Şimdi Ara

Numara tasiyacagim turkcell mi vodafone mu? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
36
Cevap
0
Favori
8.545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • gitarist308 G kullanıcısına yanıt
    Turkcell dijital operatörü indir orda bulabilirsin numara taşıma olaylarını. Kaç GB 'lik tarife bakıyorsun yaz yardımcı olurum

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • astegon kullanıcısına yanıt

    Bunun neresi doğru değil peki

    yeni gelenle mevcut müşteriye aynı ücreti uygulasınlar


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: byJuck

    Turkcell dijital operatörü indir orda bulabilirsin numara taşıma olaylarını. Kaç GB 'lik tarife bakıyorsun yaz yardımcı olurum

    15-20gb yeterli hocam


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • krkmz1666 kullanıcısına yanıt

    O dediğinize sıcak bakılmıyor hala. Maalesef ülkede her şeyi monopole çevirme yeteneğimiz olduğu için (aslında yetenek demeyelim, fırsatlardan yararlanan yöneticiler diyelim) dengesiz bir GSM sektörü vardı.


    TIM (Telecom İtalia Mobile) bile Ulusal Roaming sözü verilip sözünde durmadığından dolayı ülkeyi şikayet edip ülkeden çıktı. Aria ile devletin GSM operatörü Aycell birleştirildi. Avea oldu sonrası malum.


    Gelelim TCELL ve Vodafone öncesi döneme. O dönemde de özet olarak Uzan'lara gıcıklık yapıldı. TCELL ile büyüyen Karamehmet ile KVK'nın V'si Murat Vargı'ya bir çok güzellikler (!) yapıldı. TLSM'in 6 ay abone alımı durduruldu. Sene 95 olmalı


    TCELL aldı başını öyle bir gitti ki. Zamanında interconnetion olmadığından diğer operatörden ötekine SMS bile atamıyorduk. Ayrıca diğer operatörü aramak pahalı olunca rehberiniz %70 TCELL olunca herkes gidip TCELL'e abone oldu ekonomi sebebiyle.



    Sonuç: Günümüze kadar yansıyan dengesizlikler silsilesi.


    İşste BTK bu düzensizlikleri düzenlemek istiyor gözümde ama artık saturasyon çok yüksek. Yeterli. Bundan sonrası için operatörler yeni gelene ayrı tarife yapabilir ama mevcut abonesini de kazıklamasın bir zahmet. Arada dağlar olabiliyor.


    Söylemek istediğim bunlardı.





  • üç dört ay önce geçtim bende tt den turkcell e.14+5 gb sosyal medya 59 lira ödüyorum çok memnunum.turkcell in en büyük avantajı benim için internetsiz bırakmıyor, kiloyla internet kazanabileceğin yöntemler var.bir hafta bitmeden hepsini öğrenmiştim.nba maçı futbol maçı hep mobilden izliyorum.ayda 80-85 gb kullanabiliyorum hediyeleriyle biraz uğraşarak da olsa.mümkünse gnc tarifelerine geçin derim avantajları daha fazla

  • Bence en güzeli turkcell vodafone arası geçiş yapmak.Operatörler 1 sene sonunda yeni gelenlere daha iyi tarifeler sunuyor.Yıllarca turkcell kullandım (10 yıl) adamlar abenim tarifemi bana 70 tl ye yeni gelene 40 tlye veriyordu vodafone geçiş yaptım.4 yıldır vodafone deyim aynı mantık bunlar da da vareski müşteriye 100 ttl yeni gelirsen 50 tl.Ayıptır.

  • adamlar yayıncı ol diye 10 Mbps upload vermişler daha ne yapsınlar

  • krkmz1666 kullanıcısına yanıt

    bayi ceza ödmek zorunda

  • quote:

    Orijinalden alıntı: gezfotek

    Bende yıllardır fiyat avantajından dolayı Telekom ve Vodafone kullanıyorum. Ama artık kırsal kesime çok gitmemden dolayı hem de fiyatların neredeyse eşitlenmiş (benzer tarifelerde Turkcell 5-10 TL arası daha pahalı) olmasından dolayı 2-3 aydır Turkcell 39 tl 10 gb olan maksi plus paketini kullanıyorum. Benim için en önemli durum köyde Vodafone neredeyse hiç çekmez iken Turkcell 4.5g full çekiyor.

    Ayrıca paketin interneti 10 gb ama en az 10-15 gb arası da hediyeler geliyor. Paycell kampanyalardan da 5-10 TL civarı iade oluyor. Paket oldukça ucuza geliyor.

    hocam paycell kampanyası nasıl oluyor ?

  • Maden mühendisiyim dağ başında çalışıyorum nereye gidersem gideyim hiçbir sorun yaşamadım.


    Numara tasiyacagim turkcell mi vodafone mu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tabiki turkcell Vodafone kullandım İnterneti işkence

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tabiki Türkcell

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bölgenize bakın derim. Yaptığım hız testlerinde genelde Turk Telekom>Turkcell>Vodafone çıkıyor ama evimde Turk Telekom>Vodafone>Turkcell olduğu için aktif kullandığım hattı vodafone ettim.

  • Turkcell vodafone interneti yerlerde yürünüyor. full çeksede net 1 mbps

  • sulkoc kullanıcısına yanıt

    Voda neyse de turkcell interneti o kadar yavaş değil genele bakarsak.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.