Şimdi Ara

Opel Ankara Servisleri ve AXA Sigorta

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
1.848
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese Merhaba,

    Opel Astra 1.6 Manuel Konfor Paketli aracımı 2010'un Eylül ayında almıştım ve alırken de sigortalarımı aracımı aldığım OPİS aracılığıyla AXA Sigortadan yaptırmıştım. Geçen hafta park halindeki bir minibüse aracımla sürtmem sonucunda arka sağ kapı ve arka sağ çamurlukta hasar oluştu. Ben de aracımı aldığım OPİS'e götürdüm. Öğleden sonra eksper gelecekti, öğleden sonra OPİS'ten aradılar. Eksper'in iki parçadaki işçiliği 20'şer liradan toplamda 40 lira eksik yazdığını, bu fiyatla hasarı onaramayacaklarını ilettiler. Sonrasında AXA ve OPİS ile yaptığım görüşmeler sonucunda Ankaradaki 5 Opel yetkili servisinin fiyatları yükselttiğini, AXA'nın da verdiği fiyatların bu bedelin altında kaldığını öğrendim. 5 Opel servisi kendi aralarında da anlaşmış hiçbiri o fiyatların altına yapmıyormuş. Bunu da başka bir yetkili servise sorarak doğruladık. Önümde iki seçenek kaldı; yetkili serviste yaptırıp farkı ödemek veya aracımı AXA'nın anlaşmalı olduğu bir özel servise götürmek. Ben yetkili serviste yaptırmayı tercih ettim, bu konuların dile getirildiği herkesin bildiği bir siteye şikayet yazdım ve burada da Opel sahibi forumcuların olaydan haberdar olmasını istedim. Eğer Ankaradaysanız, Opeliniz varsa ve AXA Sigortadan aracınızı yetkili serviste yaptırmak isterseniz, her parça için sizden fark ücreti isteyecekler. Buradan kendi aralarında anlaşamayan Ankara Opel Servislerini ve AXA Sigortayı müşterilerini mağdur ettikleri için tekrar tebrik ediyorum.

    Saygılar.







  • Lanet olsun böyle firmaya, böyle sigorta şirketine...

    Hocam sonuçta sizin aracınızı serviste yaptırmak zorunda değiller mi bu hiç bi işten anlamayan sigortacılar? Eğer öyle değilse vay halimize...

    Gerçi, opel servisinde araç yaptırmak ne kadar anlamlı o da tartışılır ama...

    Garantisini uzatmayı düşünüyordum, şu anda ufaktan bakmaya başladım sanayide iyi usta...

    Neyse geçmiş olsun çok...
  • Sağ olun. Cevap yazmışlar rayiç bedellere göre falan yapıyoruz diye. O zaman benim şu şu yetkili servislerle anlaşmam var diye sigorta satmayacaklar. Neyse uğraşıyoruz işte.

    Saygılar.
  • bende de axa kasko var ve bana en yakın servislerde Ankara'da. Başımıza bir iş gelirse yandık o zaman. İnşallah sorununuzu halledersiniz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BARKU

    bende de axa kasko var ve bana en yakın servislerde Ankara'da. Başımıza bir iş gelirse yandık o zaman. İnşallah sorununuzu halledersiniz.


    İnşallah daha fazla kişinin canı yanmadan aralarındaki sorunu çözerler. Ben ödedim farkı, artık pek bir beklentim yok. Bundan sonra yanlarına uğramam artık.

    Saygılar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.