Şimdi Ara

ÖNEMLİ AÇIKLAMA !! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
179
Cevap
14
Favori
9.418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Tus2028HedefKBB kullanıcısına yanıt

    görmemişim hocam ÖNEMLİ AÇIKLAMA !! 

  • tuvalet penceresinden inşaat seyrediyorum boş sınıfta telefondan tiktok izliyorum dışarda boş banklara yatıyorum arada bir elektrikli scooter sürüyorum dışardan sokak köpeklerine youtubedan çiftleşme sesi açıyorum futbol müsabakaı falan olursa onları izliyorum üni stadının koltuklarında yatıyorum

  • EDİT: Sanırım ilk kez böyle bir şey oluyor bazı arkadaşlarım sonucunu görüyor bazıları 5-10dk sonra gördü sistemde geç yükleniyor olabilir ama sabaha kadar herkes hallolur diye tahmin ediyorum.

  • memoif kullanıcısına yanıt

    la bu malcolm'un "şu emoji foruma eklensin" konuma verdiği cevap değil miÖNEMLİ AÇIKLAMA !! 

  • oglum şaka bi yana tüm mesaj arşivimi dökmüşüm sunucuya, şimdi okurken fark ettim SGJUREIFKODFGDTIJ

  • ALLAH BELA NI VERSİŞADNAİDNSİDMD OLUM SALAK MISIN SEN BİN TON KAYNAK YAZMIŞSIN HER SORUYU AKILDA TUTSAYDIK ZATEN BÖYLE OLMAZDI ĞSNDSFNWĞRNSİD İYİ ÇALIŞMISSIN GÜZEL BİR NET YAPMIŞSIN HELAL OLSUN AMA 2020 AYT FİZİĞİNDE BİLE ORTALAMA 2-3 FALANKEN BÖYLE DEMEYİN, BEN GERİZEKALIYUM HA HASTA GİRDİM SORULARI OKUDUM AMA O IŞIMA SORUSUNA KOLAY DİYORSAN BEN BABAMIN YANINDA ELEKTRİKÇİ OLARAK ÇALIŞIYIM YAW OLUM BEB SALAĞIM BEN YAPAMADIM BİLİYORUM GÖTÜM BOKLU ÇÖZDÜM SINAVI AMA BU KADAR ŞEREFSİZLİK YAPMADIM MORALİM BOZULDU DAHA YENİ KALKIYORUM YERİMDEN OLUM SİZ CİDDEN HAKKINI VERMİŞSSİNİZ HELAL OLSUN DİYORUM, BEN SENE BOYUNCS ÇALIŞTIĞIMI SANAN BİR AÇIK LİSELİ DAVARIM. 2 SENEDİR HASTALANIP SINAVDAN 2 GÜN ÖNCE HASYALANAN BİR DAVARIM.OLUM KOLAY FALAN DEĞİLDİ, O KADAR KAYNAK SAYMIŞSIN BEN FİZİKTEN BS ÇAP 3D DENEMESİ VE SB ÇÖZDÜM BİRİ İKİ TANE ABİ GİDİYOZ SORUYOZ DERECE YAPANA 3 AY KALA ÇALIŞMIŞ GÜNDE 4 SAAT WOW Bİ BAKIYOZ İTÜ MAKİNE LAN BENİM OKULUMDA 10'NUN SONUNDA BAŞLAYAN ÇOCUK 40K YAPMIŞTI DİĞERLERİ ZATEN KÖTÜYDÜ BİZ O ZAMAN AKILSIZIZ BAYA OLUM HELAL OLSUN BU FORUMU ÇOK BEĞENİYORUM. 30 - 40 AYT MAT NETİ FALAN KALEMİ KALDIRMAYA HALİM YOKTU SINAV YARISINDA TOPARLANMAYA BAŞLADIM SON KEZ GÖZ GEZDİRDİM 20 DK KALA ÇIKTIM AMA HALA ÇÖZÜLMEMİŞTİ HA SANSSIZLIK FARKLI BİŞE AMA SANA HEKAL OLSUN

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • bounlukizaraniyor kullanıcısına yanıt

    üniversite demek sadece aklı bir karış havada genç kızlar demek değil.

    kurumunuzda bir çok kat görevlisi, hademe, temizlikçi benzeri olgun bayan bulabilirsiniz.

    bu dediğim metot ile bir çok evli olgun bayan ile tanıştım.

