Şimdi Ara

| OnePlus 12 | [ANA KONU] Cepport 3 aydır bekletiyor! Herkes Magic 6 Pro alıyor! (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: optikzom Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 1 Misafir - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
359
Cevap
17
Favori
18.888
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Sarı sitede İstanbul fatihden bir iş yeri 25 bine satışa çıkarmış. Yd alınır mı guvenilir mi telefon sorun yaratır mı bilemedim ama

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tayfun91 T kullanıcısına yanıt

    hocam biraz şans biraz da kullanım senaryosu. ben 2017 den bu yana op5 kullanıyorum. hiç bir sorunum olmadı. zamanla batarya öldü ve deji ile değiştirdim devam ediyorum halen default telefon olarak o tarihten bu yana kullanıyorum.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dünkü HWP cuma yayınında OP12 lerin Türkiye'ye geldiği. Prosedürlerin sürdüğünden bahsedildi yanlış anlamadıysam eğer. Biraz daha sabır edeceğiz gibi. S23 + ile Ultra arasında kararsızım. Aslında plus istiyorum. O da 40 binin altına hiç düşmedi 42 civarı. Bu sefer de ona 42 vereceğime 5 daha ekleyip ultra mı alsam diyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KoKiMoTo kullanıcısına yanıt

    hocam imei kaydı nasıl oluyor peki

  • telefonu alanlar kayıt işini nasıl hallediyor

  • yok mu haber bu cengaverden?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oneplus tr resmi sayfası yeni gönderi paylaştı tekrardan. Artık şu gün gelsin de alalım valla daraldım...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://www.instagram.com/p/C6EwmAHrRuX/?igsh=MzMxc2wwbjN5cHM0

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Cepport bizimle alay ediyor sanki. https://www.instagram.com/reel/C6GB_2iNerQ/?igsh=OW94ZXNsYTR4MW1k

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anladığım kadarıyla 12R yi getirdiler 12 gelmedi.

  • redloves kullanıcısına yanıt

       


    Bu ne yav Cepport bizimle eğleniyor resmen. Neyse, biz kararımızı çoktan verdik. Honor Magic 6 Pro alacağız.  


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben gizliden bekliyorum hala gönlüm el vermedi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu OnePlus'ın gözü korkmuş olabilir Honorun beklenti üstü fiyatına gelen tepkiler üzerine. 50-55 arasına sinek avlarlar, muhtemelen buralarda çıkarmayı düşünüyorlardı. Xiaomi 14 satışları ne oldu ona da bağlı, fiyatlandırma da ona göre olmalı zaten. Ama Honor 55 bin bandında kalacaksa, Xiaomi 47k'ya kulaklıkla birlikte satıyorsa OnePlus'ın da elle tutulur olması için en fazla 45k liste fiyatı, kötü ihtimalle 50k + Buds 3 ile çıkarmaları lazım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pulucu P kullanıcısına yanıt
    50k ya iphone 15 (evt 60hz) varken xiaomi de honor da satmaz ne olursa olsun ciddi android fanboyu olmadıkça xiaomi 14 ü kim ne yapsın ya da honor u

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • kimse hediye adı altında fiyat arttırımına sıcak bakmıyor. aksine ters tepki yapar. ben de 45 fiyat bekliyorum. yukarısı samsunga kaydırır zaten.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Onu marka bilir, satış hedefi ve fiyatlandırmaları onlar belirler. Firmalara Avrupada 1000-1300€'ya sattığı fiyatın %60-70 fiyatına getirtip karsız (belki 35-40 bin liraya) sattırsanız yazdığınız kafadaki kullanıcı iPhone 13 mü 14 mü yoksa bunlar mı der yine iPhone alır, fiyattan bağımsız iPhone alabilirken iPhone alır zaten. Bu Çinlilerin ürün getirirken satış hedeflerine göre getirip fiyatlandırmaları lazım. Getirirken örnek veriyorum 50 bin liraya getiriyoruz, bu fiyatta ürün alan 100 kişiden 70'i iPhone alıyor, 15'i Samsung alıyorsa kalan %10-15 market payının 3-5'ini hedefleyip ticari yönden ona göre ürünü getirip getirmeyeceğine karar vermesi gerekiyor.


