Şimdi Ara

Otomatik araç için (Focus-Civic) tavsiye öneri!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.047
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar,
    2-3 aydır otomatik araç aramaktayım ve ne yazik ki bulamıyorum kafama göre bir araç sebeb bellidir sanırım malum site ilanları yüzünden şase plaka sorgulamaktan ve inanın telefonda araç sormaktan yoruldum, bende daha önce ilk araçımı sattım ama satarken lokal boyasından en ufak cizigine kadar resmini cekip koydum ve sadece ciddi alıcılar aradı şimdi ya bulunduğum yerde bir araç var Focus veya internet üzerinden 2-3 fazla verip Civic alacağım bu konuda konuya hakim arkadaşlar yardımcı olur ise memnun olurum.

    Bulunduğum yerde Ford Focus 2011 model muhtemelen comfort 40bine otomatik araç söylendiği kadarı ile temiz gidip göreceğim bugün yarın yanlız bu arada kafama takılan Focuslarsa otomatik (benzinli otomatik araçlar da vites geçişlerinde sallanma titreme sorunu) de sorun oldugunu söyledi tavsiye eden arkadaşım araç benzinli. Daha önce Ford konusunda tecrübem olmadığı için ilk buradan bilgi almak istedim hee zaman ki gibi fiyat 37 dendi ama fiyat hakkında aracın paketi ve tam olarak durumunu bilmediğim için birşey sormuyorum Ford Focuslarda otomatik benzinli araçlarda herhangi bir sıkıntı var mı?

    İkinci olarak bu araç olmaz ise malum siteden 2010-2011 Civic almayı planlıyorum premium veya elegance tabi elegance zor cünkü almak istediğim araçda boya veya değişen olsun istemiyorum 1 parça boya veya lokal boya önemli değil ama ön veya arka kaput boyalı değişmiş araçlara hiç bakmıyorum, ama dediğim gibi temiz, km. Düşük öncelik beyaz veya siyah araçlara bakıyorum üst limitim 42.500 ama sitede 44den aşagı bulmak zor bu konuda yardımcı olursanız memnun olurum. Selametle, şimdiden teşekkürler.

    Yinede önceliğim otomatik Ford Focus konusunda bilgi sahibi olmak istiyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KirkLeeHammett -- 25 Mart 2015; 14:30:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Selam,
    Geçtiğimiz yaz başında 2011 benzinli otomatik vites titanium hatchback ford focus aldım. 2011 modeller tam otomatik vites, tiptronic değil. Vites geçişleri son derece sarsıntısız ve şanzımanı sorun çıkaran modeller değiller.
    Eylül sonunda aracı satma nedenim tamamen yakıtla ilgiliydi. İstanbul'da şişli etiler arasında işe gidiş çıkış saatlerinde araç tüketim 13-14lt / 100 km den aşağı pek düşmedi. Bunda aracın 4 ileri vites olmasının da etkisi var, o zaman benzinin 5.10 lira civarında olmasının da, belki de daha çok eşimin kullanmasının da. Ancak eşim agresif kullanmaz gazı dipleyip knock down vs yaptırmaz. Yakıt dışında her şeyinden memnunduk. Uzun yolda cruise kontrol açıkken 120km de 6.5 lt yakıyordu ama şehir içindeki yakıt tüketimi satmam için sebep oldu. Zaten fabrika değeri 10.4 veya 10.6 diye hatırlıyorum. Lpg taktırmayı da düşündüm ama sonra vazgeçtim ve 1 hafta içinde sattım.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • http://sahibinden.com/202884524. Araç yakin arkadaşımın kusursuz istiyorsan temiz araba İstanbul bakır köyde .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @jakida yanıtınız için teşekkürler, benimde önceliğim şehir içi kullanım olacak, aynen dediğiniz gibi 4 ileri vites sanırım yakıt konusunda üzecektir beni.

    @selcukn40 Burdaki araç model ve yılı rengi aynı fiyat biraz farklı :) ama aracını inceleyeceğim burdaki araç ile bir sorun olursa size dönerim ilginiz için teşekkürler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rica ederim elimden geleni yaparım zaten araç sahibi arkadaşım yani güvenilirlik açısından bi artidir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.