  • up

  • Ben Alperenin annesiyim.Oglumu butun gruplardan cikariyorum.Sizleri engelliyorum.Sizlerde benim oglumu engelleyin.Su dakikadan itaberen benim oglumla hicbir alakaniz olmasin.Olduğu an babasi ile birlikte ailenize ulasicam.Ayricada bir genc olarak konusmalarinizi hic begenmedim.Kendinize ceki duzen verin.Bu bir anne tavsiyesi.Tekrarliyorum bir daha benim oglumla alakaniz olmasin.Olursa mahkemeye gicecegim.Sağolun.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Daha fazla var mi bunlardan

  • hoppel kullanıcısına yanıt
    ÖNEMLİ AÇIKLAMA !!
  • Beyin nedir? Beyin karmaşık bir organdır kafatasının içinde bulunur ve sinir sistemimiz için faaliyeti yönetir. Merkezi Sinir Sisteminin (CNS) bir parçasıdır. Kranial boşluğun ön ve üst bölgesinde bulunur ve tüm omurlarda bulunur.


    Filistin? 20. yüzyıldan günümüze kadar Yahudi ve Arap milletler arasında mücadeleye neden olan Filistin, 15 Kasım 1988 tarihinde Cezayir'de bağımsızlığı ilan edilen bir ülkedir. Doğu Akdeniz ve Orta Doğu'da toprakları bulunmaktadır. Filistin; Hristiyan, Müslüman ve Yahudiler için kutsal toprak olarak sayılmaktadır

  • Bugün Ankara ulusta başıma gelen bir olayı anlatayım.Metrodan çıktıktan sonra iş bankası müzesine gitmek üzere giderken yol kenarında tesbih yüzük bileklik satan seyyar satıcı bir œvladı bana delikanlı bakar mısın dedi ben de baktım.Dedi ki şöyle sana bir tesbih vereyim ben de dedim yok istemiyorum satıcı dedi ki bak bugün siftah yapmadım sana 30 tlye vereyim dedi.Ben de garibanın emekçinin yanında olduğum için siftah lafını duyunca dayanamadım bir tane tesbih aldım.Sonra dedi ki sana şöyle isminin yazdığı bir bileklik vereyim ben de kaç lira dedim tanesi 20tl dedi tamam ver dedim.Adımı yazdıktan sonra borcumu sordum bilekliğe 260 tl dedi ben de dedim ki sen dalga mı geçiyorsun hani tanesi 20tlydi.Satıcı isminin bir harfi 20tlydi 13 harfli olunca 260 tl oldu.Yav bi sg adamı mı kazıklıyorsun dedim bilekliği atıp kaçtım.Sonra 10 dk sonra başka bir tesbihçi aynı numarayı yapmaya çalıştı ben de sktiri çektim.Demem o ki biraz kalıpslıysanız ve giyim kuşamınız ağır abiyse sizi oltalamaya çalışıyorlar.Ha bu orada verdiğim 30 tlnin hayrını görme œvladı tesbihçi seni

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • ÖNEMLİ AÇIKLAMA !!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ahmet Kaya'ya Kandil'deki 31.Devrim

    Toplanmasi'nda sorarlar: Serê Ahmet, ezi ciya bawe gora kelle tennim. (Ahmet Usta, sence kuracagimiz devlete hangi bayrak yakisir?)

    Birden silah sesleri gelir. Serefli Türk askerinin postal seslerini duyan kanibozuklar kaçismaya baslarlar. Ahmet Kaya ise "Yorgun Demokrat" soyleye soyleye askerlere siginir. "Benim anam da Türk'tü, ben Türk müzigine cok büyük katkilar yaptim beni rehin aldilar." der. Fakat askerler bu alçak yalant yemez. Sözün Özü kardesim, GTU CENG'e siralamasi yetmeyenin yuvasi yikilir.

