Şimdi Ara

ÖSYM ÖĞRENİM DEĞİŞİKLİĞİ-REZİLLİK ALMIŞ BAŞINI GİTMİŞ--

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar 2010 kpss'de ki öğrenim durumumu değiştirmek için geçen hafta ösym'ye dilekçe verdim. Gazi eğitim fakültesi ve Anadolu işletme mezunuyum. Eğitim fakültesini işletme olarak değiştirmek istedim. Dilekçeye işletme diplomasını ekledim. Sahurda bi bakayım dedim değişmiş mi diye; adamlar bölümü değiştirmişler ama üniversite yine gazi gözükmekte, anadolu olması gereken yerde gazi yazıyor. Bunlar harbi dangalak dilekçedeki kodu ekteki diplomayı görmeyecek kadar körler. Dilekçe verdikten sonra yaklaşık 6 günde sisteme giriyor.

    Değiştirmemin nedeni iş ilanına başvuru yapacaktım ancak bu alçakların yüzünden ilana başvuru yapamayacağım zaman yetmiyor, bakın ufacık bi aptallıkları nelere mal oluyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leone_510 -- 28 Ağustos 2010; 8:33:42 >



  • biz bu insanlara "memur" diyoruz :)

    allah sabır versin.
  • Gazi işletme > Anadolu işletme
  • yalnız öğrenim durumunu değiştirmenin bir sınırı var diye biliyorum ben daha sonra öğretmen olarak atanmak istersen ne olucak....
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gollory

    yalnız öğrenim durumunu değiştirmenin bir sınırı var diye biliyorum ben daha sonra öğretmen olarak atanmak istersen ne olucak....


    yok hocam onun bir sınırı yok. Bazı kurumlar bilgileri doğruca ösym veritabanından aldığı için sistemdeki öğrenim durumu geliyor ve haliyle eğitim mezunu olunca; İşletme diploman olsa bile sistemde gözükmediği için İİBF bölümünden alım yapılan ilanlara başvuramıyorsun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leone_510 -- 28 Ağustos 2010; 23:31:14 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.