Şimdi Ara

Nvidia Shield Tv (Ana Başlık) (414. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8.321
Cevap
205
Favori
412.555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 412413414415416
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • kimnotyze1983 kullanıcısına yanıt

    Bilemedim kablon 1 gbit ile bağlı mı wifi baglanti hizi 866 mi bu sekilde ise sorun iss kaynaklı veya cihazdan birde nvidia shield pro mu


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ali beyendi A kullanıcısına yanıt

    Kitlenme sorunu ile bende karşılaştım son 1 yıldır başıma gelmedi.

    Görüntü kalitesi için alınabilir. Shield görüntüsünü sevmiyorum.

    Alexa olayı güzelmiş ama bende var. Bendeki cihazı başka yerde değerlendireme olayı olur mu bilmiyorum. Bir düşüneyim bakayım. Tsk bilgi icin


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kartel1 K kullanıcısına yanıt

    keenetic hoooer wifi6 modeli hocam


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • erkan_uyar E kullanıcısına yanıt

    Başka cihazlarınızda daha yüksek hız alabiliyor musunuz?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kartel1 K kullanıcısına yanıt

    oneplus 9 pro cihaz modemin dibinde 900 leri görüyor modem mesafesi etkiliyor sanırım


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba, ben cihazın ana ekranında sadece uygulamalar gözükecek şekilde kullanıyordum ancak bugün uygulamaların altındaki sırada google play filmlerin önerilen film tanıtımları olduğunu fark ettim. Ayarlara baktım ancak bu bölümü kapatacak ayarı da bulamadım. Ana ekranı özelleştir menüsü altında da zaten google play filmler seçeneği yok dolayısı ile kapatacak seçenek te yok. Sözün özü, bu reklam bölümünü ana ekrandan nasıl kaldırırız?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kartel1 K kullanıcısına yanıt
    Kapatma yeri vardı ama Launcher’ı değiştirdiğim için şu an tam yerini yazamıyorum.
    Anlaşılan Shield TV'de dahili ana sayfayı kullanan ender kişilerdensiniz. Google Play'de bulunan şu iki Launcher’ı tavsiye ederim:
    https://play.google.com/store/apps/details?id=ca.dstudio.atvlauncher.pro

    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.spocky.projengmenu

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • tayaydin kullanıcısına yanıt

    Hocam launcher kullanmayı sevmiyorum. Elimde 1 adet xiaomi 2. Gen tv box ve mitv stick de var özellikle 2. Gen tv box taki google arayüzünden nefret etmeme rağmen launcher kullanmamak için katlanıyorum. Kapatma yeri dediğiniz bölüm ana ekranı özelleştir menüsü ise orada google play filmler seçeneği yok. Kapatılamaz şekilde bir güncelleme aldı sanki.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kartel1 K kullanıcısına yanıt

    f launcher'ı deneyin, hem cihaz rahatlayacak hem de daha sade ve temiz bir görünüme kavuşacaksınız. adb ile default launcher olarak da ayarlayabilirsiniz. google launcher tam bir işkence.

  • 5 yıllık işlemci ile shield tv pro ne yapabilir diye merak edenler için iptv ile mini bir test yaptım dün.


    tivimate ile 2 tane 15 mbit bitrate'li 4k videoyu rahatça açıyor. üçüncü ekran olarak 15 mbit bitrate'li 1080p açtığımda ise hepsi donmaya başladı.


    1 adet 15 mbit 4k video ve 3 adet 15 mbit 1080p videoda ise tek bir saniye bile takılma yapmadı. tivimate üzerinde arabellek de kapalı durumda, her görüntüyü anlık olarak işliyordu yani.

    bu devirde hâlâ alınır mı? plex, bolca codec desteği ve iptv için kullanacaksanız yetiyor da artıyor bile.


    internetini de kablolu olarak kullanıyor ve her speedtestte 900 küsür mbit'e ulaşabiliyorum. he 1000 mbps internet shield'da bir işime yarıyor mu? netflix, amazon vs kullanmıyorum. iptvde canlı kanalları ileri geri sarma haricinde hayır pek bir işe yaramıyor. onda bile maksimum 200 mbit kullanıyor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anilkoc -- 9 Mart 2024; 17:25:53 >
  • anilkoc A kullanıcısına yanıt

    Faydalı yorum olmuş, teşekkürler.

  • anilkoc A kullanıcısına yanıt

    Hocam öncelikle cevap için teşekkür ederim. Ben cihazlarımda harici launcher kullanmayı sevmediğimden diğer arkadaşların da önerdiği projectivy, ATV launcher tarzı launcherları daha önce deneyip kaldırmıştım. Sizin önerinizle flauncherı kurup oldukça sade tasarımlı olduğunu görünce cihaza adb komutu ile varsayılan launcher olarak tanıttım. Şu an için çok stabil ve hızlı şekilde çalışıyor ayrıca projectivy kadar özelleştirmesi olmadığından daha da çok hoşuma gitti. Bir nevi tak çalıştır cihazı gibi kurup sadece çalıştırılabilir son derece basit bir arayüzü var. Sadelikten hoşlanan herkese tavsiye ederim. Aşağıdaki linkini attığım videodan nasıl default launcher yapıldığını öğrenebilirsiniz. İlave button mapper tarzı uygulamaya gerek olmadan direk kumandanın home tuşundan ulaşılabilecek şekilde çalışıyor. Tekrar teşekkürler.


