Şimdi Ara

Nintendo NX'in PS4'ten Önemli Oranda Güçlü Olduğu Söyleniyor (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
1
Favori
228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Sonynin elindeki oyunlar bana göre hala PS4'ü aldırtır insana. Nintendonun eski kafalı hareketleri gene işin içine edecek demedi demeyin.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Sony'nin exc oyunlar konusunda bu nesil savunulacak bir tarafı yok. Bu yıl UC4 çıkmıyor olsaydı derdim ki herhalde üretimi durduruldu aletin takvim bomboş. Duyuru çok çıkan oyun yok. Ne yazık ki tekel olmasının dezantajlarını yaşıyoruz. Ne bileyim tekel olan firmadan kullanıcıları daha çok oyun daha çok özveri bekliyor ama gel gör ki bunun sony'de bunun tam tersi oluyor. Nintendo en azından oyun çıkaracak bir firma ve bariz bomba gibi gelecektir. Bu yıl Ps4'e E3'te ne duyurulacağından çok NX'e ne duyurulacak ne gelecek daha çok merak ediyorum. Bunun bir numaralı suçlusu da yine sony ve onunla baş edemeyip oyunlar konusunda dahi windows'a ağırlık veren microsoft. Sony bize oyunlarını konuşturması gerekirken yeni konsolu ile muhattab ediyor.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Kennnn

    Sony'nin exc oyunlar konusunda bu nesil savunulacak bir tarafı yok. Bu yıl UC4 çıkmıyor olsaydı derdim ki herhalde üretimi durduruldu aletin takvim bomboş. Duyuru çok çıkan oyun yok. Ne yazık ki tekel olmasının dezantajlarını yaşıyoruz. Ne bileyim tekel olan firmadan kullanıcıları daha çok oyun daha çok özveri bekliyor ama gel gör ki bunun sony'de bunun tam tersi oluyor. Nintendo en azından oyun çıkaracak bir firma ve bariz bomba gibi gelecektir. Bu yıl Ps4'e E3'te ne duyurulacağından çok NX'e ne duyurulacak ne gelecek daha çok merak ediyorum. Bunun bir numaralı suçlusu da yine sony ve onunla baş edemeyip oyunlar konusunda dahi windows'a ağırlık veren microsoft. Sony bize oyunlarını konuşturması gerekirken yeni konsolu ile muhattab ediyor.


    Daha dün yılın en çok beğenilen oyunlarından biri ratchet&clank çıktı persona5,gran turismo,horizon,the last guardian ve onlarca indie geliyor... Bilmiyorsanız konuşmayın abi.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >




  • quote:

    Orjinalden alıntı: There goes your life

    <blockquote class="quote"><i>quote:</i><br><br>Orjinalden alıntı: Kennnn

    Sony'nin exc oyunlar konusunda bu nesil savunulacak bir tarafı yok. Bu yıl UC4 çıkmıyor olsaydı derdim ki herhalde üretimi durduruldu aletin takvim bomboş. Duyuru çok çıkan oyun yok. Ne yazık ki tekel olmasının dezantajlarını yaşıyoruz. Ne bileyim tekel olan firmadan kullanıcıları daha çok oyun daha çok özveri bekliyor ama gel gör ki bunun sony'de bunun tam tersi oluyor. Nintendo en azından oyun çıkaracak bir firma ve bariz bomba gibi gelecektir. Bu yıl Ps4'e E3'te ne duyurulacağından çok NX'e ne duyurulacak ne gelecek daha çok merak ediyorum. Bunun bir numaralı suçlusu da yine sony ve onunla baş edemeyip oyunlar konusunda dahi windows'a ağırlık veren microsoft. Sony bize oyunlarını konuşturması gerekirken yeni konsolu ile muhattab ediyor.</blockquote>

    Daha dün yılın en çok beğenilen oyunlarından biri ratchet&clank çıktı persona5,gran turismo,horizon,the last guardian ve onlarca indie geliyor... Bilmiyorsanız konuşmayın abi.


    Ps4 kullanıyorum, mesajlarıma bir bak istersen ama iyi bak oku geçmişte neler yazmışım, şuraya gelip bilmiyorsan konuşma demekte ne oluyor. İlla ölümüne savunmam mı lazım konsolu Ratched oyunu dün çıktı birisinin bunu benim ya da bir başkasının zaten bildiğini varsayarak oyunun adını yazmadım yoksa ayın 20'sin de avrupada çıkacak oyun, eğer konuların altına bakarsan memnuniyetimi yazmışım oyun hakkında. ben tasarımcıyım ve oyunlar ile alakam çoğu kişiden fazla. insanları yargılayıp durmayın. Gran Turismo'nun 2016 ilk yarısında betası gelecek dediler bekliyoruz bak. Tanıtım yapıp gösterdiler bunları çıkarıcaz diye ama çıkış tarihleri yok muhtemelen bir kısımını E3'te duyucağız bir kısmını da erteleyecekler, potansiyelini altında davranan sony'yi eleştirmeyelim mi şimdi, ne yapalım yani. 4'cü ayın ortasında bir oyun çıkarıyor diye görmezden mi gelelim hemen. Bak bakalım en son kayda değer until dawn ya da tearaway oyunu ne zaman çıkmış o zamandan bu zaman bu kadar büyük bir boşluk var ve eleştirmeyelim mi ? Ps plus'ta verdiği oyunları dahi arada güzelleri olduğunda savunan bir adamım ama şu kadar fanatikliğe gelemiyorum. Last Guardian'ı faceookta ki resmi stüdyo sayfasından takip ediyorum bak bakalım önce ki TLG haberlerine ne yazmışım utanmanız lazım aslında, beğenmediğiniz bir yazı olunca eleştirmeye hemen hazırsınız.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >




