Şimdi Ara

No Man's Sky'ın Yapımcısına Ölüm Tehditleri Yağdı (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • 3-5 tane ergenin sözde tehditlerini ciddiye almaya gerek yok.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • asıl kötü olursa gelir ölüm tehditleri...

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Olur öyle vakalar, Gta 5'i de zamanında ertelemişlerdi. İstediği kadar ertelesin. bu ölüm mesajı yollayan bebeler zaten oyun erken çıksa "bu ne böyle her taraf bug" diyip eksileyecekti. Şimdi tepinsinler ağustosa kadar yastık yumruklasınlar. Oyunu rahat rahat yapsın çıktığında da bu ne böyle demeyelim. Diablo 3 ertelendi o kadar ertelendi de ne oldu. Sonuç kaçınılmaz oldu yapa yapa çöp bir oyun yaptılar. Bu oyunun diablo 3 gibi kepazelik değil gta 5 gibi sağlam olacağını düşünüyorum. Umarım beklediğim gibi çıkarda keyifle oynarız.

    Tam aradığım ve olmasını istediğim tarzda bir oyun. Aylardır bekliyorum gerekirse daha fazla beklerim hiç sorun değil. Sonuçta ekmek kuyruğunda değiliz. Gta 5'i de beklemiştim ve 497 saat oynamışım. Gayet parasının hakkını verdi ve kendini uzun süre oynattı. Üstelik daha singleplayer'ını bile oynamadım onu da bir ara bitiririm.

    Ben oyunların başarısını onları ne kadar oynadığımla ölçerim. Verdiğin paraya ne kadar seni eğlendirebilmiş, ne kadar keyifli zamanlar yaşatabilmiş bu önemli benim için. Öyle metası şu kadarmış falanca şu kadar puan vermiş zerre değeri yoktur gözümde. Böyle baktığımda da parasının hakkını kat kat fazlasıyla verenler var. (Terraria gibi) Umarım bu oyun da bu açıdan bakıldığında altın madalyayı hak edenlerden olur.


    edit: Bu arada yanlış anlaşılma olmasın: Gta 5, parasının hakkını güç bela verdi. Benim gözümde "Hakkı Bulut Online"dan öte değildir. Oyunun yarıdan fazlasını bulut izlemekle geçirdik rockstara sövdüğüm kadar fallout 4'ün kullanışsızlığı için bethesda'ya sövmemişimdir. Nam-ı diğer Baklava Online, yani Dying Light'a değinmiyorum bile. 2 vuruşta kırılan silahlarla çatı çatı gezer baklava kemirirsiniz anca. Projeler ne kadar büyükte olsada sonuçların çöp olduğu pek çok oyun var, X Rebirth gibi yıllarca güncellenipte bir halta benzemeyen bug yığını ve itici oyunlar var. Bu rezillikleri görüpte daha çıkmamış bir oyuna para vermek kolay değil. No Man's Sky steam kütüphanemdeki "Çöp" kategorisinde mi yerini alacak yoksa beklediğim gibi kendini uzun süre oynatabilen, kaliteli bir oyun mu olacak zaman gösterecek.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efeemmi -- 5 Haziran 2016; 16:38:55 >




  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.