Şimdi Ara

ORİJİNAL PARFÜM TAVSİYELERi ve DEĞERLENDİRMELERİ KONU BAŞLIĞI (1078. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21.641
Cevap
326
Favori
1.617.126
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10761077107810791080
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Davidoff Coolwater Men tavsiye ediyorum. Konya'nın en köklü parfümeri mağazası (ayrıca resmi lisanslı satıcı) artık internet satışına da başladı.

    https://www.elifparfumeri.com/urun/davidoff-coolwater-men-125ml-edt

  • Elimde Armani'nin kendi resmi sitesinden alınmış olan Stronger With You intensely erkek parfümü bulunmakta. 100 ml. 3-4 fıs sıktım,koku acayip yoğun;kalıcı ve biraz şekerli. Şekerli koku sevemediğim için satıyorum.İlgilenenler pm atabilirler.

  • Bugün elime hepsiburada dan sipariş verdiğim lalique encre noire geldi. Kutuyu açtım , kokusu aşırı hoşuma gitti ama ürünün batch kodunu sorguladığımda herhangi bir sonuca ulaşamadım zira ürünün batch kodu da 5 haneliydi. Verilen batch kodunu internette aratınca Bentley for Men Intense ait böyle bir olduğunu öğrendim. Üstelik şöyle bir sorun vardı -ki parfümle mi alakalı bilmiyorum çünkü yorumlarda bu özelliğine laf etmişler- parfüm yayılmıyor. Üstüme sıktığım parfümün kokusunu alamıyorum, yanımdaki insan da alamıyor. Koku kalıcı ama, birine gidip beni koklasana falan demem gerekiyor kokuyu alabilmeleri için. Müsait olduğum bir vakit hepsiburadaya yazdım hatta daha öncesinden satıcıya mesaj attım. Hepsiburada müşteri hizmetleri de bana şişenin altında yazan CH-8045 kodundaki 8045 in batch kodu olduğunu söyledi. Sonra biraz araştırıp geri döndüm çünkü CH-8045 tüm şişelerde yazıyor. Onlar da hemen özür dileyerek iade talebini oluşturdular. Az önce de satıcı cevap vermiş ve 5 haneli kodun ilk hanesinin parti no olduğunu söyledi. Şimdi bu doğru mu yalan mı bilmiyorum çünkü araştırma yaptığımda bu bilgiye ulaşamadım ki araştırma yapabilecek çok fazla kaynak da yoktu.


    Bilen biri yazabilir mi ?


    Ayrıca koku çok hoşuma gitti al'extreme versiyonunu nereden orjinal alabilirim ?





  • darkdigi20 D kullanıcısına yanıt

    satıcı kim güvenilir mi?

  • Hocam satıcı "morvivo" hepsiburada ürün açıklamasına, tüm ürünlerimiz orjinaldir yazınca ; ben de aa bu mağaza yeni galiba ondan ucuza satıyorlardır diyerek ordan almıştım :D


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • darkdigi20 D kullanıcısına yanıt

    ben kullandım birine vermiştim hiç farkedilir bir koku değil.2018'de miydi hani çakması yapılacak koku değil ucuzdu zaten 130 liraydı sonra zam yiye yiye ne oldu bilmem ama koku öyle sevilden bile alsan tırt kimsenin beğenmediği bir koku.yayılan koku istiyorsan bunun extremesini falan alma costume national homme al dağıt ortalığı ama bu da 2015'te kullandığım bir kokuydu şimdi reformul ile su haline gelmiş olabilir sağlam yayılır bir iş yerine gittim bi 20 dk sonra arkamdan gelen kuzen abi asansöre kokunu bırakmışsın dedi yani öyle yayılır.kokusu güzel değildir koklayanın %50'si nefret eder yani güzel koku yayılmaz yayılanı da burun kırar ortası varsa da 2 3 bin lira falandır ve hb'de satılmaz.



    pardon uçmuştu fiyatlar değil mi?



    www.beymen.com
    Roja Parfums - Danger EDP 50 ml Erkek Parfüm -
    https://www.beymen.com/p_roja-parfums-danger-edp-50-ml-erkek-parfum_513318



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jake Lockley -- 15 Ocak 2022; 11:48:57 >




  • Home of Scents mağzasında güzel indirimler var.Özellikle Niş parfümlerde Min Newyork, Olfactive Studio ve The Different Company gibi firmaların ürünleri çok iyi fiyatlarda.


    Ben Min Newyork Dahab ve Olfactive Studio Flash Back aldım.


    İkisi de çok başarılı parfümler.


    Bunların haricinde Min Newyork Moon Dust ve The Diffrent Company Oud Shamash tavsiye ederim.

  • eyoruk E kullanıcısına yanıt

    Bayer kozmetik i bende merak ediyorum


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hb sitesinde dior marka pardumun o fiyata inmesi.?? Anormal değil mi.?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SEHZADE63 S kullanıcısına yanıt

    HB'den bilinen güvenilir satıcılar dışından parfüm almayın.

    350 liraya güya Bleu de Chanel satan satıcılar var. Şaka gibi. HB de buna göz yumuyor komisyon parası için.

  • Arkadaşlar bu ara orjinal parfümlerde indirim olan güvenilir site var mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HB sahtekar satıcıları dur durak bilmiyor. 200 liraya Chanel AHS, Bleu de Chanel, Coco Mademoiselle, Dior Sauvage.  


    Kategori yöneticilerini toptan kovmak lazım. HB'den kolonya bile almayın.

