Şimdi Ara

Opelde kalıcı olmayan arıza sinyalleri

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba, benzer bir durumla karşılaşanlar için tecrübemi paylaşmak amacıyla yazıyorum. Arabam Opel Insignia ve bir süre sonra anahtar aracında zaman zaman bağlantı kopukluğu yaşamaya başladı. Anahtar pili birkaç kez değiştirmeme rağmen sorun düzelmedi. Sonra anahtarın senkronizasyonu bozulmuş olabileceğini düşünerek, vites kolunun üzerindeki anahtar yuvasına takmaya başladım. Ancak bir süre sonra araç yokuş destek sistemi arızası hatası vermeye başladı. Ardından arıza sinyali kendiliğinden kayboluyordu. Bir gün araç lastik basıncını ölçemeyince hata mesajı aldım, ancak sonradan sorun kendiliğinden düzeldi. Tüm bunlar gibi geçici ve gelip geçen arıza sinyallerinin sebebi, akünün eskimesiydi. Serviste akünün ömrünün bitmediği söylendi, ancak akünün normal ömrü 4-5 yıl olduğunu öğrendim. Benim arabam ise 6. yılında bu tür geçici arızaları vermeye başlamıştı. Aküyü Varta marka bir akü ile sanayide değiştirdikten sonra sorunlar tamamen ortadan kalktı. Hepinize kolay gelsin.








  • Benim de aracın aküsü 6. yılını bitirdi, arada zayıfladığını hissediyorum ama yolda kalana kadar devam edeceğim sanırım 

  • Katılıyorum. Benim de 2018 1.2 grandland x aracımda anahtarsız giriş çalışmasına rağmen anahtarsız çalıştırma işlemiyordu, kimi zaman 2 dakika, kimi zaman 10 dakika sonra araç çalışıyordu. 5 senelik aküyü değiştirdik, sorun kalmadı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.