Şimdi Ara

Ölü piksel sonrası değişim/iade hususunda çözüme ulaşan var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • teknosa'dan aldığım SAMSUNG D5500'de 3 ölü piksel tespit ettim ve bunun raporunu da tutturdum servise. servis raporda 3 ölü piksel olduğunu ama değişim prosedürüne uymadığını belirtti. ardından samsung ana merkez de bu rapora dayanarak değişim talebini reddetti. teknosa zaten servis ne derse o diyor hiç topa girmiyor.

    bu noktaya kadar gelip bundan sonra tv'yi değiştirebilen var mı? tüketici hakem heyetine dilekçe vericem, onun dışında bir tavsiyesi olan?


    adamlara sordum değişim prosedürüne uygun değil diyosunuz nerde bu prosedür garanti belgesinde yok satış sözleşmesinde yok, böyle tek taraflı müşterinin bilmediği şart mı olurmuş? direk hukuksuzluk

    ek: ürünü alalı daha 1 ay olmadı tüm başvuruları ilk 1 ayda yapmış oldum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saldi -- 24 Eylül 2011; 20:48:22 >



  • Up
  • Bildiğim kadarı ile 3 adet ölü piksel değişimi gerektiren bir unsur değil.

    Bu gibi problemleri yaşamamak için VatanComputer den almak gerek. Aldığın anda ölü piksel kontrolü yapılmakta.

    Umarım problemin çözülür.
  • Bence ölü piksel gördüğünüz an.Bunu aldığınız yere söylemeden bir üst modelini almak istiyorum deyip değiştirmek.5 adet ölü piksel olması gerekiyormuş iade edilsin.Çok saçma ama böyle.Siz ürününüzü mediamarktten alsaydınız koşulsuz iade alıyor ben 10 gün noteebook kullandım iade ederek paramı geri aldım+cep telefonu aldım 3 adet ölü piksel çıktı onuda koşulsuz iade ettim paramı aldım..Bir ara nevigasyon aldım PİYASADA DAHA UYGUNUNU buldum 18tl fiyat farkını aldım aynı cihazla trabzona gittim 3 gün sonra dönüş yaptım ürünü beğenmedim parasını geri alarak iade ettim.Medimarktten çok memnunum saygılaarımla..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.