Şimdi Ara

Önerir Misiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 2 yıldır Türk telekom kullanıcısıyım. Gerek Akn ve gerek sürekli fatura aşımı nedeniyle artık değiştirmek istiyorum. Türknet kullananlar önerirler mi veya önerebileceğiniz bir sağlayıcı var mı? İnternet hızından çok sabit fiyat olması önemli çünkü ailemle sürekli kavga etmek durumunda kalıyorum.

    Bugüne kadar karşılaştığım sorunlar:
    1-Başvurudan iki gün sonra gelip bağlantı yaptılar. Biz eve yeni taşınmıştık eski bir net kablosu vardı ondan bağlantı yaptılar.Dedim ileride bir sorun çıkmaz değil mi? Hayır hayır sorun çıkarsa da biz ilgileniriz aklınız kalmasın dediler.
    Ben Ankara'Ya okuluma geçtikten sonra kabloda sorun olmuş. Kablo direk duvardan geliyor ve sadece 30cm meydanda kalanın hepsi monteli. 0 hat çekip sorunu ancak çözmüşler. Kablonuz eski vs diyip gitmişler. Yaklaşık 3-4 ay faturaya eklediler bunu. Kendi hataları olduğunu söylememe rağmen başta bağlantı parasını da vermeme rağmen böyle yapmaları sinirimi bozmuştu.
    2- Sürekli paket değiştirme ile ilgili aramaları müsait değilim aramayın dememe rağmen 5 dk sonra aramaları.
    3- Modemim vardı 60tl olarak konuşulmuştu ama hiçbir ay 60tl ödemedim ödediğim en düşük fatura 68tl.







  • Daha önce nakil yaptım , bir hafta beklettiler. Çözüm üretemediler. Kablolarımı kendim bağladım anakutudan sonra bana mesaj atıp internetinizi ekiplerimiz düzeltti kullanabilirsiniz diediler şaka gibi.

    Şimdi ilk adresime nakil yapın diyorum bekletiyorlar boyuna ve bulunduğunuz yerde port yok , bizlik değil gidin türk telekomla görüşün diyorlar parayı bunlar almıyormuş gibi.

    Türk telekom genel müdürlüğüne kadar ulaştım , port olduğu bilgisini aldım.

    Sonuç : Bunlar dolandırıcı.

    Pazartesi ilk iş interneti kaparttırmak için fax çekmek olacak.

    Not : Nalet olsun böyle firmaya.
  • Aklın varsa geçme. Yıllarca Türk Telekom'la uğraştım ama hiçbir şey değilmiş o. Türknet TT'den bile kat kat rezil bir firma. 1.5 aydır internetim sık sık gidiyor, bir çözüm bulamadılar. İstanbul'un orta yerinde, şehrin gerçekten içinde oturuyorum ama şu an aldığım ping ve hız durumu budur,

    Önerir Misiniz?


    İnternet üzerinden çalışıyorum. Elimdeki dosyalar bitsin ferahlayayım ilk işim bu çöplerden kurtulmak olacak.
  • Peki önerdiğiniz bir sağlayıcı var mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vdsl kullanıyorsanız onun farklı tarifede olanı gibi olur. Tt dandik porta takarsa bilmem. Ben iş akışlarını filan beğeniyorum. Sonuçta adamların kendi altyapısı değil

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gel gel buralar çok güzel;

    Önerir Misiniz?
  • altyapının neredeyse tamamı türk telekomun elinde olduğu için sorun yaşama ihtimaliniz yine var farklı bir firmaya geçsenizde türk telekom bozuk porta takabilir hızınız ile oynayabilir herşeyi yapabilir ipler elinde istediği gibi oynar heryerde bu böyle değil ama böyle olan yerlerde var mesela ben türknete geçtim bi ara deneyim dedim denemez olsaydım bağlandiktan 2 gün sonra iptal ettim nedeninide geleyim hat bağlandi aynı kablo üzerinden alıyorum cat 5 kablom var direk ona bağlamış türk telekom çalışanı 1 kabloya 2 hat bağlı yani kullanıcı adı şifre değiştirmem yetiyor hattın değişmesi için hat bağlandi akşamı eve geldim bi oyun indireyim dedim akk yok bişey yok hakkını vereyim dedim 30 dakika indirme hızım hattımın desteklediği maksimum değerlerde indi 30 dakika sonra bi baktım hız düştü 3 megabite sonra kullanıcı adı şifremi değiştirip türk telekoma geçtim hatta bir sorun yok hız normal türknete geçtim yine kullanıcı adı şifre ile hız düzeldi ondan sonra bi 5-10 dakika içinde hız yine düştü 3-5 megabite dedim ben sizle oynayamam 1-2 gün içinde iptal faksını çektim kurtuldum eskiden ulaşabildiğiniz bir müşteri hizmetleri bulunuyordu artık oda yok onlar size canları ne zaman isterse o zaman ulaşıyorlar bağlatıcaksan türknet dişinda farklı bir firmayi dene netspeed olur fiyatlarıda türknetten daha iyi müşteri hizmetleri var enazından bir sorun oldugunda bir insan sesi duyabiliyorsunuz şuan türk telekom kullanıyorum şuana kadar 1-2 ufak sorun yaşadım onlarda 1 hafta içinde düzeldi hattımda ne hız düşüşü ne kopma ne başka birşey oldu 20 lira az para verip rezil olmaktansa 20 lira fazla veriyorum kafam rahat kullanıyorum




