Şimdi Ara

Note 10 plus icin kilif ve ekran koruyucu tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.020
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar, yeni bir SM Note 10 Plus alacagim. Kilifi Spigen Thin Plus olarak alacagim. Lakin ekran koruyucu olarak arastirdiklarimda memnun kullanici bulmak cok zor. Kimi parmak izi okumamasindan kimi yapismamasindan sikayetci. Kullanip memnun kaldigimiz kilif ve ekran koruyucusu tavsiyelerinizi soyler misiniz? Tesekkurler



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stat -- 26 Temmuz 2020; 1:54:2 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >



  • Arkdaslar, yokmu tavsiyeniz?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ben de arıyorum geçen Amazon Prime üyeliğimi başlattım orada gezerken şu iki ürüne rastladım iyi, sağlam duruyor ikisi de arada kaldım hangisini sipariş etsem diye. Spia olanı seçtim gelirse size bilgi veririm.


    https://www.amazon.com.tr/gp/product/B08BZX1B5Y/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o01_s00?ie=UTF8&psc=1


    https://www.amazon.com.tr/Blogy-Galaxy-Flexi-Ekran-Koruyucu/dp/B07XHTQQ8Q/ref=pd_rhf_ee_p_img_1





  • 22.11.2020 tarihinde note 10 plus almıştım.10 aydır üzerinde gelen koruyucu ile kullanıyordum. Gayet güzeldi. Ancak nasıl olduysa 2 yerinden aylar önce çizilmiş 5-6 ay oluyor. Bugün telefonu aldığımda satın aldığım spigen ekran koruyucuyu uyguladım. Berbat bi şey. Hem diğer kullanıcıların yorumladığı gibi portakal kabuğu görünümü var yani pötürlü bir görünüm hem de uygulaması zor. Kenarları kalkıyor. Ayrıca yapışkan gibi hiç kaygan değil. Para çöp yani. Yıllardır spigen kılıflarından kullanırım samsung telefonlarımda. Hepsinden memnundum. Yine ekran koruyucu hep spigen kullandım. Ama bunun kadar berbatına rastlamamıştım. Neyse lafın kısası gerçekten güzel bir koruyucu tavsiyesine açığım.

  • evet tavsiyelere ben de açığım. kendi üzerindeki yaralandı maalesef. alışveriş sitelerinde insanların memnun olduğu ürün yok gibi. kullandığı ekran koruyucudan memnun olan arkadaşlar paylaşabilirse sevinirim.

  • kimseden tavsiye gelmezse Zore marka alıcam mecbur. 140 tl civarında.

  • aliexpress'te bir koruyucu 16222 Reviews 44300 orders ile 4.7 puan almış. Spariş ve yorum sayısının uçuk bir rakam olması ve yorumlardaki genelde olumlu dönüşlere güvenerek 3 paket (her pakette 3 adet toplam 9 adet ekran koruyucu) spariş verdim 14 dolarese. 5 dolar aliexpress indirdi sağolsun. 9 dolara 80 lira + 15₺ damat parası : 95 liraya 9 adet ekran koruyucu almış oldum. İyi ya da orta gelirse ne ala çizikler çizikler değişirim. Yok çöp bir ürünse ki zayıf ihtimal bu kadar spariş ve yoruma bakarak, verdiğim paraya acımam. En azından Spigen'e güvenip 80-100 lira verdikten sonra iki adet rezalet üstü bir ekran koruyucu ile karşılaştığım kadar koymaz. Bu arada en yüksek yorum ve spariş sayısı bu ürüne aitti aliexpress'te note 10 plus ekran koruyucuları arasında.


    Ürün linki: 3Pcs Hydrogel Film on the Screen Protector For Samsung Galaxy S10 S20 S9 S8 Plus S7 S6 Edge Screen Protector For Note 20 8 9 10|Phone Screen Protectors| - AliExpress



    Note 10 plus icin kilif ve ekran koruyucu tavsiyesi




  • quote:

    Orijinalden alıntı: timucinpusat

    aliexpress'te bir koruyucu 16222 Reviews 44300 orders ile 4.7 puan almış. Spariş ve yorum sayısının uçuk bir rakam olması ve yorumlardaki genelde olumlu dönüşlere güvenerek 3 paket (her pakette 3 adet toplam 9 adet ekran koruyucu) spariş verdim 14 dolarese. 5 dolar aliexpress indirdi sağolsun. 9 dolara 80 lira + 15₺ damat parası : 95 liraya 9 adet ekran koruyucu almış oldum. İyi ya da orta gelirse ne ala çizikler çizikler değişirim. Yok çöp bir ürünse ki zayıf ihtimal bu kadar spariş ve yoruma bakarak, verdiğim paraya acımam. En azından Spigen'e güvenip 80-100 lira verdikten sonra iki adet rezalet üstü bir ekran koruyucu ile karşılaştığım kadar koymaz. Bu arada en yüksek yorum ve spariş sayısı bu ürüne aitti aliexpress'te note 10 plus ekran koruyucuları arasında.


    Ürün linki: 3Pcs Hydrogel Film on the Screen Protector For Samsung Galaxy S10 S20 S9 S8 Plus S7 S6 Edge Screen Protector For Note 20 8 9 10|Phone Screen Protectors| - AliExpress



    Cevabınız için çok teşekkür ederim. Ama yurtdışından almak benim için uzun iş o kadar zamanımda yok. Sizin dediğinizi de alabilirim ama o gelene kadar illa bir tane lazım.

    Daha önce Note 8 im vardı. Ekran koruyucu kenarlarından toz girdi, leş gibi oldu. Koruyucuyu kaldırdım birkaç gün sonra düşürüp ekranı parça pinçik ettim. Ekran değişimi için servise verdim başka yerlerini bozdular telefon birdaha düzen tutmadı. O yüzden koruyucusuz bir gün bile kullanmak istemiyorum.

    Okuduğum tüm yorumlardan çıkardığım spiegenin alınmayacağı artık rastgele bir tane alacağım.





  • navarchs N kullanıcısına yanıt

    Rica ederim. Siteye çok nadir girerim. O nedenle yazmam geç oluyor.


    İade edecek bir tane ucuz alabilirsiniz. Zaman konusuna gelince Çinden 10 günde burada oluyor kargo. Türkiye'den hızlı bu anlamda aradaki mesafe göz önüne alındığında.


    Spigen kesinlikle önermiyorum. Benim ekran koruyucular geldi. Şuan spigen takılı. Kenarları az kalkmış olsa da şimdilik idare ediyor. Uygun bir zamanda yeni gelen koruyucuyu takacağım.


    Hayırlısı.

  • timucinpusat kullanıcısına yanıt

    Hocam baya hortlatmak gibi oldu da bende note 10 plus aldım yeni yurtdışından getirdiğiniz ekran koruyucular nasıldı öğrenebilirmiyim?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SwindLeerrr S kullanıcısına yanıt
    Yeni gördüm. Siteden uzak kalmıştım. Spigenden iyisini bilmiyorum.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.