Şimdi Ara

NVR kayıt cihazına farklı marka ip kamera eklemek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar.

    Elimizde 8 kanal kayıt özellikli bir cihaz var. Kameralardan biri bozuldu ve piyasada artık yenisini bulmak biraz zor oldugundan, farklı marka 720p kayıt yapabilen sPoE ozellikli baska bir kamera eklemek istiyoruz. Herhangi bir sıkıntı ile karsılasma ihtimali var midir?

    Cevaplarınız icin simdiden tesekkurler.



  • nvr muhtemelen ONVIF kameraları destekliyordur ya da menusundan hangi kamera protokollerini desteklediğine bakarsanız yanılmamış olursunuz ama ben şahsen birkaç marka ip kamera yı 32 kanallı nvr ımızda problemsiz olarak çalıştırıyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: afterthefog

    nvr muhtemelen ONVIF kameraları destekliyordur ya da menusundan hangi kamera protokollerini desteklediğine bakarsanız yanılmamış olursunuz ama ben şahsen birkaç marka ip kamera yı 32 kanallı nvr ımızda problemsiz olarak çalıştırıyorum.
    Cihaz bu hocam
    https://www.hepsiburada.com/zmodo-zm-ss718-8-kamera-nvr-kayit-cihazi-2-8mm-20-25-metre-100-m-kablo-hediye-poe-ip-kamera-seti-p-HBV000002F24L?magaza=YDbilişim




  • DaRkFoX D kullanıcısına yanıt
    onvif özelliği olan kamerayı destekliyor cihazınız 720 p 1 mp farklı marka kamera bağlayabilirsiniz tabi bağladıktan sonra bazı nvr farklı marka cihaz ip görmeyebiliyor onun için cihaza manuel olarak eklemenız gerekebilir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.