Şimdi Ara

***OPEL OMEGA HAKKINDA BILGISI OLANLAR??***

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
7.651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • suan 2001 model opel vectra cdx 2.0 16v aracim var..aracimi uzun bi arayis ve bekleme surecinden sonra aralik 2009da aldim..bu sure icerisinde cokta memnunum..ancak artik biraz daha guclu biraz daha oturakli bi arac istiyorum..butce olarak durumum ancak kendi aracimin degerinde bir araca elveriyor.. tum bu sartlar cercevesinde 2000 model sonrasi makyajli kasa opel omega da karar kildim..

    2000model sonrasi omega cd 2.5 v6 yada omega elegance 2.6 v6 dusunuyorum..


    2.2comfort istemiyorum almisken en iyisi olsun istiyorum..


    sizlerden istegim bu araci kullanmis olan, suanda hala kullanmakta olan yada yakin cevresinde kullanmakta olan birisinden dolayi bilgisi olan kisilerin arac hakkinda olumlu olumsuz yonleri hakkinda bilgi vermesi..


    o paraya su araci alirsin..o para o arabaya verilmez vesaire yorumlar olmazsa sevinirim..sadece bu arac hakkinda olumlu olumsuz bilgi almak istiyorum..



    birde aracin durumu illaki onemli ama sahibinden.com daki fiyatlar cok belirleyici olmadigindan aracin ortalama fiyati ne olmalidir??




    bahsettigim arac resimlerdeki modeldir..2000oncesi makyajsiz omega ile karistirilmasin..


     ***OPEL OMEGA HAKKINDA BILGISI OLANLAR??***


     ***OPEL OMEGA HAKKINDA BILGISI OLANLAR??***







  • Bende 1994 omega var çok memnunum araçtan petrol yeşili renginde çok seviyorum tavsiye ederim
  • Hiç kullanmak nasip olmadı ama gayet rahat ve konforlu bir araç... Uzun süre kullanmak için tercih edilebilir ama çok uzun süre kullanmayaksanız sorun olabilir malum 2. eli pek tutulmuyor
  • bu omegaların 2.0 ı varmı acaba.
  • bu araba ford scorpio ayarında....tam şehirler arası yolculuk etmek için tasarlanmış...temizini bulursan kaçırma al.....
  • Otomatik şanzımanları sıkıntılıdır. Bakımlarını düzgün yapmanız ve yağını ,filtresini temizlemeniz gerekir.Onun dışında uzun yıllar binilebilecek konforlu vede güzel bir araçtır.
  • Benim arkadaşımda vardı, 2.2 motorlu versiyonu...
    LPG taktırmıştı, performansı tatminkardı.
    Konforlu, sessiz bir otomobildi. Tok bir gidişi vardı, alttan ses gelmezdi.
    Arkadan itişli olması sayesinde düşük hızlardaki dönüşlerde eğlenceli bir araçtı.

    Plastik parçaları bir kısmı, özellikle kapı kollarının kenarları, eskimişti. Yumuşamış ve pul pul dökülüyordu.

    Orjinal parça kullanılmasını seven bir otomobil, amörtisörleri değiştirmesi gerekmişti. Monroe vs. denemişti, ama hiç memnun kalınmadı, orjinal amörtisörler takılınca kendine geldi.

    Sattı, Mitsubishi Lancer aldı ve sattığına pişman diyebilirim. Fiyatına göre iyi bir otomobil.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: eggys

    bu omegaların 2.0 ı varmı acaba.


    Evet var
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ~Trabzon61~


    quote:

    Orijinalden alıntı: eggys

    bu omegaların 2.0 ı varmı acaba.


    Evet var




    tercihim safrane olurdu.




  • hangi ilde ikamet ediyorsunuz sizi buraya çağırayım gelin görün omegaları
    bu aracı alırken internetteki fiyatları gözetmeyin hepsi çok yuksek ayrıca eğer km de gerçekten yeri geldiğinde bastığınızda 1 lira yakar 10 k da bir çıkaracağı masraf belli olmaz ama her şekilde ön tablaları gm bile alsanız arkadan itişli olması sebebıyle çok zayıftır.ultra elektonik olmasıda dezavantaj bende bir 2.6 elegance ve 2.5 mv6 var ikiside satılık değil fakat bence aylık geliriniz 3-5 k dan aşağıda ise bulaşmayın ayrıca tüp takmak bu kasalar için çok dezavantaj hiç girmeyin bile bugun tüpte gezenler 50kdan sonra çoğu motor yapmak durumunda kalacaktır.ayrıca ateşlemelerde ve şanzuman buyuk sorunlar çıkartır.şahsen bence bulaşmayın örneğin 2000 model 200 komp sahıbı olarak bu araç gerçekten omegalara göre daha masrafsızdır ama şuna emın olabilirsinizki ne 528 ne de mercedes omeganın kasasındaki keyfi vermez ama mercedes sağlamlığı ve masrafsızlığı arasında dunya fark vardır.ayrıca madem tüp takacaksanız kesinlikle mercedes tercih edın çünkü omegalar 4 ileri şanzuman ve tüpteki yaktın ateşleme oranınla şanzuman devir gösterememektedir.ayrıca safrane vs gibi tavsiyelerde bulunanlar olmuş kesinlikle yanyana gelmez çünkü omega kendını kalite olarak amerikada catera gibi ismiylede kanıtlamıştır.bugun amerikada hiçbir fransız aracı tercıh edılmez zayıflığından.
    bu arada 2.2 motorlar vardır yakıt olarak aynıdır ama hantallık yonunden 316 gibi zayıf kalmış bir araçtır.2.5 ile 2.6 arasında bile çok fark emın olabilirsiniz 10 bg fark olsada.ayrıca donanım olarak 2.2 ler manuel telefon yok changer yok kaset çalar ve cd çalar çift değil sadece kaset çalar veya sadece cd çalar var arka perde yok arka koltuk ve ön koltuk ısıtmaları elektirkli koltuk hareketlerıde yoktur.yalnız size söylüyorum bugun ben garajımda bulunan 5 tane bu tip araç var inanın hepsi ölü olarak yatmaktadır.çünkü yakıt ve masraf olarak gerçekten yorucudur.eğer almaya nıyetlersenızde kesın olarak burdan bılgı verın araç plakalarını ben servısten kayıtlarını sorgulamalarını yaparım.ve temiz araçlar harıcınde galerilerde gördüğünüz şuanki sahıbınden ilanları içindeki tum araçlara 12-13 liradan fazla vermeyın




  • 2.5 ini bulursan ve lpg taktırırsan tadından yinmez.konforlu ve rahat aractır.
  • sn aktepe mesajınızı aldım size ulaşacağım mail adresinizi yine mesaj yoluyla gönderirirseniz daha detaylı bilgi veririm.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.