    Kullanıcı gözünden satın alım tercihi başka bir olay, her cihazın alıcısı var. İkinci el ve al-sat kovalamayacak, amiral cihaz alır 5 sene arkama bakmam diyen kullanıcı için iPhone 15'in bu fiyata konumlanacak amiral cihazlarla kıyaslanabilme şansı yok. Tam tersi, iPhone hariç telefon kullanamam demeyen biri için 50 bine 128 GB depolamalı düz iPhone 15 dalga geçen cinsten komik ve absürt bir fiyat diğer amiral cihazlara karşı. Tabii ki bütün iPhone fiyatları globalde aynı paraya satılan rakiplerine karşı fahiş ama Türkiye'de düz iPhone fiyatları, normalde Pro'nun rakipleri olan ürünlere denk geldiği için ekstra katmerli kalıyor.


    İhtiyacını ve ne alması gerektiğini düşünüp bu OnePlus 12, Magic 6 Pro, Xiaomi 14 vs. cihazlara müşteri olabilecek yukarıda yazdığım potansiyel %3-5'i fiyatlarıyla ikna etmeye çalışmaları gerek bu tip markaların da. Çünkü bu yine yukarıda verdiğim farazi %10-15 dilimdeki kullanıcılar hangisinin alınabilitesi daha yüksekse ona yönelebilecek, marka ve ona bağlı satın alım kriterlerinden ziyade ürünler özelinde tercih yapmaya meyilli kullanıcı kitlesi. Bunları da fiyatla ikna etmeleri mümkün. Ne kadar iyimser fiyat yaparlarsa hem potansiyel kitleden, hem de diğer kullanıcılar pay almaları o kadar mümkün.



    @inferior


    Liste fiyatını markalar kur koruması vs. gibi çeşitli sebeplerle yüksek tutuyor hocam. Samsungun da liste fiyatları belli kaça satıldığı belli. Hepsinin zamanla piyasası oturuyor. 45'i ben de ederi olabilecek para gibi görüyorum ama başta yüksek liste fiyatı + hediyemsi ürün, lansman dönemi sonrası hediyemsi ürün maliyetsiz 45 bine doğru gitmesi ihtimal dahilinde. Honordaki gibi yalandan ön kayıt indirimi, sonra herkese açık indirim, muhtemelen lansmandan sonra da kalıcı fiyatın o olması işlerine hiç girmesinler sırf liste fiyatını şişirme göstermek zorunda olduklarını düşündükleri? için.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pulucu -- 24 Nisan 2024; 18:58:58 >




  • Firmanın önceki beyanında Oneplus tarafından teşvik verilebileceği ve teşvik verilirse doğrudan kullanıcılara yansıtılacağı söylenmişti. İlk üretim sırasında olmamamızın da sebebi bu da olabilir. Sonuçta firma aynı zamanda Xiaomi distribütörü, satışları etkilemek istemez. Oneplus kitlesi Samsung'dan müşteri çalar, alacakların honor gibi markalara bulaşacağını pek düşünmüyorum. Tahminim ürünler bahsedildiği gibi gümrükteyse haftaya büyük ihtimalle satışa çıkar. Dananın kuyruğu kopacak bekleyip göreceğiz.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi falcontr -- 24 Nisan 2024; 19:58:53 >
  • nerdeeeeeeee op12

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oneplus bir topluluk markası türkiyede topluluk oluşturmaya yönelik bir faliyetleri yok. Nasıl olacak? Ben Oneplus markasının türkiye de kalıcı bir operasyon düşündüğünü zannetmiyorum. Bizim gibi meraklılara satmaya niyetli bir dist. var. Onlarında eldeki hesapları çarşıya uymadı. Süreç için yorumum bu şekilde.

  • Honor Magic 6 Pro konusunda @Deae Pazartesi satışa çıkacağını belirtmiş. 

  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.