  • Umarım soylenenden daha güçlü bir konsol olur.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Boone

    Sonynin elindeki oyunlar bana göre hala PS4'ü aldırtır insana. Nintendonun eski kafalı hareketleri gene işin içine edecek demedi demeyin.


    Sony'nin elinde olan ama bir türlü bırakmak istemediği oyunlardan mı bahsediyorsun? PS4 3. senesine girdi ama Gran Turismo, Last of Us 2, God of War 4, Last Guardian ve geçtiğimiz sene duyurulan Quanric Dream firmasının oyunu Detroit: Become Human adlı oyunların çıkış tarihleri duyurulmadı daha arkadaşım. Hatta bazıları ismen bile duyurulmadı. Teknoloji çok hızlı ve konsol nesilleri eskisi gibi 7 yıl sürmeyeceğini herkes biliyor, o zaman bu tür oyunlar ne zaman piyasaya çıkacak? PS3'e 3 tane Uncharted oyunu çıktı ama PS4'te 1 taneden ötesi olmayacak çünkü ND şimdi Last of Us 2'yi geliştirmekle uğraşıyor ve gidişat bazı oyunların PS5'e sarkabileceğini düşündürüyor. Keşke her konsol firması Nintendo gibi olsa, 13 milyon satmış Wii U'ya çıkan özel oyun sayısına bir bak birde 40 milyon satmış PS4'e çıkan özel oyun sayısına. Ortada bir terslik olduğunu sende farkedeceksin. Ayrıca o eski kafa dediğin Nintendo'nun birkaç oyununu oynasaydın keşke, bazı oyun saydığın yapımların aslında ne kadar boş olduklarını belki o zaman anlardın.




  • Herhalde donanımı şöyle bir şey olacak söylentilere bakılarak:

    2.3 GHz 8 çekirdek AMD işlemci
    12 GB GDDR5-DDR4 RAM
    1000 MHz-2400GFLOP/s GPU(APU)

    Tüm oyunlarda 1080p/60fps yeter konsol oyuncularına 4K/60fps falan aramıyorlar.
  • Xbox one 16 cekirdek cıkacaktı gibi olmasın sonra :D



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mementopolis -- 15 Nisan 2016; 9:53:50 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Bu arada biz donanımdan konuşurken yabancılar çıkacak oyunları konuşuyor
  • zaten olması gereken bu, güçlü olması lazım
  • Of anlamıyorum insanları nedir bu güç,grafik derdiniz. Wii U da var PS4 de ama Wii U yu hemen hemen hergün oynarım. PS4 üde nadiren açarım. Xbox almadım çünkü hoşuma giden bir oyun göremedim 1. parti tarafında zaten Win10 a kaydı çoğu oyunu :')

    Neyse bu konsol en az ps4 kadar güçlü olsa bile onda oynayacağım mario yada smash bros u hayal edemiyorum. *-* Of off ne canlı olur ne renkli ne cıvıl cıvıl gözükür.

    3 firmadan en çok EX oyuna sahip gene Wii U

    Smash
    Pokken
    Mario Kart 8
    New Super Mario U
    Donkey Kong Country Tropical Freeze
    Mario 3d World
    Splatoon
    Mario Maker
    Hyrule Warriors
    Bayonetta 2
    Wonderful 101
    Zelda WW
    Yeni Zelda
    Starfox Zero
    Mario Party 10
    Ve bir kaç party oyunu daha

    PS4 de ilgimi çekenler
    Digimon Cyber Sleuth
    Uncharted 4
    Ratched and Clank
    Tearaway Unfolded
    SF 5 (pc dede var gerçi)
    ._.

    Xbok ta yok sevdiğim oyun malesef.

    3. Parti için = PC (daha iyi FPS/Çözünürlük ile oynayabilirsiniz)

    NX den beklediklerim.