  • Önerir Misiniz?


    bende netspeed kullanıyorum bolgem en fazla 16 mbps destekliyor vdsl vs yok memmunum
  • kütahyalı_ramazan kullanıcısına yanıt
    altyapısı kötü olan bir yerde öyle hız alın hadi
    T11 den hizmet alıyorsunuz.
  • bu şikayeti bana değil telekom a yapın. telekom t11 den, superonline fttb-utp den ve kablonet hepsi 24 den fazla teklif vermezken(fiyat/performans + ses) bana turknet 75 teklif etti. diğerleri var ama vermiyorlar.

    yerleşik operatör sizin orada çalışmıyor ise turknet ne yapsın ?

    şu an köydeyim 48 port ayrılmış dolmuş ama tt port getirmiyor ve msan da kart takacak yer yok (48 müşteride tt müşterisi :) )
  • Turknet kanser bi firma geçme Vodafone kullanıyorum sorun yaşamadım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kütahyalı_ramazan kullanıcısına yanıt
    Ben şikayet etmiyorum yapa getirsin altyapısını kursun.

    Türk Telekom altyapısı Turknet gibi gösterme olmuş.

    Nisan ve Mayıs'ta 4 defa saha dolabına yıldırım düştü santral chiazlar yanmıştı modemler filan yani daha dolabı reglet bile kömür gibi olmuş.

    4 Gün için tekrar hizmet vermeye başladı fakat zarar büyük fiber projesi hazırladılar. Türk Telekom genel müdürlüğü gönderdiler.

    Bu yıl içinde zaten fiber gelecek.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kütahyalı_ramazan kullanıcısına yanıt
    Şuan benim altyapı yok
    Adresinizde xDSL altyapısı bulunmamakta. Şu anda TurkNet veya başka bir operatörden ADSL/VDSL internet almanız mümkün görünmüyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-15814DA30 -- 2 Eylül 2018; 4:15:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapa artık daha fazla ilerlemeyecek Sinan Bey bunun açıklamasını yaptı bir video da. Belediye, Dolar, Hükümet üçgeninde yatırım yapmak pek kolay değil.



    Yeni bir hizmet gelecek ancak şimdilik paylaşmamam daha iyi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adresinize fiber tanımlanması yapılmış olabilir. Gidin TT ye ftth veya Fttb sorgusu yaptırın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Onermem 85mbps kaldiran yerde adsl baglayip 3mbps veren max bu diye dalga gecen firma.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kütahyalı_ramazan kullanıcısına yanıt
    sistem fiber gösteriyordu fakat altyapı değiştirme için fiber projesi onay alacakmış.

    Maliyet 45 bin tl

    2 tane daha dolabı değiştirecekler.

    Benim hizmet aldığım saha dolabı kurtuluş savaşın'dan kalma.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben evde İnternetsiz yaşamaya karar verdim mobil veriye devam her sağlayıcı da sorun var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün olarak iptal dilekçemi gönderdim ve bu rezil şirketten kurtuluyorum inşallah. İptal etmek için de haftalarca uğraştıracaklarına adım gibi eminim ama dilekçeyi fax çeker çekmez kablonet'e başvurdum. Bağlamak için aradılar demin, gelmelerini bekliyorum.
    Kullanmadan yorum yapmak istemiyorum ama yan dairedeki kuzenim kullanıyor ve gayet memnun. Eğer binanızda kablo alt yapısı varsa en mantıklı tercih kablonet sanırım. Çünkü diğer servis sağlayıcılarının hepsi türk telekomun alt yapısından otlanmaya çalışıyor ve neredeyse hiçbir konuda yetkileri yok. Türk Net'in 2 aydan beri internet kesintimi çözememesinden bunu anlayabilirsiniz.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.