Şimdi Ara

Ölümlü Dünya 2, Netflix'e eklendi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Ölümlü Dünya 2, Netflix'e eklendi
    1 Aralık 2023 tarihinde vizyona giren ve 1,6 milyon seyirci tarafından izlenen Ölümlü Dünya 2 filmi Netflix Türkiye kütüphanesine eklendi. Son ayların en çok merak edilen komedi filmlerinden Ölümlü Dünya 2’yi Netflix’ten seyredebilirsiniz.



    Ölümlü Dünya 2 İzle



    Yönetmenliğini Ali Atay’ın yaptığı, senaryosunu Ali Atay, Feyyaz Yiğit ve Aziz Kedi’nin kaleme aldığı Ölümlü Dünya 2 filmi başarılı kadrosu ile dikkat çekiyor. Oyuncu kadrosunda Ahmet Mümtaz Taylan, Alper Kul , Doğu Demirkol, Feyyaz Yiğit, Giray Altınok, İrem Sak,  Mehmet Özgür, Özgür Emre Yıldırım, Sarp Apak ve Reha Özcan rol alıyor.



    Ayrıca Bkz.Benedict Cumberbatch'li Netflix dizisi Eric'ten ilk fragman yayınlandı



    Aralık ayında vizyona giren Ölümlü Dünya 2, sadece bir aydaki 1.470.913 seyirci sayısıyla 2023’ün Türkiye’de en çok seyredilen 5’inci sinema filmi olmayı başarmıştı. 2024’teki izlenmelerle birlikte vizyonda kaldığı toplam 18 haftada 1.655.764 seyirciye ulaştı.



    Ölümlü Dünya 2 konusu



    Ölümlü Dünya 2'de, kanun kaçağı olarak hayatlarına devam eden Mermer ailesi, örgütün eline düşen Zafer’i kurtarmak için bu kez bile isteye arı kovanına çomak sokar ve son bir vurgun yapmaya kalkışır.



    Artık birer kanun kaçağı olarak yaşayan Mermer ailesinin her bir üyesi kendi sorunlarında boğulmuştur. Serhan, karnı burnunda Begüm’ü yeni hayat tarzlarına alıştırmakta zorlanırken Serbest, hayatında bir kadının eksikliğini fark etmiştir. Gazanfer ise, maskesi düşen ailesini örgüte karşı bir arada tutmak için çabalamaktadır. Zafer’in örgütün eline düşmesi ise her şeyi tepetaklak eder. Oğluna kavuşmak isteyen Gazanfer, eski bir dostundan yardım ister. Bu sefer evlatlarını geri almak için son bir vurgun yapmaya kalkışacak olan Mermer ailesi, bile isteye arı kovanına çomak sokmaktadır.



    Ölümlü Dünya 2 fragmanı











  • Olumlu gibi gereksiz bir detayin serisi de gereksizler izler bence ...

  • İlk filmi millet öve öve öve, dedim izleyeyim artık şunu. Yarısına zor geldim. Abi oyunculuklar ne öyle, senaryonun ezber çalışmalarını çekimden 1 saat önce yapmışlar gibi, bildiğin acemi tiyatro misali doğal olmayan konuşma biçimleri. Özellikle Feyyaz Yiğit çok çok kötü oyunculuklardı. Esprilerin %80 inde mimik oynamadı. Yerli sinemada iyi filme o kadar açız ki bir film biraz standart üstü olunca ooo süper film çok sıcak film der olduk.

  • strathmorea kullanıcısına yanıt
    Var mı hocam güldüğünüz önerebileceğiniz işler onlara bakalım

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • strathmorea kullanıcısına yanıt

    Var mı güzel bir komedi filmi öneriniz?


    Ben daha ilk filmi izlemedim, baktım 2 gelmiş belki ilkini izlerim demiştim ama siz de bayağı gömmüşsünüzÖlümlü Dünya 2, Netflix'e eklendi 

  • ilki güzel tadımlıktı bu da öyleyse yeter.

  • SaxHobbit kullanıcısına yanıt
    Türk filmi olarak yok. :(

  • Mugetsuga kullanıcısına yanıt
    İkinci film zaten hiç beğenilmedi, yani ilki buna göre çok güzel diyorlardı ki ben zaten ilk filmin balon gibi şişirildiğini gördüm dün gece izledikten sonra.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.