    Yeni 3D Mario (Ah şuraya yazıyorum Mario Galaxy olacak ve online olucak)
    Yeni Mario Kart
    Yeni Smash beklemiyorum ama muhtemelen Tüm DLC lerin olduğu HD remastered yapacaklardır.
    Luigi Mansion 3
    Yeni Metroid
    Yeni Zelda (wii u ve nx sürümü aynı anda çıkacaktır bence)
    Pikmin 4
    Mario ile ilgili bir spor oyunu
    BELLLLKİ Yeni F-Zero
    Splatoon 2 (yeni daha gelişmiş şekliyle gelicektir tahminim)
    Yeni bir farklı Zelda oyunu
    Gene meşhur Party oyunları
    Yeter mi? YETMEZ DAHA DA GELEBİLİR :')




  • Sen ve senin gibi Nintendo fanlarından başka alacak olan olmaz Nintendo nx'i. Artık nintendo miadını doldurmuştur. Sony'e katılıp daha başarılı işlere imza atabilir oyun olarak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: GT_55

    Sen ve senin gibi Nintendo fanlarından başka alacak olan olmaz Nintendo nx'i. Artık nintendo miadını doldurmuştur. Sony'e katılıp daha başarılı işlere imza atabilir oyun olarak.

    ben gülüyo muyum

    Nintendo NX'in PS4'ten Önemli Oranda Güçlü Olduğu Söyleniyor




  • quote:

    Orijinalden alıntı: GT_55

    Sen ve senin gibi Nintendo fanlarından başka alacak olan olmaz Nintendo nx'i. Artık nintendo miadını doldurmuştur. Sony'e katılıp daha başarılı işlere imza atabilir oyun olarak.

    Bana ps yada xbox da daha güzel platform ve dövüş oyunu getir onları oynayayım. Nintendo fanıyım ama fanboy değilim. NX çıkışında sevdiğim oyunlar olmazsa almam. Çıkana kadar beklerim.
  • Wii U zayıf donanim ve kotu sistem yazilimina ragmen hala süper oyunlar oyananbilen bir platform. NX hem donanimi hem de oyunlari ile ses getirir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İdrak İstimlak -- 17 Nisan 2016; 16:41:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: d3vstator

    Wii U zayıf donanim ve kotu sistem yazilimina ragmen hala süper oyunlar oyananbilen bir platform. NX hem donanimi hem de oyunlari ile ses getirir.

    Bu sefer ciddi bir şekilde multiplatform oyunlarada ağırlık verecekler. Hem görsel olarak tatmin eden multiplatform hemde Ex oyunları ile canavar gibi bir cihaz olacak diye umuyorum.

    Bütün konsolları elden çıkardım ve sabırsızlıkla NX'i bekliyorum. Başkan cihaz büyük olasılıkla resmi gelmeyecek bizim spotçular falan ne isterler sence ?
  • 400-500 dolarlik bir cihaz olursa 2000 den assagiya bulunmaz. Ozellikle ciktigi donem ilk 3-4 ayda astronomik fiyatlar cekilir. Zaten Nintendo resmi olarak ulkemizde faaliyet gosteren bir firma degil. Bence konsollarini satmakla hata etmissin, en azindan birisini elinde tutsaydin. Ben aldigim konsollari kullanmasam bile satmiyorum. Yanlis hatirlamiyorsan sen PC yi de aileden birine vermistin. Oyunsuz hayat gecmez, gecse de zevksiz gecer.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk çıktığında dediğin gibi yüksek fiyatlar çekilecektir ki resmi olmamasından dolayı uzun sürede devam eder o fiyat politikası.

    Konsolları artık baygınlık getirdikleri için sattım, ben bu kadar yenilikten uzak resmen ara sıcak tadında bir nesilde daha görmedim ama çok canım isterse alırım birtane özellikle Shenmue 3 yada RDR 2 zamanlarında tutamayabilirim kendimi:))). Yeni taşındığım oturma odası ayrı bir yemek odası haline gelince ister istemez masaüstüne yer kalmadı, kayınbiradere verdim gerçi öncesindede demiştim şu Monster serisi laptoplardanda alabilirim nedense aklımı çok çeliyor.

    NX'in lansman oyunları umarım şöyle Zelda ve Metroid Prime gibi oyunlardan olurda iştahımız kabara kabara bekleriz.;)
  • Oyun icin laptoplardan kesinlikle uzak dur. Belli bir sure sonra kronik sorunlar kacinilmaz olur. En guzeli tv altina bir konsol cekmen. Fazla grafik beklentisi yapmazsan isini gayette görecektir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: d3vstator

    Oyun icin laptoplardan kesinlikle uzak dur. Belli bir sure sonra kronik sorunlar kacinilmaz olur. En guzeli tv altina bir konsol cekmen. Fazla grafik beklentisi yapmazsan isini gayette görecektir.

    Grafik takıntım öyle ciddi düzeyde değildir başkan. Biraz daha zaman geçsin şu Shenmue 3 falan bir yaklaşsın o zamana bir atağa kalkarım tekrardan :)
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.