Şimdi Ara

| OnePlus 12 | [ANA KONU] Cepport 3 aydır bekletiyor! Herkes Magic 6 Pro alıyor! (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: inferior , inferior Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 11 Misafir (1 Mobil) - 11 Masaüstü2 Mobil
5 sn
482
Cevap
21
Favori
25.699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bende öyle hocam Op7 Pro çok güzel cihaz bende de aynısı var ama bataryasını mahf ettim insan gibi kullanmadım. Bide birisi arama yapınca ön kamerayi açıyor kapatmıyor açık kalıyor üstte siz yaşadınız mi bu sorunu

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • justmark kullanıcısına yanıt

    Yok hocam wp veya normal aramada kamera sıkıntısı yaşamadım. Batarya sıkıntısını da n11 den muadil ile çözdüm çünkü eski olan berbat haldeydi günde 4 kez dolum istiyordu belki de. Şimdi 1 2 dolum arası götürüyor aldığım batarya


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cnbrksrgl99 kullanıcısına yanıt
    Ürünler çok güzel hocam ama aldıktan sonra parça bulamamak hele ki böyle saçma bı bataryanın orijinalini bulamamak beni önceden kullandığım Apple cihazlara itecek.. Yeni cihaz alsam bunu formatlar bi rahatlatirim ama ..

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • justmark kullanıcısına yanıt

    Op7 Pro için batarya linki atabilirim duruyorsa ve işinize yarayacaksa. Ben bir telefon için o fiyatlara çıkmak istemiyorum 50 55k max limitim şuan. Yeni diye getirdikleri özellikler Android de yıllardır olan şeyler ve ayrıca 70 90k telefonlarda batarya ve aksesuarlar bile çıkmıyor :/ o fiyatlara çıkınca her şey mükemmel olsun istiyor insan ki yarı fiyatına sarılan Op12 bile ıp15pm nin bataryasını 2 ye katlar


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam bende öyleyim ama bazen diyorum 50-55 bandında iPhone 15 alınabilir diyorum. Fiyatını koruyor hemde 1 sene kullan zaten OnePlus 13 u alabilecek fiyata satılır. Android tarafı fiyatta çok uçtu. 2 sene önceki cihazlarının üstüne artık toprak atar oldular. 13 serisi olsaydı yine performanslı kullanılırdı. OnePlus 12 fiyatı belirlensinde dönüm noktası olacak benim için ..

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Eğer iyi paraya kiyacaksam 16 serisini beklerim.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • justmark kullanıcısına yanıt

    hocam ben op5 kullanıyorum. ikinci deji bataryam. orijinal gibi olmasa da yakın performans sunuyor. op7 için de varmış önerebilirim.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • justmark kullanıcısına yanıt

    Evet hocam, op 7 pro kullanıyorum halen, ön kamera bende bozuk çözüm bulamadım.

