Şimdi Ara

Nikon d40...Arkadaşlar süper fiyat.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bugünkü zaman gazetesinin verdiği ekde salı günü açılışı olacak bir teknoloji marketinin reklamı vardı.fiyatları inceledim süper ucuz.Nikon d40 slr makinaya 888 ytl fiyat yazmışlar.idaia ediyorlar ürünü aldığınız ilçede bizim fiyatdan daha ucuzunu bulursanız 1 hafta içinde gelin aradaki fiyat farkını iade edelim.2 hafta içindede ürünü ambalajıyla beraber iade etme imkanı sunuyorlar.
    Ümraniyede ikea nın yanında salı günü açılıyormuş.diğer ürünlerin fiyatlarına bakmak istiyenlere zaman gazetesinin ekini temin etmelerini öneririm.



  • internet sitesinde tüm ürünlerin fiyatlarına ulaşılmıyor.

    illa gitmemiz mi lazım yav
  • aslında fiyat çok iyi bende posta gazetesinde reklamı gördüm bunun yanı sıra birçok üründe indirim var açılış nedeni ile orada sabah saat 08:00 magaza önünde olmamız gerekir çünkü ürünler sayılı olacak kredi kartını taksit imkanıda var neyse ben alamıyacagım ama alacaklar için çok iyi fırsat garantili hiç olmasssa....
  • sıcak fırsatlarda bu konu bilmem kaçıncı sayfaya ulaştı bütün ayrıntıları ile
  • quote:

    Orjinalden alıntı: tokbey

    Arkadaşlar bugünkü zaman gazetesinin verdiği ekde salı günü açılışı olacak bir teknoloji marketinin reklamı vardı.fiyatları inceledim süper ucuz.Nikon d40 slr makinaya 888 ytl fiyat yazmışlar.idaia ediyorlar ürünü aldığınız ilçede bizim fiyatdan daha ucuzunu bulursanız 1 hafta içinde gelin aradaki fiyat farkını iade edelim.2 hafta içindede ürünü ambalajıyla beraber iade etme imkanı sunuyorlar.
    Ümraniyede ikea nın yanında salı günü açılıyormuş.diğer ürünlerin fiyatlarına bakmak istiyenlere zaman gazetesinin ekini temin etmelerini öneririm.



    dikkatinizi çekerim bu ürün D40 yani 6 mp lik olan yani D40x değil

    ama sonuç olarak hepsiburada da bile 1200 lira olarak geçiyo ürün yani baya iyi fiyat


    acaba nikon un veya canon un diyer modellerinide indirirlermi???




  • ürün ucuz diye koşa koşa satın almayın,
    önce iyice araştırın ve düşünün daha sonra karar verin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.