Şimdi Ara

NiNTENDO Wii U (ANA KONU) 18 Kasim Amerika - 30 Kasim Avrupa [3OO $ - 350 $] ACIKLANDI (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.698
Cevap
9
Favori
69.420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ****

    Bu kontrol fake olabilir mi çünkü wii modelinin kontrolüne direk ekran koymuşlar olmuş bitmiş.Tuşlarında yeri değişmiş

     NiNTENDO Wii U (ANA KONU) 18 Kasim Amerika - 30 Kasim Avrupa [3OO $ - 350 $] ACIKLANDI


    Kardeş nasıl benzettin sen yukarıdakine ya




  • Şu ön yüzü ve tuşları olduğu gibi aynı.Sadece yerleri değişik
  • quote:

    Orijinalden alıntı: serhat_ps3

    Yaşasın hd maryo zamanı

    Şaka bir yana birsonraki jenersyon bu şekilde olacaksa yandık ben Ps3 ten en az iki kat hızlı bir cihaz beklerdim


    O tablo hiçbir şey ifade etmiyor. Açıklamasını önceki sayfada yapmıştım. Hem verilen saat hızı bilgileri yanlış (PS3 GPU saat hızı 700 değil, 550 MHz) hem de GPU güçleri sadece saat hızlarıyla ölçülmez, shader sayısı gibi birçok etmen vardır ve R700 serisi GPU'ların üst modelleri bu konuda mevcut PS360 GPU'larından katlarca üstün. Üstüne de elbet bellek miktarı, CPU gücü gibi başka etmenler var.

    SiPAHi_ hocam ilk mesaja tablonun manasızlığına dair bir açıklama ekleyiver de insanlar Wii2 hakkında önyargıya kapılmasın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 23 Nisan 2011; 5:35:15 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: bluelabel


    quote:

    Orijinalden alıntı: myze

    Umarım başarısız olurlar da teknolojiye yatırım yapmaları gerektiğini anlarlar. Günü kurtarmaya çalışan Nintendo'yu kınıyorum




    Şu mesajı alıntı yapacağım diye,diğer mesajları okumadım.Bu nasıl bir yorumdur yahu.Grafikleri kötü dersin,oyunları herkese hitap etmiyor dersin ama,teknolojiye yatırım yapmıyor diyemezsin Nintendo için.

    Adamlar daha ne yapsın?Wii ile kontrolde çığır açtılar.3DS ile gözlüksüz 3D oynatıyorlar.Bunları hangi firma yaptı?Microsoft Kinect ile yaptı ama,kaç yıl sonra?Oyunlarını ve konsollarını pek sevmem ama,Nintendo oyun dünyasının en yenilikçi firmasıdır.


    Not:Kimsenin başarısız olmasını istemeyin.O kadar yatırım,iş gücü boşa mı gitsin yani?Büyüyünce ve para kazanmaya başlayınca,ne demek istediğimi daha iyi anlarsınız




    "Nintendo en yenilikçi firmadır" sözü çok doğru bir söz. Nintendo şirketinin geçmişine bakıldığı zaman oyun dünyasına neler kattığı ortada.

    Birde Wii ve DS içinde neler deniliyordu bu iki cihaz nal toplar falan filan ama gerek konsol gerek oyunların satışı açısından şirket resmen uçtu gitti. Tek kulvarda değil iki kulvardada rakiplerine açık ara fark attı.

    Yeni nesilde yine efsane olmuş yapımları ile uçuşa yine geçicektir.




