Şimdi Ara

Orjinal kasetli teyp sökülmeden ses sistemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
738
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba. Golf Mk2 de orjinal görüntü için eski vw gamma veya beta kasetli teyp takmak istiyorum(arada kaset de kullanılacak). Fakat elimde alpine s s65, s s65c hoparlörler ve Kenwood kac-hqr1004 amfi mevcut. Bunları da verimli bir şekilde bluetooth olacak şekilde kullanmak istiyorum. Bu mümkün mü acaba?




  • For x xq 48dsp ürünü senin için üretilmiş. Eğer takacağın orjinal kaset çalarlı teybin rca çıkışı yoksa, dsp nin High level input girişinden teybi bağlayacaksın. dsp (ses işlemcisinden) de amfiye rca kablolarını çekeceksin. bu dsp de Bluetooth ve usb girişi mevcut, dsp üzerinden Bluetooth ile şarkı çalıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ecrasniann -- 12 Aralık 2022; 13:1:0 >
  • ecrasniann kullanıcısına yanıt

    cevabınız için teşekkür ederim. bende görmüştüm bunu ama emin olamamıştım. normal bluetooth teyp gibi kullanabiliyorum anladığım kadarıyla. doğru değil mi? nornal teybe göre performansı nasıl olur?

  • quote:

    Orijinalden alıntı: mstfgnay

    cevabınız için teşekkür ederim. bende görmüştüm bunu ama emin olamamıştım. normal bluetooth teyp gibi kullanabiliyorum anladığım kadarıyla. doğru değil mi? nornal teybe göre performansı nasıl olur?

    bişey değil, bu dsp nin kendi playerı var diye biliyorum. usb takılabiliyor Bluetooth modülüne. kendi ekranında şarkı adı görülmediğini yazmış youtube incelemesinde. telefon, tablet , teyp gibi bir playerdan şarkıyı açmanız daha sağlıklı olur.. for x 812 dsp pro modelinde player mevcut, ekranda şarkı adı vs görülebiliyor. ama size o kadar pahalı bir ürüne gerek yok bence. 48dsp ya da maestro modeli işinizi görecektir. ses kalitesi olarak alpine ya da Pioneer ın üst seviye dsp li teypleri ile aynı kalitede olduğunu düşünüyorum. bu dsp ler geleceğin teknolojisi, işlevsellik olarak, teypler le yapılamayacak ayar, sahneleme vs mümkün. siz kasetçalar işine girmeyecekseniz böyle bir ürüne ihtiyacınız yok. alın 3.000tlye usb li Bluetooth lu kaliteli bir teyp işi çözün. ama görsellik ve orjinallik ön planda olunca böyle alternatiflerle iş hallediliyor artık. (sıfır araçların teypleri aracın beyni gibi) dsp li ürünün YouTube de inceleyen bir arkadaş var, baya da ayrıntılı anlatmış. izlemenizi öneririm.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ecrasniann -- 12 Aralık 2022; 18:23:1 >




  • ecrasniann kullanıcısına yanıt

    tamamdır bu 48dsp yi araştırayım biraz. tekrar teşekkür ederim iyi akşamlar.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.