Şimdi Ara

NVIDIA GeForce RTX 40 Serisi [ANA KONU] | [DLSS3.5-TSMC4N-PCIE4-PCIE5] (768. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15.438
Cevap
290
Favori
792.040
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
102 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 766767768769770
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Abbooow
    Gece gece şenlik var, çekirdek stoklamıştım çıkartayım.
    Takıntılı başlık sahibi yeni avlar bulmuş, son gaz tehdide başlamış ya la ;)

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • OverClocKing kullanıcısına yanıt

    Hocam, nasıl bir yan hesapsan 2007'de açmışsın üyeliği. Ben 2012. 🤣🤣 Herhâlde mitoman arkadaşa yönelik öngörüde bulunarak, seni 2007'de açtım. 5 sene sonra bunu açtım. 12 sene sonra da bu konu altında onu bulup sataştım. 🤣🤣🤣 Sevgili DH adminlerinin eli de armut topluyordu zaten. Ayrı ayrı GSM numarası veriyoruz! İsmimiz cismimiz ortada ama yan hesap açıyoruz! Biz neymişiz be. 🤣




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Foley -- 19 Mayıs 2024; 2:20:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim mesaj niye silindi NVIDIA GeForce RTX 40 Serisi [ANA KONU] | [DLSS3.5-TSMC4N-PCIE4-PCIE5] 


    Konuya bakan mod ulti açtı önüne gelen mesajı siliyor : )

  • Dark matter D kullanıcısına yanıt

    Mesaj silse gene iyi üstüne şikayet ediyor. NVIDIA GeForce RTX 40 Serisi [ANA KONU] | [DLSS3.5-TSMC4N-PCIE4-PCIE5] 



    NVIDIA GeForce RTX 40 Serisi [ANA KONU] | [DLSS3.5-TSMC4N-PCIE4-PCIE5]
  • moonquad kullanıcısına yanıt

    Moderatörden bahsetmiştim.Konu sahibi değil yani.En son mod ların silme yetkisi varmıydı yoksa bunudamı adminlere paslıyorlar fikrim yok.

  • Dark matter D kullanıcısına yanıt

    @Dark matter


    İnşallah bu sefer de yazdığım silinmez diyerek (zira genel olarak yazıyorum) cevap verdiğin benim silinen mesajıma ithafen ben de birkaç kelam edeyim.




    Her ne hikmetse mesaj silme mevzuları konusunda yine şahsım zan altında bırakılmaya çalışılmış fakat hem konuyla herhangi hiçbir alakam yok hem de YÖNETİM (içerisinde birçok hakaret barındıran mesajları) silmeyecek de ne yapacak!? Yanlış anlaşılmasın tabii ki tüm mesajların istisnasız silinmesinden bahsetmiyorum, hakaret içeren mesajların silinmemesi gibi bi' durum olabilir mi?


    En azından senin gibi üyeler bu konunun farkındalar da bari bu açıdan tamamen zan altında bırakılmamış oluyorum. Geçen sayfada paylaşılan malum mesajın ardından konunun geldiği yer de ne yazık ki (şu an için) içler acısıdır, kaç gündür hatta kaç aydır birçok teknik paylaşıma kaynaklık eden ANA KONU görüldüğü üzere yine yeni yeniden sabote edilmeye çalışılmıştır. Gerçi forumun farklı birçok bölümünde de fark ettiğim kadarıyla benzer manzaralara denk gelinmesi mümkündür.


    Her neyse artık bir sonraki paylaşımla beraber (belki tekrar edecek bi' paylaşım olsa da) konuyu güncel tutmaya çalışalım bakalım...


    NVIDIA GeForce RTX 40 Serisi [ANA KONU] | [DLSS3.5-TSMC4N-PCIE4-PCIE5] 





  • https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/157572392


    https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/158605596


    https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/158692621


    https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/158712815




    NVIDIA GeForce RTX 40 Serisi [ANA KONU] | [DLSS3.5-TSMC4N-PCIE4-PCIE5]chrome for developers
    Chrome 115'teki yenilikler  |  Blog  |  Chrome for Developers
    https://developer.chrome.com/blog/new-in-chrome-115?hl=tr

    *En son 2 hafta önce (yukarıda paylaştığım mesajlardan biri) ve aslında aylardır dile getirdiğimiz bi' sorun olan ''Chrome 115'ten bu yana video içeren web sayfalarında beyaz/siyah dama tahtası yapıları görünüyor'' mevzu (farklı tarayıcılarda da görülebiliyor) tam çözüme yakın gibi görünüyor.


