IP falan getirseler çok güzel olucak.Kingdom Hearts 3 oynanış videosu yine beklentilerim arasında, yine Final Fantasy 15'in her ne kadar demosunu deneyimlesekte, dövüş sistemini daha ağırlaştırdık falan deseler güzel olucak.Dark Souls 3'ü de bekliyorum şahsen, her ne kadar çok fark olmıyacak gibi olsada, mobları, bossları falan oynatır kendini diye umuyorum, Call of Duty gibi seriye bağlanmaz diye umuyorum.Yine Dishonored 2'den beklentilerim var, Red Dead 3 duyrulsa çok mutlu olabilirim.Atlus e3'de gözükücekse bir Persona 5 bekliyorum onlarda.Level-5 da yeni bir rpg duyurcak diyorlar, onu da heyecanlar bekliyorum.Aklıma şimdilik bunlar geldi, bekliyoruz bakalım.




  • Fallout oyun dünyasının Andrea Pirlo'sudur.
  • o değil de sevgili BSC, siteniz artık resmen reklam çöplüğü olmuş. mobilde, tablette ve en çok da pc de felaket şekilde kasıyor ve adblock tarzı programlarda artık bir etki etmiyor. lütfen buna ya geçici bir çözüm bulun ya da artık sitenizi baştan yenileme yoluna giderseniz gerçekten seviniriz...
  • Harlem shake BSC :https://www.youtube.com/watch?v=TJxGJI-EGlc
  • dark souls 3, god of war 4, hellblade..mafia ve r r redemption da iyi olur..

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Uncharted'a söylenenler neyse de o dishonored 'ı karalamayacaktınız.

    Bundan sonra Talha beyi zor dinlerim.
  • Bully'nin yeni oyunu gelse çok güzel olurdu.

    O oyunun atmosferi, hiakyesi v.s her şeyi çok güzeldi, kendinizi o okulda ve o karakterin yerine koymuş gibi hissediyordunuz yani o anı yaşıyordunuz.
    Müzikleri bile çok güzeldi, keşke yenisi gelse.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • abi "paul" demiyo "pal" (dostum) diyo sanki..

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • O filtre kahverengi değildi yahu. Fallout 3 Yeşil, Fallout New Vegas Turuncuydu.Fallout 4'ün yanında bir de Dishonored 2 duyurulursa Bethesda'nın konferansı diğerlerini gölgede bırakır.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Biyonik Kumanda

    O filtre kahverengi değildi yahu. Fallout 3 Yeşil, Fallout New Vegas Turuncuydu.Fallout 4'ün yanında bir de Dishonored 2 duyurulursa Bethesda'nın konferansı diğerlerini gölgede bırakır.


    Fallout 1-2 kahverengi tonlara sahiptir. Wasteland havasını en iyi yansıtan onlar.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Ben her zamanki siradan bilindik oyunlardan cok yeni iceriklerin yada unutulmaya yuz tutmus konularin islendigi oyunlari gormek isterim.

    Ve ozellikle bir cok yeni strateji oyunu haberi duymayida dortgozle bekliyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.