Şimdi Ara

OTO YIKAMA HAKKINDA YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
12 Misafir - 12 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Belki saçma bir soru gibi gelecek ama bilgisi olan ya da yol gösterebilecek bir arkadaşım vardır umuduyla yazma gereği duydum.
    Şimdi biz bir sanayi sitesinde oto yıkama açmak istiyoruz ancak genel olarak oto yıkama açma izin ve kurallarını bir tarafa bırakırsa bu sanayi sitesinde önümüze çıkabilecek başka engel durumları var ve biz nasıl bir tertibatla bu engelleri aşabiliriz bunun arayışı içindeyim.
    Öncelikle sanayi sitesinde şebeke suyu bulunmamakta ve sanayi yönetimi işletmelere suyu sanayiye ait olan su kuyularından çekerek işletmelere takmış olduğu kendi saatleri üzerinden ücretlendirme yaparak dağıtmakta. Bu doğrultuda site içerisinde atık su engeli ve mevcut suyun sınırlı olmasından dolayı oto yıkama , halı yıkama gibi işletmelere izin verilmiyor. Bende bu engeli su harcamayacak bir oto yıkama sistemi ile çözebilirmiyim arayışı içindeyim. Örnek veriyorum buharlı oto yıkama. Bu tür bir uygulama ile su harcaması olmayacağından atık su maddeside düşecektir diye tahmin ediyorum. Verdiğim bilgiler doğrultusunda bana yol gösterecek , fikir verecek, tavsiiyede bulunacak arakadaşlar olursa çok sevinirim. Şimdiden saygılar sunar teşekkür ederim.







  • Hocam ; bu kadar formaliteyle , sorunla bürokrasiyle falan neden uğraşıyorsun.?

    Dertsiz başını derde sokacaksın.

    BİM den su al sat sanayide.

    İnan yapacağın işten çok daha fazla para kazanırsın.
  • mustizmir kullanıcısına yanıt
    Mantıklı. Neden olmasın.Aklımızda bulunsun.
    Teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.