Şimdi Ara

NİSSAN MİCRA 1.3 GX OTOMATİK ??? YARDIM ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
3.306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar başlıktada yazdıgım gibi 1,3 gx micra 1998 otomatik , araç 140000 km, motoru ve şanzumanını tanıdığım bir ustaya baktırdım inceledi , bindik gezdik filan sürdü herhangi bi problemi şuan yok gayet düzgün (ilerde özellikle şanzumanda bi sorun cıkarmı diye düşünüyorum sürekli) , komple boya mevcut benim için sorun değil boya takıntım yok , kazası filan yok , çok önemli bi değişeni yok , aracın fiyatı son 10000 tl alnırmı bu araç arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum ???



  • 2002 yılında eve 2. araç olarak,2. el 1997 model otomatik micra aldık.Almadan Nissan özel servise gösterdik.55000 km deydi(sonradan kilometresiyle baya bir oynandığı ortaya çıktı),Aracı eşim kullandı.1 ay sonra yolda kaldı,yetkili servise çektirdik,otomatik şanzuman arızalı dendi,yapın dedik,olmaz dediler;CVT şanzuman bu ve komple değişecek.Maliyeti ne olur dedim,o zamanın parasıyla 3000 lira dendi.Başka çare bulamadık o an için ve okeyledik.1 ay şanzuman bekleyen araç serviste yattı.Eşim 4 yıl iyi kötü kullandı,son 1 yılda orası burası devamlı arızalanır oldu,en son olarak tekrar şanzuman bozuldu,bu sefer özel servisin yönlendirmesiyle çıkma bulduk 900 liraya,yaptırdık ve 1 ay sonra satıp kurtulduk.
    Sizi üzmek istemem ama,aman diyim bu serinin CVT şanzumanına bulaşmayın.Alacaksanız temiz manuel olabilir,ama CVT? Asla.Umarım yardımcı olmuştur.Saygılar.
  • Tesekkur ederim sağolun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.