  • @ cz ilk mesaja eklemek zor cunku PS3 den yaziyorum ve her bir mesaja en fazla 4900 harf kota mevcut PS3 de. Fakat ilk mesajimin 2 altindaki yazmis oldugum mesaji silerek sizin en son mesajinizi yazdim bilgin olsun kardesim.
  • IGN ye gore Nintendo Wii 2 nin ismi (Nintendo Stream) mis. Ayrica E3 2011 fuarinda Nintendo Stream ile ilgili Nintendo'nun HD konsolu için başka cok büyük bir sürpriz daha bulunuyormuş. Acaba bu yeni alet hakkinda sir gibi saklanan asil heyecan yaratacak supriz bomba nedir? Ayrica Rockstar Games in yeni Nintendo Stream icin GTA V' ide ureticek olmasi ve Nintendo Stream e onem vermesi sevindirici. Bence 2012 de cok buyuk butun oyun projeleri Nintendo Stream in simdiden kapali kapilar ardinda yeni oyun projelerini hazirliyorlardir.
  • Nerden nereye :)

     NiNTENDO Wii U (ANA KONU) 18 Kasim Amerika - 30 Kasim Avrupa [3OO $ - 350 $] ACIKLANDI


     NiNTENDO Wii U (ANA KONU) 18 Kasim Amerika - 30 Kasim Avrupa [3OO $ - 350 $] ACIKLANDI


     NiNTENDO Wii U (ANA KONU) 18 Kasim Amerika - 30 Kasim Avrupa [3OO $ - 350 $] ACIKLANDI




  • Benim merak ettigim Wii 2 de online sistemin nasil olacagi..
  • Bende Nintendo Wii yi nasil online oynuyolar diye youtube dan bir bakiyim dedim sizin mesaji okuyunca. Evet haklisiniz Nintendo Stream Network nasil olucak acaba Wii 2 de.

  • Medya olarak ne kullanacağı ve online sistemin nasıl olacağı konusunda bilgileri bekliyorum hocam bende merakla,aslında MS ve Sony'nin yeni nesil konsolları ile arasında çok fazla zaman olursa her türlü almak zorunda kalacağız.Bizim için iyi bir geçiş dönemi olur..
  • Ben şahsen wii 2 almam.Çünkü bende ki mevcut sistem eğer wii2'nin teknik verileri doğru ise çok daha üstün grafik verir.Zaten mario türü oyunları sevmem.Ama belli de olmaz tabi alabilirim..
  • Mevcut konsollar GeForce 7800 tabanlı RSX ve Radeon X1900 tabanlı Xenos ile şimdiki görüntüleri verebiliyorsa Nintendo HD konsoldaki ATI R700 Gpu kim bilir neler yapacak. Gpu HD 4000 serisinin teknolojisi taşıyor fakat konsol dünyasında işler biraz farklı yürüyor. Bekleyip görelim bakalım :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fatz -- 23 Nisan 2011; 15:28:50 >
  • Onu bunu bırakın da; Hareket algılayıcı kontrol devrimini getiren Nintendo, tekrar eski kontrollere mi dönüyor? Yoksa benim kaçırdığım bir şey mi var?
  • Nintendo Wii 2 HD artik Hard Cour oyunlada oldukca onem veriyor yeni gamepad iyle.

    PSP 2'nin teknik özelliklerini tahmin edenFransız sitesi 01.net'te göre Rockstar Games, Nintendo'nun HD konsolu için bir oyun geliştiriyor.   Ayrıca Nintendo'nun HD konsol ile birlikte artık Wii'de olduğu gibi kontrolcü ile ilgi çekmeye çalışmayacağı ve "hardcore" olarak nitelenen oyunlara kapısını açacağı biliniyor.Yani Rockstar Games'in bu konsola bir oyun çıkarması şaşırtıcı olmayacaktır.Son dönemlerde GTA 5 söylentileri de yaygınlaşmaya başladı. Bu oyunun 2012'de piyasaya çıkacağı düşünülüyor. Nintendo'nun HD konsolu da benzer tarihlerde piyasada tahmin ediliyor. Yani GTA 5'in Nintendo'nun HD konsoluna çıkması mümkün. Tabi GTA 5 diğer platformlar için de piyasaya çıkacaktır, fakat Nintendo'nun HD konsoluna çıkarsa konsollar arasında en iyi görüntü bu cihazda olacak gibi görünüyor.
    http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Soylenti_Rockstar_Games_Wii_2_Oyunu_Gelistiriyor-15001.htm




