Şimdi Ara

Nokia 301 Kullananlar Buraya (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
309
Cevap
5
Favori
38.213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Özcan Deniz - Sen Yarim İdun

    Yüklemek İçin Aşağıdaki Linke Tıklayınız.



    http://www.dosya.tc/server21/bdVUg4/z-SenYarim_dun_eniyikalitenokia301i_in_.3gp.html

    Nokia 301 Kullananlar İçin En İyi Görüntü Ve Ses Ayarları Yapılmıştır. İyi seyirler dileriz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi E398ci -- 8 Ocak 2014; 2:21:34 >




  • Bu Arada Merak edenler Olursa video kliplerin rar şifresi yoktur olsaydı yazardım zaten paylaşıma devam edeceğim bu arada klip isteginiz olursa pm den yazabilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz.



  • < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi E398ci -- 6 Şubat 2014; 15:38:11 >
  • Nokia 301 konusunda mesaj yazacaksanız yardımcı olalım yok iyi niyeti suistimal edeceğim diyorsanız konuyu kapatalım gitsin konu dısı mesajlar şikayet ediliyor söylemedi demeyin. Nokia 301 yardım ve destek amaclı acmıs bulunuyoruz. Lütfen buna göre hareket edelim teşekkür ederim. Saygılar, sevgiler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi E398ci -- 6 Ocak 2014; 19:56:48 >
  • Değerli Nokia 301 Kullanıcıları Yetkiniz Veya Kimliginiz Ne Olursa Olsun Nokia 301 dısında mesaj veya yorum yazan olursa otomatik olarak şikayet edilecek boylece yardıma ihtiyac duyan insanlara daha saglıklı yardım saglanacak bilginiz ve ilginiz için teşekkür ederiz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi E398ci -- 6 Ocak 2014; 23:07:31 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ceremony

    Hediye olarak dun aksam sularinda vatandan bu telefonu aldim. Eve geldim vodafone sim karti taktim hat geldikten yarim saat sonra durup dururken gitti. Daha sonra baska bir sim kart (avea) taktim. Ayni seyi onda da yapti. Telefonu fazla kurcalamadan bugun geri vermeyi dusunuyorum. Bu durumda dun aldigim bu telefonu arizaya verilmeden degisimini veya iadesini istemeye hakkim var mi onu ogrenmek istiyorum. Fikirlerinizi belirtirseniz sevinirim.

    Merhaba Kullanıcı hatası varsa tamir ederler cihazın sağlam olarak geri gelir. Fabrika hatası varsa cihazın yenisini kutusuyla birlikte sana verirler buna kısaca swap denir. Saygılar, sevgiler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: E398ci

    Nokia 301 konusunda mesaj yazacaksanız yardımcı olalım yok iyi niyeti suistimal edeceğim diyorsanız konuyu kapatalım gitsin konu dısı mesajlar şikayet ediliyor söylemedi demeyin. Nokia 301 yardım ve destek amaclı acmıs bulunuyoruz. Lütfen buna göre hareket edelim teşekkür ederim. Saygılar, sevgiler.

    En basit bir samsung telefonda bile numara engelleme veya blacklist özelliği var bu telefonda yok. Bu konuda bilginiz var mı?
  • Merhaba Numara engelleme yazılımla oluyor sanırım iphone (ios) veya android tabanlı telefonlar da blacklist özelliği aslında yok yazılım veya application sayesinde bir takım özellikleri kullanabiliyorsunuz. Cep telefonlarında gelen veya giden aramalar şeklinde engelleyebilirsiniz. İlginiz için teşekkürler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi E398ci -- 9 Ocak 2014; 1:03:42 >
  • Nokia 301 Kullanırken Sorun Yaşamadığım İçin Güncellemedim. Bilgilendirme İçin Teşekkür Ederiz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi E398ci -- 9 Ocak 2014; 2:02:01 >
  • Merhaba Ah Nerede O Eski Nokia Zil Sesleri Dediğinizi Duyar Gibiyiz. Merak Etmeyin Efsane Ve Nostalji Nokia Zil Seslerini Aşağıdaki Linke Tıklarsanız Ücretsiz Olarak Yükleyebilirsiniz.



