Şimdi Ara

Nihat Zeybekçi'nin Coşmuş Ekonomisi ( 11 Aralık'ta büyümede dünya lideri olacakmışızzzz)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • "Türkiye büyümede dünya birincisi olacak"
    Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, "Türkiye'nin büyüme rakamlarını tahmin bile edemeyecekler. Dünya birincisi olacak" dedi

    Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, 11 Aralık'ta Türkiye'nin büyüme rakamlarının açıklanacağını belirterek, "Türkiye'nin büyüme rakamlarını tahmin bile edemeyecekler. Dünya birincisi olacak, buradan söylüyorum sizin huzurunuzda." dedi.


    Zeybekci, partisinin Bozkurt ilçe teşkilatı olağan kongresinde yaptığı konuşmada, AK Parti'nin en önemli değerlerinden birinin birlik, beraberlik ve kardeşlik olduğunu, fitneye, ikiliğe asla izin vermeyeceklerini söyledi.

    Türkiye'nin Haçlı Seferleri'nin başka bir boyutunu yaşadığını, düşmanın artık Çanakkale'deki gibi göğüs göğüse çarpışarak değil dost kılığında karşılarına çıktığını dile getiren Zeybekci, "Eskiden mert düşman vardı, şimdi namert düşman var. Dost kılığında, başka şekillerde karşınıza çıkıp her türlü politik, ekonomik oyunlarını oynuyorlar. Ama elhamdülillah. Ne şekilde gelirse gelsinler... Cumhurbaşkanımızın dediği gibi 'topunuz gelin' deyip yüz geriye attık bugüne kadar. Hepsiyle baş ettik. Siyasetiyle, entrikalarıyla geldiler baş ettik. " ifadelerini kullandı.

    Türkiye ile uğraşanları hep pişman ettiklerini ve pişman etmeye de devam edeceklerini vurgulayan Zeybekci, "Ama onlar geldikçe bakın bu millet ne yapıyor. Geçen yıl her türlü saldırıları yaptılar. Türkiye Avrupa'nın en hızlı büyüyen ülkelerinden birisi oldu. Saldırılarına devam ettiler her şekilde. Bu yıl dünyanın en hızlı büyüyeni oluyor Türkiye. Onlar saldırdıkça, onlar oyunlar kurdukça onlar bir şekilde tuzaklarını kurdukça bu millet onların tuzaklarını bozuyor." diye konuştu.

    Artık mazeret olmadan yola devam edeceklerini anlatan Zeybekci, bugün Tahran'a gideceğini ve orada Türkiye, İran ve Katar ortak ticaret ve ulaştırma anlaşmasını imzalayacaklarını, Katar'la da yakın gelecekte en geniş kapsamlı serbest ticaret anlaşması yapacaklarını söyledi.

    "Felaket tellallığı yapanlar..."

    Zeybekci, Türkiye'nin gittiği her yerde başının dik, alnının açık olduğunu, istediği her şeyi aldığını belirterek, ülkenin satın alma gücünde dünyanın 13, Avrupa'nın da 5'inci büyük ekonomisi konusunda bulunduğunu kaydetti.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi magic2 -- 26 Kasım 2017; 19:30:9 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Nihat Zeybekçi'nin Coşmuş Ekonomisi ( 11 Aralık'ta büyümede dünya lideri olacakmışızzzz)
  • Valla 15 gun kaldi bekliyoruz
  • quote:

    Orijinalden alıntı: umix353

    Nihat Zeybekçi'nin Coşmuş Ekonomisi ( 11 Aralık'ta büyümede dünya lideri olacakmışızzzz)


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bunların bakan olduğu ülkede bu tür açıklamalara şaşırmak veya ciddiye almak dikkat israfı olur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 26 Kasım 2017; 23:32:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dünya Bankası ay sonunda açıkladığı büyüme listesinde Türkiye ilk sırada yer alırsa bu halkı ülkenin battığına nasıl inandıracaksınız?

    "Büyüme batmaya engel değil" odaklı bir muhalefet anlayışı daha etkileyici olurdu. Konuyu açana ve mesajlara bakınca bu kadar cahilce muhalefet mantığı görmediğime ikna oluyorum.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Istersek dünyanın en iyi ekonomisine sahip olalım. Halk sefil bir şekilde yaşadıktan sonra ne yapayım rakamları verileri. Adam 2 ay yemeyecek içmeyecek telefon alacak. 3 ay yemeyecek içmeyecek buzdolabı alacak. 3 ay yemeyecek içmeyecek koltuk takımı alacak. 2 ay yemeyecek içmeyecek televizyon alacak. 3 ay yemeyecek içmeyecek bilgisayar alacak. Adamın ömrü para denkleştirip eve eksik almakla geçecek. Böyle ekonominin ...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iamburak -- 27 Kasım 2017; 0:31:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.