    Nvidia Shield Tv (Ana Başlık)Alexis Quartieryoutube
    How to change the default home launcher in Android TV or Google TV? So when you press home button or reboot your device, you are directly booted to the custom launcher? In this video I'll first show you how to disable home launcher with necessary adb command, and then teach you how to restore it to default. In this video, I'll cover stock Android TV, MiBox, Mi TV stick, Onn, Tivo stream 4k, Nvidia Shield TV and Google TV. IMPORTANT: before adb can connect to Android TV or Google TV, you have to enable developer mode on it. IMPORTANT: before you disable home launcher, you need to install at least one (or more) home launcher alternatives. You can download sideload folder for android tv and atv launcher free version as backups. ADB commands used in this turorial: disable default home launcher on mibox, mi tv stick, onn, tivo stream 4k, nvidia shield pm disable-user --user 0 com.google.android.tvlauncher if you are using Windows adb command prompt, you will need to type adb connect IP_ADDRESS_OF_ANDROID_TV adb shell pm disable-user --user 0 com.google.android.tvlauncher disable default home launcher on chromecast with google tv pm disable-user --user 0 com.google.android.apps.tv.launcherx pm disable-user --user 0 com.google.android.tungsten.setupwraith if you are using Windows adb command prompt, you will need to type adb connect IP_ADDRESS_OF_ANDROID_TV adb shell disable-user --user 0 com.google.android.apps.tv.launcherx adb shell pm disable-user --user 0 com.google.android.tungsten.setupwraith
    https://www.youtube.com/watch?feature=shared&v=CSkjyvIZ9oc



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartel1 -- 10 Mart 2024; 21:1:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Kartel1 K kullanıcısına yanıt

    iyi günlerde kullanın. ben de diğerlerini deneyip beğenmedikten sonra, launcher arayışından vazgeçmişken bulmuştum flauncher'ı. benzermiş launcher zevklerimiz :)


    launcherı uyguladığınız diğer boxlarınızın modeli nedir?

  • anilkoc A kullanıcısına yanıt
    Sizin paylaşımlarınıza bakarken başka bir launcher'ı daha keşfettim. Sade sevenler için iyi bir alternatif gibi duruyor 😉:
    https://app.emotn.com/ui/

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kartel1 K kullanıcısına yanıt

    iyi olmuş sorduğum. xiaomi'ninki değişmiyor ya da çok zor değişiyor gibi bişey okumuştum yıllar önce o yüzden hiç uğraşmamıştım bile. tekrar deneyeceğim bu bilgi ile, teşekkür ederim.Nvidia Shield Tv (Ana Başlık) 


    ek: adb ile aktif ettim launcherı.


    button mapper sapıttırıyordu benim shield'ı. netflix yerine plex yapayım demiştim ama erişilebilirlik ayarlarındaki yetki yüzünden tuşlar bir süre sonra basmıyor mu ne öyle bir şey oluyordu. kaldırdım gitti aylar önce.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anilkoc -- 10 Mart 2024; 16:53:31 >
  • anilkoc A kullanıcısına yanıt

    Hocam Xiaomi için bu yöntemi kullanmayın, benim cihaz sapıttı ekran kararıp duruyor. Shield da bir problem yok ancak Xiaomi uyumsuz. Cihaza müdahale etmeyin derim.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kartel1 K kullanıcısına yanıt

    doğru hatırlıyormuşum demek ki. geçmiş olsun.

  • anilkoc A kullanıcısına yanıt

    İki xiaomi yi de fabrika ayarlarına döndürmek zorunda kaldım şimdilik sıkıntı yok hocam ama launcherı kullanmak isteyen ( xiaomi de) button mapper ile kullansın. Shield tv de hiçbir sıkıntı yok onu adb komutu ile kullanabilirsiniz.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elindeki shield pro cihazı satmak isteyen var mı arkadaşlar.


    ayrıca google fotoğraflar mevcut mu cihazda.

  • anilkoc A kullanıcısına yanıt

    bende nvidia sheld pro kullanıyorum.iptv lerde bende sıkıntılı. çok seri sorunsuz 100 mbit turknet ipv6 açık fiber kullanıyorum.

    bende birkaç android cihaz var iptv de en sıkıntılı cihaz nvidia sheld pro?

    yeni aldığım nokia 8010 da kanallar ,4k kanallarda dahil uydu kanalı gibi. dreambox un android cihazı var dream mini, android uydu cihazı var gtcombo, çin malı X96Max_Plus cihazda bile kanallar sorunsuzken,nvidia kanal geçişleri 3-5 saniye sonra geliyor. kullandığım uygulama xtream player , smart iptv gibi satın aldığım uygulamalar. tamamında aynı sorun.

    blki wifidendir diye ethernet kabloda da değişen durum yok.

    modemim keenetic hero ,bina girişindeki fiber dağıtıcıdan daireye kaliteli cad 6 kendim çektirdim. sistemim gayet kaliteli....

  • 
Sayfa: önceki 412413414415416
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.