    http://retroringtones.oldmobil.hu

    Nokia Connecting People.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi E398ci -- 9 Ocak 2014; 2:10:58 >




  • Nokia Unutulmaz Zil Seslerini Özlediysen Yükle.http://forum.donanimhaber.com/m_86274483/tm.htm
  • quote:

    Orijinalden alıntı: E398ci

    Merhaba Numara engelleme yazılımla oluyor sanırım iphone (ios) veya android tabanlı telefonlar da blacklist özelliği aslında yok yazılım veya application sayesinde bir takım özellikleri kullanabiliyorsunuz. Cep telefonlarında gelen veya giden aramalar şeklinde engelleyebilirsiniz. İlginiz için teşekkürler.

    android lerde rehberdeki bir numarayı doğrudan sesli mesaja gönder diyerek engelleme yapılıyor ve akıllı olmayan samsung, philips vs. gibi telefonlarda sistemin kendi içinde numarayı engelle seçeneği var. Nokia da yok maalesef.
  • Merhaba Arayan Numarayı Engelleme Olması Gerekiyor olmasa bile yazılımlar ve güncellemeler sayesinde bu mümkün olabilir. Araştıracağım ve en güncel bilgileri sizinle paylaşacağım teşekkürler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi E398ci -- 9 Ocak 2014; 23:44:45 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: E398ci

    Merhaba Arayan Numarayı Engelleme Olması Gerekiyor olmasa bile yazılımlar ve güncellemeler sayesinde bu mümkün olabilir. Araştıracağım ve en güncel bilgileri sizinle paylaşacağım teşekkürler.

    cep telefoncularına da sordum kendi üzerinde yazılım olmadığından mümkün olmadığını söylediler, internetten de bir bilgi bulamadım. Telefonu çok kurcaladım ama bulamadım. Ancak cihaz güncellemesi ile mümkün olabilir gibi görünüyor.
    Bir bilgi bulup haber verirseniz çok iyi olur. Teşekkürler.
  • Merhaba Yüksel Bey dediğiniz gibi güncelleme ile arayan numarayı engelleme mümkün olabilir. Nokia 301 Üstün Özellikleri Ergonomik Tasarım Ve Mükemmel Kullanımı Sayesinde Düşündüğümüz Ve Düşünemediğimiz Bir Çok Özelliği Mümkün Hale Getiriyor. Teşekkür Ederiz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi E398ci -- 11 Ocak 2014; 2:35:24 >
  • Merhaba Bu Özellikler Nokia 301 Varsayılan Özellikleri Olarak Zaten Bulunmaktadır. Ayrıca Telefon Üzerinden Kontörünüz Varsa Güncelleme Yapabilirsiniz. Aklınıza Takılan Soru Olursa PM (Özel Mesaj) Gönderebilirsiniz. Teşekkür Ederiz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi E398ci -- 12 Ocak 2014; 11:07:18 >
  • Merhaba söylentilere kulak asmayın benden söylemesi son bilgileri burdan paylaşcam çok bilmiş arkadaşlara da teşekkürler. Beni tanımadan yorum yaptıkları için yorumları silinecek bunu da son olarak ekliyorum. Nokia 301 Kullananlar son bilgileri benden duyacaksınız burada son sözüm budur. Teşekkür ederiz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi E398ci -- 12 Ocak 2014; 13:58:14 >
  • Merhaba Nokia 301 Kullananların Ve Herkesin Mevlid Kandilini Kutluyorum. Hayırlı Kandiller Dileriz.
  • Nokia 301 Kullananlar En Yeni Bilgi Ve Haberleri Sizlerle Paylaşacağız. Sorunuz Olursa (Sadece Motorola E398 Ve Nokia 301 Sorularına Geri Dönüş Yapılacaktır.) Bana Özel Mesaj Gönderebilirsiniz. İlginize Teşekkür Ederiz.
  • Bu mesaj iptal edilmiştir. İlginize teşekkür ederiz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi E398ci -- 21 Ocak 2014; 5:46:46 >
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.