Şimdi Ara

Ortaköy'de Öldüresiye Dövülen 3 Kişi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
5.627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • İstanbul, Ortaköy’deki “Ruby” adlı eğlence mekanı önünde, korumalar ile içeri alınmayan grup arasında silahlı kavga yaşandı. Kavgada mekanın korumalarından birinin ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldığı öğrenildi.





    mynet video
    ORTAKÖY'DE EĞLENCE MEKANI ÖNÜNDE TAKIM ELBİSELİLERİN DEHŞETİ: 1'İ KADIN 3 KİŞİYE DAYAK
    https://www.mynet.com/ortakoy039de-eglence-mekani-onunde-takim-elbiselilerin-dehseti-1039i-kadin-3-kisiye-dayak-8131638-myvideo



  • ben böyle videoları izleyemiyorum artık ekran başında adam öldüresim geliyor izlemedim o yüzden


    onun yerine youtube da gidip terk edilmiş hurdaların olduğu videoları izliyorum


    bi rahatlama geliyor konuyla ne alakası var bilemedim ama kendimi demek zorunda hissettim  


    terk edilmiş araba hurdalarına yönelik terkedilmiş yerlere yönelik hd videolar varsa atın terk edilmiş hurdaları bütün dünya genelinde toplayıp satma isteği bende büyük bir istek


    konuyla alakası yok ama paylaşıyım dedim  adsfasdfdsaf 

  • kadına helal olsun adamın üstüne atlıyor korumak için

  • bu barzolarda dayağı hak etmiş... bu aralar kaşınanı kaşıyolar...


    3 erkek bir kadın sen git adama kafa at .. :)

  • E şimdi bu dayak yiyen insanlar iyileşince bu güvenlikleri tek tek kıstırmıyacaklar mı bi yerlerde?

    Kalabalıkta yapılan artistliğin tenhada özrü olmaz derler.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olayın aslı nedir bilmiyorum ama o kadar kalabalık koruma grubu içinde gidip korumaya kafa atarsan ağzını yüzünü eline verirler.


    Erkekliğin %99 u kaçmaktır. Kaç git o an. Sonra git tek tek bul hepsini indir gerekirse bitti gitti. Aptallığın lüzumu yok.

  • o adam da bişeylere güveniyomuş demek ki.. olaydan sonra silahlı kişiler gelip güvenliğe ateş açmış 1 güvenlik ağır yaralı

  • he_man kullanıcısına yanıt

    çok da fazla güvenmemek gerekiyormuş. ağzıyla burnu yer değiştirmiş. dua etsin dayak yediğiyle kalmış. canından da olabilirdi. değdi mi?

  • Abi başka mekan mı yok almıyorlarsa teşekkür edip devam edersin ya da yanındaki kadına mı birşey dediler bırak boşver belli ki dövecekler etrafını sarmışlar. (Dayak yiyenler kimdir bilmem ben normal olarak yapılması gerekenleri yazdım)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • değdi. heycanlıydı. rubynin kapısındaki güvenliğe kafa atıp arkadaşlarına eşek sudan gelinceye kadar dayak yediren adamla, etkisiz hale getirip göndermesi gereken adam 1 kişiyken, 4 kişiyi sopalarla dövüp sonra silahlı saldırıya uğrayan güvenliklere mi üzülelim


    silahlı saldırının görüntülerine denk gelen olursa bu konuya atsın onu da izleyelim.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi he_man -- 25 Eylül 2022; 0:24:23 >
  • Çok fazla matrix izlemicektin pe hüsnü abi


    Flashback FMyoutube
    The Matrix Reloaded (2003) Scene: Neo vs Smith Clones Fight Playlist: https://is.gd/oMDh6T Storyline: Neo and his allies race against time before the machines discover the city of Zion and destroy it. While seeking the truth about the Matrix, Neo must save Trinity from a dark fate within his dreams. Directors: The Wachowski Brothers Cast: Keanu Reeves (Thomas A. Anderson \ Neo), Laurence Fishburne (Morpheus), Carrie-Anne Moss (Trinity), Hugo Weaving (Agent Smith), Monica Bellucci (Persephone), Daniel Bernhardt (Agent Johnson), Gloria Foster (The Oracle), Jada Pinkett Smith (Niobe), Harold Perrineau (Link), Lambert Wilson (Merovingian), Harry J. Lennix (Commander Lock) Production Companies: Warner Bros. Village Roadshow Pictures Silver Pictures NPV Entertainment Heineken Branded Entertainment WarnerMedia© #TheMatrixReloaded #KeanuReeves ********************************************************************** If you like 'DC Comics' - welcome! "come together, right now!" SUBSCRIBE: https://goo.gl/fHigf5
    https://www.youtube.com/watch?v=UvLQMMaVmzU
  • Basit bir tartışma yüzünden ordaki 4 kişi öldüresiye komalık edilecek şekilde dövülmez.Olayın aslı nedir bilmiyoruz ama öncesinden bazı mevzuların yaşandığı çok net.Öyle basitçe içeri girme muhabbeti filan değil bu konu.


    Hadi adam korumaya kafa attı korumalarda adama daldı,darp etti ama bu 4 kişi dövülerek bayıltılmış haldeyken koca haydarlarla yerdeyken kafa bacak girişmek ne alaka? Gece kulüplerindeki korumaların espirisi olay çıkmamasını sağlamak ve olay çıkaranları engelleyerek (komalık etmeden) polisi aramaktır.Burda ise herkes Allah ne vediyse ayaktayken yerdeyken girişiyor 4 kişiye? çok başka işlerin yaşandığı kesin.O kafa atan adamında alkollü olduğu ve sağlıklı hareket edecek kafada olmadığı belli.Buna rağmen korumaların adamı komalık etmeleri düşündürücü.

  • he_man kullanıcısına yanıt

    =) ben hiçbirine üzülmedim. orada 20 kişi de birbirini vursa üzülmezdim. mısırımı yerken videoyu izlerdim. hissizleştim artık umrumda değil.

  • Bir toplumun zeka ortalamasıyla şiddet olayları arasında korelasyon vardır.

  • İki tarafta sıkıntılı tipler belli, öyle bara girdim girmedim tartışmasına pek benzemiyor. Normal vatandaşı aşan konular bunlar.

  • Korumaların eline sağlık, maalesef üzüldüm vuruluna. Umarım iyileşir. İt herife bakar mısın hem korumaya saldırıyor hem de dayak yiyince silahına sarılıyor. Dua etsin yerdeyken gebertmemişler. Herkes haddini bilecek.

  • ahahahaha 

  • videoyu 3 kere izledim kim vuruluyor anlamadım

  • Adama vurmuş bayıltmışlar hala utanmadan kaç kişi baygın adama saldırıyor ve sopa ile vurmaya devam ediyorlar bu ne hırstır bu ne manyaklıktır




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnadoluEfes -- 25 Eylül 2022; 13:7:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kafayi atan hakettigi dayagi yemistir, yanindakilere yazik olmus.

    İzlerken içimin yağlari eridi, iyi dövdüler 👍

    Bacagina bacagina ne güzel vurdular kamilin, uzun süre yürüyemez heralde, beter olsun.

    Mekana istenmiyorsan tatava yapmayacaksın, böyle kan alirlar iste.

    Hahahahahahah

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.