  • instada birisi cepportu aramış ve op12 getirilmesinin iptal olduğu cevabını almış. hani cihazlar gelmiş ve prosedürler işleniyordu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gerçekten iptal olduysa keşke bir duyuru olsaydı. En azından honor magic 6 pro yu alma kararı alırdık. Umarım iptal olmamıştır...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de aradım şimdi iptal oldu dediler. Bu kadar bekleyiş muhabbet heyecan hepsi yalan oldu. Cidden utanç verici bir başarısızlık...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sizin yapacağınız işe.... 🤬 🤬 🤬 Honor alacaktım onuda almıyorum. İphone alıp geçerim bunların yalan dolan işleriyle mi uğraşacağım.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şaka gibi olay. İnsanlar dünya kadar parayı zaten ikinci el değeri olmayacağını bilerek, yedek parça-aksesuar-servis işlerini allaha emanet ederek, muhtemelen fiziksel mağazalarda deneyimleyemeyerek koca bir riskle telefonu almak istiyor, bekletiliyor. Ama bu işbilmezlikle daha satın alım aşamasına gelemeden karşı karşıya bırakılıyor. Bu firmaların operasyonlarına nasıl güvenilebilir ki? Daha bu işleri halledemiyorlar, sonrasındaki ürün bazlı yazılım konularına vs nasıl güvenilebilir, algıları nasıl kırabilirler?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şakayı bir yana koyarsak hepimiz bunları biliyoruz, önceki modellerde de yedek parça kısıtlı orijinal batarya piyasada yok ve ona rağmen satın almak isteyen insanlara çok büyük ayıp ediliyor. Benim en başından beri yanlış olarak gördüğüm konu Oneplus başka markanın distribütörüne adam akıllı anlaşma yapılmadan verildi. Nasıl bir distribütörlük anlaşması ki anlaşma yapıldıktan sonra bir tane bile ürün getirilemedi? Aklıma başka şeyler geliyor, kimseyi zan altında bırakmak istemem fakat bende distibütörlüğünü yaptığı diğer firmaların bir çeşit teşvik ile bu ürünlerin getirilmemesini sağladığı kanısı hasıl oldu. Sonuçta Avrupa'da onayları alınmış ve satılan bir cihaz burada gümrük sıkıntısı olma şansı yok. Instagram hesabı adını da Oneplus bayram tebriği hesabı olarak değiştirsinler. Hatalıysak veya yanlış düşünüyorsak açıklama yapsınlar diyeceğim ama onu da yapacaklarını düşünmüyorum.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi falcontr -- 6 Mayıs 2024; 16:58:7 >




  • Arkadaşlar siz neden bir telefon için bu kadar sıkıntıya girdiniz ki? Eğer gerçekten de oneplus 12 kullanmak istiyorsanız yurtdışı alın geçin. Sizin için diyorum, ne yaptığı belli olmayan aracılarla uğraşmayın.

  • inferior İ kullanıcısına yanıt

    Gerçekten iptal olduysa Cepport tarafının getirmeyeceğine sevinirim çünkü berbat bir işleyişleri vardı iptal olduysa bunu haber dahi etmiyorlar. OPPO Türkiyede fabrika açtı ve kendileri geliyor, OPPO-OnePlus birleşimi yaşandı zaten İnşaallah cepport vs ile uğraşmayıp direk OnePlus'ın kendisi gelir OPPO aracılığıyla. Muhatap olur doğru düzgün en azından. Cepport 20 çeşit ürün satıyor çoğunun OnePlus cihazından haberi dahi yoktur.

  • justmark kullanıcısına yanıt

    Hocam fark ettiniz mi bilmiyorum. Cepport en başta OP11'i kendisi sattı sonra bir anda (Kasım-Aralık 2023) satış platformlarındaki Oneplus mağazalarını kapattı ve cihazları başka firmalara devretti satışlar başka firmalar üzerinden oldu ondan sonra. Önceki mesajımdaki şüphelerimin sebebi de biraz da bu. Bunlar satmayacağız der bakarsınız cihazlar başka firmalar üstünden satışa çıkar. Bundan sonra benim de pek beklentim kalmadı, Honor vs. alacağımı da düşünmüyorum. Sürece göre karar verir herkes kendisine uygun şekilde. Zaten cihaz için satış sonrası hizmet beklentim yoktu. Hayırlısı olsun hepimiz için.

  • falcontr kullanıcısına yanıt

    dediğiniz gibi olabilir. ucuzdan alıp toptan iç piyasaya saldılar ise başka firmalardan satışta da görebiliriz gibi duruyor. garanti zaten hak getire. kimsenin ilgileneceği yok.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben garanti konusunda değilde IMEI Türkiye kayıtlı cihaz derdindeyim hocam. OnePlus kolay kolay 2-3 sene bozulmaz. Bu akşam HWP Katıl üyelerine özel kısmında Ersin abiye sorucam o daha iyi bilir. Cepport ekibiyle video yapmışlardı yeni cihazları getiricez vs gibisinden demişlerdi ama Ersin abide artık anladı sanırım onların cihaz getiremeyeceğini.. OnePlus ekibi Cepportu çok iplemedi gibi... OPPO bu işi üstlenir düşüncesindeyim. Vivo üst serileri getirecek söylentisi var . OPPO Find x7 serisi gelse keşke.

  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.