    ÖNEMLİ AÇIKLAMA !! 


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vitrine koymuş denemeleri, kasabın camekanında dönen kızarmış piliç gibi gel beni al gel beni al diye gözlerimin içine bakıyor. Sepeti beş farklı yayının denelemeleriyle doldurmuşum, tam hesabı ödeyecez "abi bundan da almaz mısın çıtır çıtır yeni çıktı hmmm misss sıcacık" diyip başka yayınları da gösteriyor. İnsanız olm canımız çekiyor, şimdi almasak bi de elalemin gözünde fukara damgası yeriz, mecbur onları da paket yaptırıyoruz. Velhasıl kelam karıya kıza yedireceğim paraları kitapişlere yedirdim. Allah bunları görüyor kardeşim, Allah bunları görüyor..

  • Gittim babam rakı seviyo benim rakı aldım. Groseriden aldım yakın bize. Gani amca var komşu o da istedi yaşlı polis herif dedim tamam para ver balkondan aşşağı bi baktım bizimki. Yanına gidim dedim montumu giydim bir de ne görim cebimde çınar yaprağı. Dedim gani amca paraya gerek yok rakı benden. Bizimkinin yanına gidiyom asansöre bindim 3d tyt çözdüm asansör inene kadar 7 test. Bizim ev yüksek 4. Katta o yüzden. İndim Messi kazandı gene öyle bi sevindim ki dedim olley be annem mantı yapmış gene. Eczaneye giderken bizimki de geldi işte. Gittim kon kondomları aldım çınar yaprağını bıraktım. Bizim araba opel grandland x mavi kasa full paket bir de polo istiyor annem 2015 model 1.4 otomatik. Seviyorum ya hayatı vallahi hocam.

  • RENKLİ KİŞİLİĞİYLE DİKKATLERİ ÜZERİNE ÇEKEREK MİLYONLARIN SEVGİLİSİ OLAN HANGAR31'İN TARİHÎ SÖZLERİNİ DERLEDİK. İŞTE BİRKAÇ KUPLE:


    "Ben ders almam arkadaşlar, ders veririm!"


    "1 de kapanır, 31 de!" (Kaçırdığı bölümün taban sıralaması ve kendi sıralaması arasındaki kişi farkına istinaden)


    "Pozisyon mozisyon yok. ŞAK ŞAK ŞAK!.." (Burada açıklayamıyoruz)


    "Biz bunların hepsiyle savaştık (Forumdaki aşağılıklar için söylüyor). İşin garibi içeriyle de savaştık (pandie, ay tamam gibi ihanet şebekesi üyelerine istinaden). O daha da tehlikeli." (2022 Forum DH Katliamı'nda)

  • ateist agalar sokulacak laflar:

    1.bu kalemin (elinde kalem olsun) bile bir yaratıcısı varsa evrenin (burayı vurgulayın burda yüzünden bir kaç damla ter düşecek) koskoca kainatın bir yaratıcısı nasıl olmasın (bunu dedikten sonra müslüm bir aganız oldu)

    2.ölünce ne olacağını sor bu onu şaşırtacaktır

    3.evrendeki düzenden bahset eğer iyi bir şeriatçıysan onu kendine çekebilirsin

    4.rte gibi kudretli bir varlığın nasıl oluşutuğunu sor

    5.ALLAH diyen kedi viedosunu göster o kadar kelime varken neden ALLAH

    6.akp nin seçimleri nasıl kazandığını sor

    7.müslüman ÖNEMLİ AÇIKLAMA !!  ülkeleri nasıl bu kadar ÖNEMLİ AÇIKLAMA !!  zengin olduğunu sor evet bu onu delirtecek suriye gibi örnekler verirse orada e.menilerin yaşadığı söyle susacaktır seni biligili sanıcaktır

    8.neden hep arap ve müslüman ülkelerde petrol var(bu onu ALLAH yapmış olmalı sonucuna itecektir )

    o artık bir müslüm oldu onunla cumaya git yoldan sapmasın ÖNEMLİ AÇIKLAMA !! 


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.