Şimdi Ara

nice türkiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Türkiye’de yaklaşık olarak 12 yıl boyunca distribütörler aracılığıyla sektöre kendini gösteren Nice markası, yaptığı doğru tüm yatırımlarla Türkiye’deki faaliyetlerini daha etkinli bir noktaya getirmiştir. Yaygınlaşmış bölgesel pazarlama ağı ve Türkiye’nin neredeyse her bölgesinde oluşturulmuş bayilikleriyle Nice Türkiye engdoor yapı ve kapı teknolojileri, tüketicinin otomasyon sektöründeki tüm ihtiyaçlarını karşılayan, pazarı büyüten bir firma durumuna gelmiştir.

    Nice, garaj kapıları, garaj kapısı motorları, dairesel kapılar, dairesel kapı motorları, yana kayar kapılar, yana kayar kapı motorları, endüstriyel kapılar, endüstriyel kapı motorları, tente motorları, panjur, panjur motorları, perde motorları, kepenk, kepenk motorları, için geniş bir ürün yelpazesini kapsayan entegre otomasyon sistemleri sunar ve Nice’ta bütün otomasyon sistemlerini tek bir kumandayla yönetmek mümkündür.

    Nice, onaylanmış yüksek kalitesi ve uygun fiyatları sayesinde her bütçe için, her ihtiyaca yönelik geniş seçenekler sunan bir markadır. Firmamız 2005 yılında İstanbul’da son kullanıcılara hizmet vermek amacıyla kurulmuştur.

    Nice Türkiye Kent Yapı Otomasyon firması olarak 12 yıldır nice markasının istanbul yüzü olmayı başarmıştır. Gerek ürün satışı gerek ise tüm Türkiye’de servis ağını kurarak kendini fazlasıyla kanıtlamıştır. 7/24 boyunca ulaşabileceğiniz numaralarımız ile 12 yıllık tecrübe ve İtalya’da alının özel dersleri alan uzman kadromuz ile karşınıza çıkmaktayız.

    nice türkiye ayrıntılı bilgi için tıklayınız.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.