Şimdi Ara

Onaylandı: Microsoft Minecraft Yapımcısı Mojang'i 2.5 Milyar Dolara Satın Aldı (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Minecraftan parayı kıracaklar ohh gel keyfim gel. Exclusive olmaması şu yönden iyi iOS Android ve playstation sahiplerinin de kanını emebilirler
  • MS hep hazırların üzerine konan bir firma oldu. Zamanında Bungie'yi de 2000'li yılların hemen başında 50 milyon dolara almıştı, en son hatırlarsınız Tomb Raider oyununa kısa süreli bir time exc. anlaşması için büyük paralar ödedi ve şimdi de bu, inanın aklım almıyor...

    Muhakkak büyük firmadır, kaz gelen yerden tavuğu esirgememiştir ama açın bakın yabancı forumlara neredeyse tüm oyuncular bu hareketlere resmen ateş püskürüyor. Sadece bu parayla nesil boyunca keyfini süreceğiniz, her biri 50 milyon dolarlık bütçe ile 50 tane pırıl pırıl exc. oyun kazandırabilirlerdi oyun dünyasına ama MS 2.5 milyar doları Minecraft'a gömdü resmen. Oyun iyidir, kötüdür, seveni vardır bunu konuşmuyorum ama genel olarak bir platformda oyun oynayan biri olarak değil, oyuncu olarak şu hamleye üzüldüm desem yeridir.
  • Gayet mantıklı.minecraft duyduğuma göre yıllık 2milyar gelir getiriyor.o parayla düzenli olarak excl.lere para akıtırlar

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • PS4'e Minecraft almam artık. Sebebini biliyoruz az çok değil mi?

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • bikaç yıl sonra microsoft kar etmeye başlayınca microsoft

    ahhh kafası şimdi geldi

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Nokia 'dan Sonra Bir Mojang Kalmıştı.. Onu da Al, Yürü Be Kim Tutar Seni, Hazırcı Seni..
  • Sonra vay efendim biz XBOX kullanıcılarıyız,biz elitiz.Size elit konsolunuzla mutluluklar.
  • Olaya Ms açısından bakarsak karlı bir anlaşma birde mevcut platformlara destek sürecek yani Ms bu işten fazlasıyla karlı çıkacak.

    Bir oyuncu olarak ise o paraya gidip yeni AAA kalite ne ex oyunlar çıkarırlardi diye düşünüyorum. En azından git yarısı ile Remedy'e destek sağla adamlar seni ex oyuna bogsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Microsoft çalışanları sizin düşündüklerinizden fazlasını düşünüyor o paraya 50 oyun alacağına bunu layık görmüşler. Bir bildikleri var ve kendilerine en karlı yatırımı yapma yolundalar.
  • Halbuki ben bedavaya indirmiştim ne gerek vardı 2.5 milyara Microsoft :D
  • http://notch.net/2014/09/im-leaving-mojang/

    Şu yazıya bakarsak Markus Persson en doğru kararı vermiş gibi görünüyor. Biraz da gözünün korktuğu belli. Sonuçta iyi bir programcı olmak iyi bir lider, iyi bir patron olmak manasına gelmiyor. O da bunun farkında ki işin içinden olabildiğince (hayali bir şekilde) kârlı olarak sıyrıldı. Bundan sonra aldığı para (1.7 billion olduğu söyleniyor) ona ömrünün sonuna kadar yeter. Bundle yarışmalarına katılan normal bir developer olarak kariyerine devam edeceğini belirtmiş.

    Microsoft Minecraft'ı ne yapar bilmiyorum. Windows'la yaşanan uyumsuzluk problemlerini gidermekle işe başlayabilirler. Zaten doymuş bir oyuna daha fazla ne yapılabilir merak ediyorum, takip edeceğim. XBox One üzerine bir hamle yapabilirler.




  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.