Şimdi Ara

nle

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.969
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmet05 -- 1 Nisan 2011; 15:31:07 >



  • Ne yazıkki bu tip firmalar her zaman oldu ve olmaya da devam ediyor.Ama durum eskisi gibi değil artık.Medya,internet gibi iletişim araçları çoğaldı.Bu tip firmalar deşifre edilince bakalım işleri nasıl olacak.Hatalı olduğu halde bunu kabullenmeyen ve müşteri mağduriyetini gidermemenin cezasını çekiceklerdir elbet.Bütün hukuki yollardan sonuna kadar hakkınızı arayın.Bu tip firmalar genelde maliyetleri düşürmek adına ehil olmayan personel çalıştırmaktalar.Bu tip olayları defalarca gördüm şahit oldum.
  • Bu tür sorunlar dünyanın her yerinde olabiliyor sonuçta insan faktörü işin işine giriyor gelişmiş diye tabir ettiğimiz ülkelerde bu işi yargıya bile taşımadan sorunu tesbit edip soruna sebep olan tarafınan zararlar karşılanır ülkemizde ise avukatı ve inatçılığı kuvvetli olanlar mağdur olmadan bu sorunu çözebiliyorlar insanca mantıklı bir şekilde yaklaştıkça karşı taraf hep karşı çıkma modunda Allah sabır versin.
  • Sektörde sattığın malın veya hizmetin arkasında duramayan firmalar kısa zamanda yok olmaya mahkumdur.
    Hele ki sizinki gibi spesifik bir konuda müşteri memnuniyeti ile hayatını devam ettiren sektörlerde bu durum
    çok daha önemlidir.

    Bir firma adının insan hafızasına olumsuz olarak kayıt edildikten sonra intibasını olumluya çevirmek zordur.
  • Şikayetini internet ortamına taşırsan daha çok dikkat çekersin.
  • çok güzel açıklamış arkadaş daha bir çok şikayet var bu firma ile ilgili
  • benzer sorunu bende yaşadım. 6kva upslerini aldım. ah aptal kafam alırken uyanamadım. piyasada baktım 6kva çin malları bile 950-1000 usd iken bu enel ups 770 usd fiyata aldanıp aldık bin pişman olduk. yerli malı falan nidaları ile insanların milliyetçi duygularını sömürmektir bu. elli kere servis çagırdık nazlana nazlana geldiler yetersiz teknik personelle çözemeden gittiler herdefasında.

    e sonrasında kendimizi tutamadık papaz olduk adamlarla. adamlar alışık sanırım bu işlere bir bilgiç yanıtlar bir çirkinlikler bi çirkeflikler lanet olsun dedim size verdiğim parayada, siz dedim bırakın ups üretmek kontrol kalemi üretemezsiniz dedim. upside verdim hurdacıya. sizin şikayetinizede yanıt vermezler. adamların mantığını farklı malı sattınmı sattın. parasını aldınmı aldın. gerisini salla gitsin. yani dicem gidin en dandik çin malını alın inanın bu markadan kalitelidir. sorun yaşamazsınız. çinlilerin bile bir prensibi var.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.