  • Bu ekonomik ortamda orijinal Creed Aventus alamayacağım için dün Zorlu Center'daki Zara'ya clone'u Vibrant Leather'ı denemek için gitmiştim. Önüme Sevil Parfümeri çıktı, bir girip bakayım dedim fiyatlar daha ne kadar uçmuş. Sevil Parfümeri ile ilgili çok olumlu izlenimim yok hakkında duyduklarımdan dolayı. Orijinal almak istediğim Terre D'Hermes'i denedim, fiyatı 1.700 TL küsürdü sanırım. Benimle ilgilenen kız ısrarla bir koku denetmek istediğini söyledi. İyi dedim. Gitti Tom Ford Noir sıktı. Güzel kokuydu ama kışlıktı. Fiyatını sordum 1.200 TL küsür dedi. "Tom Ford ama fiyatı Terre D'Hermes'ten daha düşük, nasıl oluyor?" dedim. Terre D'Hermes'in ithalatçısının farklı olduğunu, o ithalatçının da kar koyması nedeniyle fiyatının yüksek olduğunu, Tom Ford'u aracısız sattıklarını söyledi.


    Sevil Parfümeri'nin Tom Ford distribütörü olmadığını bildiğimden inanmadım ama, bu doğru olabilir mi? Bilen varsa ve söylerse sevinirim.


    Sonra araştırdım. Tom Ford Noir için Fragrantica'da yorumculardan bazıları bu parfümün discontinued olduğunu yazmış. Bazıları sadece EDT versiyonunun artık üretilmediğini, yalnızca EDP versiyonunun üretilmekte olduğunu yazmış.


    Eğer Tom Ford Noir EDT discontinued ise, muhtemelen eski ve discontinued orijinal parfümleri bir yerlerden direkt ithal edip ucuza satıyorlar (üçüncü dünya ülkesi haline döndüğümüz yüzüme buz gibi çarptı). Zira sıktığı Tom Ford Noire gerçek gibiydi performansını değerlendirdiğimde. Keşke batch kodu falan baksaydım. Bunlar sonradan aklıma geldi. Keşke diğer Tom Ford parfümlerin fiyatlarına da baksaydım diyorum şimdi. Eski ürünler de olsa, aralarında belki düzgün kalmış olanlar vardır. İlgilenen varsa Zorlu Center'daki Sevil Parfümeri'ye bakabilir.


    Bu arada, her ne kadar neredeyse hiç kalıcı olmasa da Zara'nın Vibrant Leather parfümünün kokusuna aşık oldum. Creed Aventus'un orijinalinin nasıl koktuğunu bilmiyorum ama (keşke deneseydim Sephora'da gitmişken), bu koku Creed Aventus clone'u olarak değil salt kendisi için alınabilecek mükemmel bir koku. Denemek için 20 ml'lik almıştım, şimdi gidip 2-3 şişe almayı düşünüyorum yaz boyu her saat başı sıkmak için.


    Creed Aventus'un açıklarını daha önce Loris ve D&P'de denemiştim. Loris'inki bir süre sonra acımsı kötü bir kokuya dönüştü tenimde, D&P'ninki ise biraz daha başarılı, almadım tabii. Kalıcılıkları Zara'nın kalıcılığının yalnızca bir tık üstü gibi. Zara versiyonunun ömrü çok kısa, ama çok güzel, en azından orijinal parfüm.





  • Ulric de vanis fresh yaz kokusu ve kalıcılığı fena olmayan hangisidir??

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • icemanigation-2 İ kullanıcısına yanıt

    armaf club de nuit al

    zara cok cabuk ucuyor en iyi clone aventusun zaten acdn 

  • Bunlara ek olarak ege ve wlong cha ekleyebiliriz inanilmaz kokuyorlar hepsinden 10 ml dekant aldim yazi bir sekilde cikaracagim hacivat inanilmaz ege tam yazlik birde bozporus kullanmadiysaniz denemenizi tavsiye edebilirim


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • altuğ parfümeri hakkında bilgisi olan var mı tom ford tobacco vanille 100 ml lik arıyorumda orjinal beymen boyner dışında satan yok oralarda bi tık pahalı veriyor , sevilde bi tık uyguna vardıda stokta kalmadı

  • tritone kullanıcısına yanıt

    Cdnim i nerden alabilirim orjinal


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Essen kozmetik güvenilir mi? Buradan parfüm almış olan ve parfümün orjinalliğini teyit edebilecek kadar koku uzmanı arkadaşlar var mı? İnternette farklı bir forumda daha önce tartışılmış çok fazla tester ürün satmasından dolayı şüpheli mağaza konumunda şayet bu kadar çok tester parfüm bulması çok zor fiyatlar da piyasanın altında. Genel olarak Türkiye'deki sahte parfümler her yerde aynı, muhtemelen hepsine aynı kaynaktan geliyor ve kutu jelatinlemesinden bile anlaşılıyor ve hepsinde harici aynı barkodu basıyorlar vs.. ama bu Essen'in ürünler farklı görünüyor ya orjinal ya da muadili olmayan bir yerden aşırı kaliteli fake parfüm temin ediyor bilemiyorum artık buradan parfüm alanlar varsa bilgilendirebilir mi?

  • schomer S kullanıcısına yanıt

    Her sitede orijinal parfümlere sahte falan diyorlar. Almaya çekiniyorum. Çözüm yolu var mı ? Nereden alınabilir ?

  • 
Sayfa: önceki 10761077107810791080
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.