    *Konuyla alakalı MS'tan güncel açıklamayı paylaşalım:


    Alıntı

    metni:
    Güncelleme: Düzeltmenin Win11 sürümü, Mayıs ayının son haftasında isteğe bağlı Windows güncellemesinin bir parçası olarak yayınlanacak. Tüm güncellemeler kademeli olarak kullanıma sunulacaktır ve Haziran ayında zorunlu hale gelecektir.
    Düzeltmenin Win10 sürümü halen geliştirilme aşamasındadır.
    Daha önce de söylediğim gibi, --disable_direct_composition_video_overlays=1 komut satırı bayrağı belirtilerek hata çözülebilir. Edge'de komut satırı işaretlerinin etkili olması için StartupBoost'u edge://settings/system adresinden devre dışı bırakmanız gerekir.


    *Bu arada hazır lafı geçmişken; bazı yerlerde bu sorunun 2 seneye varan geçmişi olduğunu dile getirenler de olmuş lakin böyle bi' süreç yoktur ki zaten Chrome 115 vb. ''10 ay öncesinde'' yayına alan bi' güncellemedir. Akabinde umalım ki artık bu nihai çözüm olacaktır, zira kısmi çözümlerle bi' yerlere varılamadığı ortadadır. Ne yazık ki yine birçok kısmi çözüm ''tam çözüm'' gibi gösterilerek tam olarak yanlış olmasa da yanıltıcı bilgi paylaşımlarına neden olmaktadır.


    *5 ay önce ve 2 hafta önce ilgili mesajlarımı da en başta paylaştım, tüm bunların öncesinde de kısmi çözüm muhabbetlerini belirtmiştim, üzerine kendim zaten o basit çözüm olmayan çözümü (bakın kendim bizatihi belirttiğim halde diyorum çözüm bile değil) yazmış durumdaydım. Zaten nihai çözüme kadar kullanılmamasını da önermiştim, kullanan tabii kendi tercihi neticesinde kullanabilir orası ayrı demiştim.


    *Bazı her şeyi üzerine alınan şahıslar özelinde herhangi bir şahıs bazlı bir şey yazılmadığını tekrar belirtmiş olayım zira ondan sonra birtakım hayal dünyalarının ceremelerini çekerek, bu kadar zamandır devam ettirilen ANA KONU'nun da oldukça dışına çıkan tartışmalara şahit oluyoruz.




    *Yukarıda bahsetmiş olduğum 2 yıl mevzunun asıl kaynağıyla alakalı ise (birçok yerde baz alınarak paylaşılmış); kaynak kontrol edildiğinde görülebilir ki oradaki sorunun 10 ay civarıdır var olan sorunla sadece benzerliği vardır birebir aynı sorun değildir, önce bunun anlaşılması gerekmektedir. Bu ANA KONU'da bahsedilen sorun beyaz/yeşil noktalar falan filan değildir, yeşil renkle alakalı tek bir kelam dahi edilmemiştir.


    NVIDIA GeForce RTX 40 Serisi [ANA KONU] | [DLSS3.5-TSMC4N-PCIE4-PCIE5]

    *Bu gibi sorunlar zaten önceden de görülmüştür. Sadece ilgili son ''Chrome 115'ten bu yana video içeren web sayfalarında beyaz/siyah dama tahtası yapıları görünüyor'' mevzu bununla benzer bi' sorun olduğundan dolayı o başlığın altında tartışılmaya devam edilmiştir o kadar. MS+GOOGLE kendileri bizatihi Chrome 115'ten bu yana sorun olduğunu orijinal kaynakta belirtmişlerdir.


    NVIDIA GeForce RTX 40 Serisi [ANA KONU] | [DLSS3.5-TSMC4N-PCIE4-PCIE5] 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi REDSTONE -- 20 Mayıs 2024; 5:31:12 >




  • Beyler power subbly ne modda kullanıyorsunuz zero mod mu ? Yoksa sürekli fan calışma modunda mı ?

    NVIDIA GeForce RTX 40 Serisi [ANA KONU] | [DLSS3.5-TSMC4N-PCIE4-PCIE5]
  • derlemeler kullanıcısına yanıt

    Sürekli belli başlı yükler altında tutulan ve/veya genellikle neredeyse gün boyu render vb. alınan bi’ sistem olmadıktan sonra ZERO modunda kullanılabilir.


    Aslında 7/24/365 de yani ne olursa olsun ZERO mod tercih edilebilir fakat sürekli ağır işlemler altında kullanılacak sistemlerde bileşenler üzerinde biriken yüksek ısının anlık olarak uzaklaştırılması optimum senaryodur diyebiliriz.


    NVIDIA GeForce RTX 40 Serisi [ANA KONU] | [DLSS3.5-TSMC4N-PCIE4-PCIE5] 


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 766767768769770
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.