Şimdi Ara

oynuYORUM - Uncharted: Golden Abyss (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
12.267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • BSC'nin Intro kısmı C64'teki Maniac Mansion'u anımsattı yanılıyor muyum?

    Oyun harika bu arada, el konsolunda ilk çıkış oyunlarından biri olması itibariyle bazı sıkıntılar elbet olacaktır. Ama zamanla daha iyileri çıkacak elbette. Karşılaştırılması yapılan telefonlar ve tabletler vs. konusu da gerçekten garip... Geçmişte iPhone 4, şimdilerde ise Android telefon ve tablet sahibi olarak çift analoglu, mekanik düğmeleri olan bir cihazın yerini asla tutmayacağını düşünüyorum.
  • helal olsun be el konsolunu kullanıcak bir pozisyonum yok ama okadar muhteşem bir cihazki bu abartız oyun dünyasının devrimi bu ve alıcam belki durucak bir kenarda ama bu devrimi yaşamak istiyorum ya
  • Yaptiginiz inceleme icin cok tesekkurler, buyuk bir keyifle izledim.
    Yeni programiniz hayirli olsun ve oyun incelemesine baslamadan onceki gorselde cok hosuma gitti belirtmeden edemiyecem :)

    Diger taraftan Vita' ya gosterdiginiz ilgi icinde cok tesekkurler yaklasik iki haftadir oldukca yogun haberler yapiyorsunuz ve uzerinde oldukca uzun duruyorsunuz (inceleme videosu 1 saat 40 dakika surmustu :)).

    Kisisel fikrim Vita' nin butun bu ovgulerini hak ettigi yonunde ama tek endisem bu konsolun devam oyunlari, acaba gerekli ozveriyi oyunlarda da gorebilecekmiyiz? Yani Sony verdigi sozu (Vita nin arkasinda duracagiz, yanliz birakmayacagiz) tutacak mi?


    quote:

    Orijinalden alıntı: rambocuk

    helal olsun be el konsolunu kullanıcak bir pozisyonum yok ama okadar muhteşem bir cihazki bu abartız oyun dünyasının devrimi bu ve alıcam belki durucak bir kenarda ama bu devrimi yaşamak istiyorum ya


    Merhaba @Rambocuk,

    Benimde bir konsol ile gecirecek cok zamanim olmuyor fakat dun gidip bir tane aldim harika bir el konsolu ve cok zarif bir yapiya sahip.
    Umarim Sony bu konsolun hakkini verecek oyun yapimcilarinin pesini birakmaz.
    Su anda konsolun %100 kullanicisi degiliz halen konsolda ne ise yaradigini bilmedigim baglanti noktalari var!
    Konsoldan memnun oldugumu, yani verdigim verdigim paraya deydigini dusunuyorum.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: toj_blok

    xbox 360'ın gears of war'ıyla karşılaştırılamaz bile :)


    Sanki çok benziyorlarda karşılaştırıyorsun!
  • vay be bir el konsolunun böyle kalitede oyun oynattığını gördük :D
  • quote:

    Orijinalden alıntı: toj_blok

    xbox 360'ın gears of war'ıyla karşılaştırılamaz bile :)

    Tabii ki karşılaştırılamaz...







    Çünkü Nathan Drake , oyun dubyasının ender karakterlerindendir :) Hatta bu ender karakterlerin de en iyi karakteridir ;)

    Sonuçlar ortada zaten , tartışmaya gerek yok
  • İyi, güzel, hoş da neden video inceleme başlığı altında değil de oynuYORUM programı altında incelediğinizi tam olarak anlayamadım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: toj_blok

    xbox 360'ın gears of war'ıyla karşılaştırılamaz bile :)

    Sen eminimki daha ps vitayi bile gormemisdindir galiba dusunde commodore 64 hayali var ve vitayi oyle sanip konusuyorsun kabul edin xbox a rakiptir vita muhahaha
  • Sayın Erdinç İyikul kusura bakmayın ama Sayın Talha Aynacı'nın sözünü çok kesiyorsunuz bu durum beni fazlasıyla rahatsız etti, bunu belirtmek istedim...
  • Senaryo gerçekten çok güzel..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: toj_blok

    xbox 360'ın gears of war'ıyla karşılaştırılamaz bile :)

    Ne alaka xbox ile vita bu kadar da saçmalanmaz
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TheMarjinaLs


    quote:

    Orijinalden alıntı: toj_blok

    xbox 360'ın gears of war'ıyla karşılaştırılamaz bile :)

    Tabii ki karşılaştırılamaz...







