Şimdi Ara

Nike ye Ulaşılmıyor.......! Bir yardım lütfen..

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Nike firmasına bir türlü ulaşamadım ne telefon ne de mail ile sattıkları ürünün arkasında durmayan bu firmaya durumu iletmek istediğim yazıyı ulaştıramadım, bende buradan yazmak istedim belki Nike firmasından bir yetkili okur diye umut ediyorum.


    Sayın ürün inceleme yetkilisi
    Eces Sport bayisi aracılı ile 492 nolu form la size gönderdiğim 525570-B710105 kodlu ürünü Kullanıcı hatası var diye bana göndermişsiniz.

    Futbolu çok severim ,bu yüzden halı saha sevdalısı olarak arkadaşlarımla haftada bir kez olmak şartıyla birlikte top oynarız , Birlikte oynadığım arkadaşların kramponları Nike, Adidas, Puma ...vb. olunca bende heves ettim , hadi dedim bende alayım Nike kramponu 140 TL verirken çok düşündüm acaba haftada bir kez kullanacağım bir spor ayakkabına bu kadar para verme doğrumu diye ... Satıcı benim bu nike markasına güvenebileceğimi ürünün her hangi bir sorunun da garantisi olduğunu , hatta arkadaşlarım bile çok uzun yıllar kullandıklarını söyleyince almaya karar verdim.

    Yukarıda bana kullanıcı hatası olan, iade edilen ürünü Kasım ayından bu yana toplam 6 ay kullanmışım bu da haftada bir maçtan toplam halı saha da 24 maç yapar ki bazı maçlara sonradan girdim. Sayın ürün inceleme yetkilisi ,sizler oradan benim burnu açılmış ayakkabıma bakarak bu topa vururken nasıl bir hata yaptığımı biliyorsunuz ya... (!) Sizlerin tavsiyesini almak istedim.
    1-Benden futbolcu olur mu?... Olursa
    2-Hangi mevkide oynamamı tavsiye edersiniz?
    3-Kramponun burnu açık olan sol tek ve ben sağımı kullanıyorsam bu ne anlama gelir?

    İyi günler



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iptas -- 13 Temmuz 2013; 0:16:21 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.