Şimdi Ara

Otomobil Genelde Bir TIR konusu..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar öncelikle merhaba.Bu yazıyı yazmamın sebebi trafikte sebepsiz yere verdiğimiz can kayıpları..


    Geçen yıl ailecek bodruma giderken balıkesir-izmir arası tek şerit yolları bilirsiniz.Yol arada bir dubleye dönüyor.Neden? Aracı bozulan veya kaza yapan bir araç orda dursun yardım çağırsın..Ama benim Tır şöförü ağabeylerim oraya bir güzel tırlarını park etmişler içinde yemek yiyorlar.Tamam bunada evet ancak tesadüf şudur ki 2-3 km uzaklıkta tır bekleme alanı(wc,lokanta) var.Saat 22.30 civarıydı ve zifiri karanlıktı.


    Tır şöförünün gözünden olaya bakalım:"Erkan ağabey(yanındaki co pilot veya aynı şirketten arkadaki tır söförü)karnım çok acıktı.Ne zaman yiyeceğiz şu yemeği?
    Erkan abi:Olm sabret az kaldı şurda bi yerde yol genişler bizde tırları parkederiz.
    Diğer tır söförü:Tamam ağabey


    Sonra ise Sivas'ta kamyonetin yol kenarına park eden TIR'a arkadan çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında 3 kişi yaşamını yitirirken, 1 kişi ise ağır yaralandı.

    Kaza sabah saat 10.15 sıralarında Sivas-Kayseri karayolu 38'inci kilometrede, Koyuncu mevkisinde duble yolda meydana geldi. Osmaniye'den Sivas istikametine gelen 47 yaşındaki Paşa Karaoğlu yönetimindeki kapalı kasa kamyonet, Koyuncu mevkisinde duble yolun sağ tarafına çekerek duraklama yapan ve İskenderun'den Sivas'a kömür getirdiği öğrenilen 47 yaşındaki Mehmet Çete'nin kullandığı 31 KBV 05 plakalı çekici, 31 Z 7268 plakalı dorsesi bulunan TIR'a arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle aracın ön tarafı TIR dorsesinin altına girerken motor bölümünde yangın çıktı. Çarpmanın etkisiyle araç sürücüsü Paşa Karaoğlu ile yanında bulunan 40 yaşındaki Kezriban Karaoğlu ve kimliği belirlenemeyen 1 kadın yaşamını yitirdi. Araçta bulunan ve kimliği tespit edilemeyen 17 yaşlarındaki bir genç ise ağır yaralı olarak ambulansla Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralının da hayati tehlikesinin bulunduğu bildirildi. Dorseye aracın çarptığını fark eden TIR şoförü Mehmet Çete, kamyonette çıkan yangını söndürdükten sonra yaralı genci dışarı çıkardı. Kazaya sonrası trafik, jandarma, itfaiye ve Afet ve Acil Yardım ekipleri olay yerine sevk edildi. Cumhuriyet Savcılığı'nın olay yerindeki incelemesinin ardından cesetler, otopsi için Numune Hastanesi morguna kaldırıldı. TIR şoförü Mehmet Çete jandarma ekiplerince gözaltına alınırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.


    En işlerden biri olan tır şöförcülüğü cahil(bilinçsiz) insanların eline bırakılmamalı bence.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.