    Çünkü Nathan Drake , oyun dubyasının ender karakterlerindendir :) Hatta bu ender karakterlerin de en iyi karakteridir ;)

    Sonuçlar ortada zaten , tartışmaya gerek yok

    Eminim öyledir :) o yüzden ps3 ile xbox 360 satışları arasında uçurum var.xbox 360 ta geow bundle varken ps3 te Uncharted 3 bungle var ama tabiki sonuçlar ortada :




  • Birazda ben fanboyluk yapayım çok mu?Yıllarca sizin gibilerine laf yetiştirdim
  • Çok süper oyun.Bu akşam devam edicem.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

    quote:

    ben pek beğenmedim fiyatına göre 7 dolarlık ios oyunlarından 10 kat pahalı ama 2 kat fark etmiyor,grafikler el bombası patlarken ,kamyonlar geçerken ,düşmanlar saldırırken çok kötü,herkes ucharted diyor ps3 ceplere geldi bu ios a androide 3ds e benzemez fln dediler de nafile .En çok övündükleri oyun buysa kalsın el konsolu olayı lüx e kaçıyor ,konsol fiyatı,hafıza akrtı fiyatı,oyun fiyatları ,aksesuar fiyatları vs.vs. değmez


    Şimdi bu yorumdaki hatayı söyleyeyim. PS Vita ürünü ile Sony firması 10 larca oyun firması ile birinci elden oyun üretim takımları ile anlaşmalı. Yani bu saatten sonra çıkacak tüm PS Vita oyunları bu büyük firmalar için en iyi takımları ile aynı diğer ev konsolları ile hazırlanan oyunlara paralel ve aynı içerikli oyunlar çıkacak. Bu oyunların da fiyatı hiçbir zaman 3-5 dolar olmayacak. ÇÜNKÜ hiçbir firma 100 Milyon dolarlar harcadığı bir oyununa 3-5 dolar istemez. Ben de olsam ben de 30 dolardan aşağı istemem. Sonuçta ne kadar ekmek o kadar köfte hesabı.

    Telefon ve tablet tarafına geçelim. Buradaki oyunlar her zaman firmaların mobil takımlarının az içerikle kısıtlı bütçelerle, kısa üretim süreleriyle oluşturdukları oyunlar. Üstelik pazardaki güçsüz telefonlarla da çalışması için en üst seviye telefon değil orta seviye telefonlar için de üretiliyor bu oyunlar. Dolayısı ise karşımıza FIFA 12 isimli ama FIFA 2003 ayarında grafikli ama onun kadar bile içeriğe sahip olmayan oyun çıkıyor. Zaten harcanan bütçe de az olunca 3-5 dolara satınca kar elde etmeye çalışıyorlar. Üstelik IOS da her satılan üründen sadece az bir kısmı üreticiye gidiyor. Apple büyük kısmını kendisi alıyor.

    Özetle :
    - Telefon ve tabletlerde oyunlar hep düşük seviye için yapılacak
    - Bu tür oyunlar az detaylı ve içerikli ve 3-5 dolar olacak.
    - Telefon ve tabletlerde büyük oyun firmaları ile anlaşmalar olmayacak
    - Telefonlara/tabletlere 10 larca firma oyun hazırlamayacak

    PS Vita için :
    - 3-5 dolarlık oyunlar ancak mobil takımların hazırladığı ya da PSN arcade tarzı oyunlar olacak
    - Kaliteli ve büyük firmaların aylarca süren çalışması ve milyon dolarlık harcaması ile birinci elden hazırladığı oyunlar 30-40 dolardan satılacak.
    - Bütün ev konsol için oyun yapan firmalar PS Vita için de oyun geliştirecek ya da geliştirmiyorsa da düşünecek. Sony zaten ayladır bu firmalar ile de görüşme içerisinde olacak.

    Kardeş Fiyatına pek değmiyor.Çok pahalı hadi verdik 800 tl sonra bakıyorsunuz aaa hafıza kartı oyun kulaklık vs.Bu fiyata değmiyor pil ömrü zaten çok kısa çok ta abartmayın lütfen.

    İyi akşamlar...




  • Videoyu izlerken sağ taraftaki reklam dikkatimi çekti ... Playstation Joystick yazacağına Playstation Kol yazıyordu :(
  • oyunda çok basit bir yerde kaldım bir şifre veriyor sana 4 11 9 11 rakamlarından oluşan ben çarkı çeviriyorum ama olmuyor bir türlü hızlı mı çevirmem lazım anlamadım orda tıkandım zaten ps3 te de basit yerlerde kalıyordum eğer oynayan arkadaşlar varsa halledebildiler mi orayı
  • Guzel oyun.Inceleme icin tesekkurler.
  • Acayip güzel olmuş oyun. El konsolunda böyle kaliteli oyun görmek insanı şaşırtıyor, umarım böyle kaliteli oyunlarla daha çok şaşırtır bizi Vita.

    İnceleme için teşekkürler. Geç oldu ama güç olmasın.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.