Şimdi Ara

NIKON D3100 KLUBU (96. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.906
Cevap
22
Favori
127.576
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9293949596
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Bence gayet yeterli, açıları iyi yakalaman ve sonrasında Camera Raw ile düzenle yeter. Ama düğün öncesi çekimler için profesyonel photoshop tavsiye ederim.
  • Arkadaşlar merhaba.
    Makineni güneş ışığında fotoğrafları karartarak çıkartması neden kaynaklanıyor olabilir.Kapali ortamlarda çekilen fotoğraflarda sorun yok ama gün ışığında fotoğrafları karartiyor.Bu problem ile ilgili tecrübelerini paylaşacak olan birisi var mı?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bgratrksnmz B kullanıcısına yanıt
    Fotoğraflar ne şekilde karartılıyor, fotoğrafçılıkta vignette denilen olay mı gerçekleşiyor yoksa komple kararma mı söz konusu ya da sadece şerit şeklinde sağ ya da sol taraftan bir karartı sütunu mu beliriyor

    Örnek bir fotoğraf olsa iyi olurdu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yazmayı_Severim -- 3 Mayıs 2020; 17:32:44 >
  • Geri dönüş için teşekkürler.

    Şu anda yanımda bilgisayarim olmadığı için fotoğraf paylaşmıyor um ancak gün içinde buraya atacağım.Tam bir kararma değil fotoğrafın üst kısmından aşağı doğru bir kararma oluyor.LCD ekrandan çekerken olmuyor ancak vizorden çekerken bu sorun oluyor.Auto mod ve ya manuel modlarda değişen bir şey olmuyor.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Merhaba tekrar

    Aşağıda çekmiş olduğum fotoğrafları paylaştım.Bütün modlarda aynı sorunu yaşıyorum.Auto ve ya manuel fark etmiyor.Güneş ışığını gördüğünde bu sorun oluyor.Kapalı alanlarda ve az ışıda sorun yok.









  • merhaba, fotoğraf makinem d3100 satılıktır 18-55mm lens ve lowepro çantası ile beraber... sıfır ayarındadır.. pm yolu ile ulaşabilirsiniz..

  • 
Sayfa: önceki 9293949596
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.