Şimdi Ara

Otomotiv Üretimi %29 Azaldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
650
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Otomotiv Sanayii Derneği (OSD), yılın ilk yarısına ait verileri açıkladı. Ocak-Haziran döneminde toplam üretim bir önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 29 azalarak 518 bin 727 adet, otomobil üretimi de yüzde 26 azalarak 362 bin 397 adet oldu. Traktör üretimiyle birlikte toplam üretim ise 532 bin 249 adete ulaştı. Yılın ilk yarısında toplam ihracat, bir önceki yılın aynı dönemine göre adet bazında yüzde 37 azalarak 402 bin 179 adet olarak gerçekleşti. Otomobil ihracatı yüzde 33 oranında azalarak 281 bin 634 adet olurken, ticari araç ihracatı yüzde 44 oranında azaldı. Otomotiv sanayii, ilk altı ayda yüzde 14,4’lu¨k pay ile ihracat sıralamasında ilk sıradaki yerini korurken, Haziran ayında ihracatın yüzde 15’ini gerçekleştirdi.


    Detaylar: Burada



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samwithwiki -- 12 Temmuz 2020; 12:27:40 >







  • A Haber: "yerli otomobilimiz TOGG'un üretileceğini duyan eyy Avrupa, eyy Amerika korkusundan üretimi düşürdü"
  • Otomotiv üretimi azalıyor ama satışlar artıyor
    Yalan söylüyor inanmayın amaç araç kıtlığı hissi verip bayilerde ki araçları kazık fiyattan sattirmak . Depolar falan son model otomobil ile kaynıyor . Özellikle tırlarla falan sürekli 3008'ler falan taşınıyor. Nereye gidiyor bu araçlar he !

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Moueson kullanıcısına yanıt
    Satışların arttığı bir gerçek. Çünkü pandemi döneminde markalar ellerindeki araçları sattılar ve ülkenin ekonomik durumu nedeniyle çok az sayıda araç getirdiler. Ancak şu an Avrupa'da satılmayan araçları da ülkeye çekebiliyorlar. Bu nedenle de ülkemize gelen 0 km araç sayısında bir artış var. Ayrıca ülkemizdeki üretimin sadece %25 civarı iç pazara veriliyor, geri kalanı yurt dışına ihraç ediliyor. Yani hangi düşünce ile bunu söylüyorsunuz bilmiyorum ama çok komiksiniz...
  • Moueson kullanıcısına yanıt
    İyi yakalamışsınız, pandemi sürecinde fabrikayı da kapattık dedi şirketler külliyen yalan, gece işçileri toplayıp, fabrika ışıklarını kapatıp, ay ışığında gizli gizli üretim yaptık.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.