Şimdi Ara

Online oyunlarda AAA firmalar hile firmalarıyla anlaşmış görünüyor (Başta COD)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
40
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bir süredir CODMWII online takılıyorum. Günde birkaç maç yapıp bırakırım stres atma amaçlı.


    Oyunda kapatılamayan "kill cam" özelliği stresimi katlıyor. Sebebi hileciler. Hile yapanları çok net anlayabiliyorum ve bu haksızlık tam stres atacakken stres yapmama neden oluyor (gerçi hile yapmayınca da hiç oynayamıyorlar o da ayrı bir konu).


    Hile yapmak ise parasını verene serbest. Adamlar oyun içi dinamikleri kullanarak, bir nevi macro'lar ile hile gibi oynanmasını sağlıyor. Başkaları ise direkt hileyi kullanmanızı sağlıyor. Hile siteleri ise hiçbir zaman kapanmıyor, satışlarına rahatça devam ediyor. Bu da büyük oyun yapımcıların hilecilerle anlaştığını (veya belki de direkt hileyi kendilerinin sağladığını) kanıtlıyor benim açımdan.


    Aşağıya iki site bırakıyorum:


    https://csmacro.com/aim-assist-rewasd-config

    https://www.engineowning.to/shop/product/21/engineowning-for-call-of-duty-modern-warfare-2019


    Aslında hilelere tamamen karşı biri değilim. Sebebi süper-amatör oyuncular. Fare/klavye veya gamepad kullanmasını hiçbir zaman öğrenemeyen bu zavallı güruh, hile olmazsa oyunlarda tamamen yok oluyorlar. Bazen hiç hile kullanmayan lobilere düştüğüm oluyor. Kimse mi adam vuramaz? O yüzden bu kadar çok amatör oyuncunun olduğu yerde bir-iki kişinin hile kullanması şart ki şartlar eşitlensin. Zaten benim gözümde en iyi FPS oyuncusu ile hileci eşit durumda (çok iyi oynayan iyi oynadığı için yeteneğiyle milleti alırken hileci hilesiyle alıyor; emek harcamış olmak maalesef firmaların umursadığı bişey değil).


    Hileler hiçbir zaman bitmeyecek. Madem öyle artık oyun firmaları hilecilerle baş etmekle uğraşmak yerine oyundaki tüm hileleri rahatça kullanmamıza izin vermeli ki şartlar eşitlensin.


    Tüm online oyunlarda hileciler her zaman olacak ne de olsa.








  • konu sahibinin mesaj anında uçurulmuş  beyler bu bilinen bir şey zaten. günümüz oyuınlarında resmi sunucuda hile engeli imkansızken aynı oyun private servere düştüğünde hile kayboluyorsa bi sorun vardır zaten.

    steam cs 1.6 indirin oyunda hile bitmiyor. ama gidin bilmem ne sitesinden korsan cs 1.6 indirin hile gelmez.

    bf 1 bf v hileden geçilmez ama private serverdeki bf1942 hilesizdir.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.