Şimdi Ara

Ön hoparlör patladı. Hoparölr Tavsiyesi lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.011
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Aracın orjinal ön sol hoparlörü patladı. Araçta herhangi bir ses modifikasyonu yok. Orjinal teybi ile kullanabileceğim en üst seviye hoparlör ile ilgili tavsiyeleriniz nelerdir? Orjinal hoparlörü bass ve mid şeklinde 2 yollu mu acaba? Teşekkürler...



  • önlerde tizleri veren tweet.lerden var...üzerindeki hop. çok kalitesiz benim tavsiyem 3-4 yollu 16 ölçüsünde üst seviye sonny..
  • Yanıt için teşekkürler. Benim hem sol ön tweeter çalışmıyor hem de sol ön kapıdaki hoparlör patlak. Tweeter olarak pioneerin 132 liralık bir cihazını buldum ama boyutları büyük gelir sanırım oraya. Ayrıca teyp besler mi bilmiyorum. Bu tweeterları özel servisinden veya yetkili servisinden falan mı almak zorundayız yani?

    Ben de üst seviye bir hoparlör istiyordum ama teyplerin gücü 20-25 rms civarındaymış. Üst seviye hoparlörler 60 rms'den başlıyor. 40 rms lik bir hoparlör alsam ondan bile randıman alabileceğimden emin değilim ama amfisiz başka alternatif yok yani en düşüğü kayda değer bir hoparlör 40 rms..
  • Ben alırken 7. ekranlı taktırmıştım aracıma servisde..Bu nedenle çıkış daha güçlüdür bendeki..Tweet. iyi birşey taktırmakta fayda var madem hepsi patlak..Nasıl olsa hop. değiştireceksin iyi ve güçlü birşey taktır yapmışken belki ilerde ekran vs taktırırsın bu defa hop. zayıf kaldı diye ikinci masraf yapmazsın..Yada bir anfi falan eklersin daha sonra..
    ..zaten iyice birşey ile orta birşey arasında oynasa oynasa 100 tl oynar
  • aybasan kullanıcısına yanıt
    Araca uyacak bir tweeter tavsiye eder misiniz? Aşağıdaki ürün büyük gelmez mi?

    http://www.hepsiburada.com/pioneer-ts-s20-200-watt-titanyum-dome-tweeter-p-OTPIOTSS20
  • DeRS..U..ZaLa D kullanıcısına yanıt
    Açıkcası okadar bilgim yok bu nedenle birşey diyemem.Forumda hop. değişimi yapan ve bunu resimli anlatan bilgili arkadaşlar var onlara sormak gerek..Bende henüz hop. değişim işine kalkışmadım hep aklımda olmasına rağmen..Patlamıyorda bir türlü patlasa hemen değiştireceğim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.