  • Bence on yargili olmamak gerekir E3 2011 fuarina az kaldi buraya yaziyorum. Rockstar Games GTA V Haberde verildigi uzere artik gayet eminim Nintendo Wii 2 HD tanitiminda E3 2011 fuarinda ilk olarak GTA V oyununu gosterecekler. ve yine habere istinaden en iyi GTA V Nintendo Wii 2 HD de olacagi uzerine basa basa belirtilmis. Benim on gorum daha bir cok efsane oyun bu ara donemde PS4 ve 720 nin piyasada yoklugundan faydalanarak bir cok efsane Hard Cour oyuna ilk olarak yeni nesilin gozdesi 2012 den sonra bir iki yil boyunca PS4 ve 720 gelenedek Nintendo Wii 2 HD ev sahipligi yapabilir. Bunun ilk ispatida en iyi goruntuyu vericek olan GTA V yapicak gibi. Bende 2012 sonunda Nintendo Wii 2 HD yi alip PS4 gelince elden cikarmayi dusunenlerdenim. Eger Hard Cour oyunlara onem verirse. Tabiki yaninda bi kamyon kral casual oyunda cabasi :)
  • Joy pad de 6 inch ekran var deniyor.
    O zaman bu aleti kaca satacak.
    Dusunun adamlar kontrolcuye PSP kadar ekran koymuslar.
    Birde oyunlari oynayabildigimiz bir donanim. Stream da olsa bu bir masraf.
    Resmen kontrolcu PORTABLE bir cihaz gibi is gorecek se o zaman fiyat ciplar.
    2. kol 100 - 120 eurodan asagi olmaz. Cihaz da 450 dolardan asagi olmaz gibi.
    Yoksa kontrolcu oyle olmasin direkt 300 luk alet yapmis. Config cok dusuk.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kasatka -- 25 Nisan 2011; 11:12:26 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SONY_55

    Ben şahsen wii 2 almam.Çünkü bende ki mevcut sistem eğer wii2'nin teknik verileri doğru ise çok daha üstün grafik verir.Zaten mario türü oyunları sevmem.Ama belli de olmaz tabi alabilirim..

    Yine bizimkiler tutturmasın 16xAA filan diye
  • Nintendo'nun HD konsolu 350 ila 400 dolar arasında bir fiyata satılabilirmis. Ama net bir bilgi yok..Söylentilere göre cihaz SNES'in modernize edilmiş haline benzeyecekmis. Ayrica asil bombayi supriz olarak Nintendo aciklamamis yeni Wii 2 HD hakkinda.

    http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-IGN_Nintendonun_HD_Konsolu_350400_Olabilir-15063.htm


    PS4 gelinceye kadar belliki en iyisi Nintendo Wii 2 HD alip PS4 gelincede elden cikartip PS4 almak. Eger Nintendo Wii 2 HD Rockstar Games ile E3 2011 fuarinada denildigi gibi ilk defa GTA V in tanitimini yapar ve Hard Cour oyunlara onem verirse bu ekran karti ve diger donanimlarla PS3 ve 360 a gore belirgin bir ustunluk saglar. PS4 gelincede satariz evel ALLAH.




  • Nintendo Wii 2 HD icin cok onemli bir özellik varmis ve Nintendo tarafindan gizleniyor. Bunu resmen Nintendo aciklamis. Bu supriz olarak saklanan yeni Nintendo Wii 2 HD nin bukadar onemli ve etkileyici nasil bir ozellik acaba? Fikir yurutebilen varmi? Acaba hologram oyunculukmu, yada nebileyim baska onem arz eden bir ozellik.

    http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Nintendonun_HD_Konsolu_Xbox_360a_mi_Benziyor-14928.htm
  • Tüm oyunculara yönelik bir konsol olacaksa, yeni bir Gta nın çıkma ihtimali varsa bu konsolda 2 farklı kontrol cihazı olacaktır...Bir tanesi Gta vb türdeki aksiyon oyunları için normal bir kontrol cihazı..Diğeri ise harekete duyarlı kontrol cihazı olacaktır..Gta dan başka kaliteli bir resident evil oyunu da yapılsa güzel olur...
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.