Şimdi Ara

Orman graves hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Ormanda graves oynarken nasıl bir eşya sırası izliyorsunuz?Ben ilk base dönüşümde savaşçı çizmesi tamamlıyorum(biraz eski moda olabilir) ormanı hızlı temizlemeye yardımcı oluyor sonra kara balta hayalet dansçı vb. diye gidiyor.Genelde karşı takıma göre çıkıyorum.

    Siz hangi eşyaları alıyorsunuz?

    Not:Tabi ki hard cc varsa savaşçı çizmesi almıyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • kırmızı çarp ad orman eşyası-kara balta veya hexdrinker-ninja tabi veya merkür - hayalet dansçı - tank sayısına göre dominik veya ölümün dansı
    genelde buildim böyle
  • Kırmızı ad orman itemi,ardından olumun dansı ve hayalet dansçıyı bitiyorum aynı anda savaşçı çizmesi yerine göre bazen ninja veyahut merkur,çok tank yoksa zırh delme buildi yapmıyorum ama araya gecenin kıyısı falan sıkıştırırım.Genel olarak Orman İtemi,Olumun dansı,Gecenin Kıyısı,Hayalet Dansçı,GA ile bitiriyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hayalet alıyorsan asla savaş çizmesi alma, 1 tane as itemi yetiyor gravese. kırmızı orman itemini birazda karşıya göre al mesela tanklar varsa alabilirsin ama takımında zyra brand gibi supportlar varsa ward olanını al.Karşıda ad/ap sayısı eşitse savaş çizmesi al,hayalet almazsın. digerleri agırlıklıysa mercury,ninja al hayalet alabilirsin. karşıda tanky champler varsa kara balta al,yoksa youmuu,drakhtar,malmortius gibi itemler tercih ediyorum ben
  • Efeakx E kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler elo yüksek heralde sizin baya bilgilisiniz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kırmızı ad orman itemi,ölümün dansı ,gecenin kıyısı ,youmu drakthar.karşıya göre ayakkabı.drakthar yerine fani hatıratı yada dominik veya tank yoksa kana veya ebedi yada bombardıman hayalet statik..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.